evlilik mi?bekarlık mı?

Neden bu sevmeme ?
İkiniz iyiyseniz uzak olun . .
Sorun ne pek anlamadım?
5 ay çok kısa bir zaman . .
Bende görücü usulü evlendim . .
Başlığa cevabım evlilik . .

Iyi de bu kadar yeni evlilikte her gün annende olursan evli olduğunu nasıl anlayacaksın ki

Önce evine alış kendi hayatınızı kurun sonra evli olursun

Uzaktaki ailesi seni neden huzursuz ediyor ki
Hergün annemlerdeyim çünkü evim müstakil ve parmaklıkları yok gece eşim olmadığından tedirgin hissediyorum 1-2 saat dert değilde 7-8 saat hava karardıktan sonra yalnız kalmalıyım buna şuan için cesaret,m yok ne zaman olur bilemiyorum yavaş yavaş alışsam iyi olacak galiba gün aşırı iki günde üç günde bir gelmek benim için daha faydalı olacak yoksa böyle bir ömür geçmez farkındayım.Ailesi uzakta değil onlar yürüyerek 5 dakika benim annemler arabayla 10 dakika hzurusuzluğumun sebebi onları samimi bulmayışım yapıp edip birşey yok gibi davranmaları beni çilden çıkarıyor ama kendi içimde onlara birşey dediğim yok sadece soğuk davranıyorum.

Evlilik ama görücü usulü olmayan, güZel bir flört veya nilanlılık dönemi olan.
Daha 5 aydır tanışık olduğunuz kişilerden çok beklenti içinde gibisiniz bence
beklentim sadece herkesin kendine yakışır gibi davranması yapıp edip birşey oolmamış gibi davranan insanlara tahammül edemiyorum

Benim onlarla ne sözlü bir tartışmam oldu ne kavgam davranışlarından dolayı tek yaptığım şey soğuk davranmak...Düğünden bir hafta öncesinde ayrılalım diye kapımıza dayanıldı ki resmi nikah olmuştu canım abime babam gibi olan adama hiçbirşeye karşı tepki vermemesine rağmen eşimin babası saygısızca davrandı bu sebeplerden dolayı onları görmek bile rahatsız ediyor artık beni.görüşme desen iki haftada bir ancak yarım saat hal hatır o kadar muhattaplığımda bu ne mesaj ne arama yok.

Neden bu sevmeme ?
İkiniz iyiyseniz uzak olun . .
Sorun ne pek anlamadım?
5 ay çok kısa bir zaman . .
Bende görücü usulü evlendim . .
Başlığa cevabım evlilik . .
Samimi bulmuyorum.Bana göre biri yanlış birşey yaparsa onun mahcubiyetini yaşamalı en azından özür dilemiyorsa yüze bakamamalı hiç oralaradan olmayıp hiçbirşey olmamış gibi davranan insanlardan gıcık kaparım onlarda tam bunu yapıyor.

Bosver sen saygılı ol yıne de .. Onlar yaptıklarından utansın. Hanımefendılık sende kalsın cırkeflık onlarda

Mesafeli olun

Yanlizlik bir yere kadar.. bekarlikta guzel, evlilikte guzel.. evlilik mutlu olursan iyi hos, ama mutsuz olursan kotu.. bekarlikta iyi ama dedigim gibi bir noktadan sonra insan sevmek, sevilmek istiyor, aile kurmak istiyor, anne olmak istiyor.. ne bilim amannnnnn durumlar karisik.. evlensen birturlu, bekar kalsan bin turlu

Maşallah :)

Dunyanin en zararsiz kayinvalidesine sahibim, ya da her lafa alinmadigim icin yasayip gidiyoruz. Tabi bunda yilda toplam en fazla 5-6 gun gorusmemizin de etkisi vardir o yuzden soru bana pek uymadi, bekarken de sevgiliydik 11 yildir da sevgiliyiz cok bisey degismedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…