- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
doğru şükrediyorum zatenBence otur, ailesiyle aran iyi değilken kocanla iyi olmana şükret.
vurdum duymaz biriysen mutlu olursun ben kendimi vurdum duymaz sanırdım değilmişimSadece esle tam mutlu olunmuyor burdan anladıgım kadarıyla.Eslerın ailelerıde burada önemli rol oynuyor .
Hergün annemlerdeyim çünkü evim müstakil ve parmaklıkları yok gece eşim olmadığından tedirgin hissediyorum 1-2 saat dert değilde 7-8 saat hava karardıktan sonra yalnız kalmalıyım buna şuan için cesaret,m yok ne zaman olur bilemiyorum yavaş yavaş alışsam iyi olacak galiba gün aşırı iki günde üç günde bir gelmek benim için daha faydalı olacak yoksa böyle bir ömür geçmez farkındayım.Ailesi uzakta değil onlar yürüyerek 5 dakika benim annemler arabayla 10 dakika hzurusuzluğumun sebebi onları samimi bulmayışım yapıp edip birşey yok gibi davranmaları beni çilden çıkarıyor ama kendi içimde onlara birşey dediğim yok sadece soğuk davranıyorum.Iyi de bu kadar yeni evlilikte her gün annende olursan evli olduğunu nasıl anlayacaksın ki
Önce evine alış kendi hayatınızı kurun sonra evli olursun
Uzaktaki ailesi seni neden huzursuz ediyor ki
beklentim sadece herkesin kendine yakışır gibi davranması yapıp edip birşey oolmamış gibi davranan insanlara tahammül edemiyorumEvlilik ama görücü usulü olmayan, güZel bir flört veya nilanlılık dönemi olan.
Daha 5 aydır tanışık olduğunuz kişilerden çok beklenti içinde gibisiniz bence
Benim onlarla ne sözlü bir tartışmam oldu ne kavgam davranışlarından dolayı tek yaptığım şey soğuk davranmak...Düğünden bir hafta öncesinde ayrılalım diye kapımıza dayanıldı ki resmi nikah olmuştu canım abime babam gibi olan adama hiçbirşeye karşı tepki vermemesine rağmen eşimin babası saygısızca davrandı bu sebeplerden dolayı onları görmek bile rahatsız ediyor artık beni.görüşme desen iki haftada bir ancak yarım saat hal hatır o kadar muhattaplığımda bu ne mesaj ne arama yok.Evlılık mı bekarlık mı? Hımm..
Yere zamana hıssettıklerıne gore degısır bunun cevabı..
Senın konun evlılık mı bekarlık mı meselesi degil ama.. Esının aılesıne saygı sınırlarını aşmamalısın. Ne derlerse desınler ne yaparlarsa yapsınlar onlar esının ( Hayatındakı dogru adamın) varolus sebebi. Sahsen esım benım aıleme saygısızlık yapsa ona ve onun aılesıne karsı benım hıc saygım kalmaz.. Esın cok ıyı ınsanmıs.
Demem o kı sen hanımefendılıgınden ödün verme. Kavga etme onlarla. Susmayı tercıh et bence muhattap oolmaaa..
Samimi bulmuyorum.Bana göre biri yanlış birşey yaparsa onun mahcubiyetini yaşamalı en azından özür dilemiyorsa yüze bakamamalı hiç oralaradan olmayıp hiçbirşey olmamış gibi davranan insanlardan gıcık kaparım onlarda tam bunu yapıyor.Neden bu sevmeme ?
İkiniz iyiyseniz uzak olun . .
Sorun ne pek anlamadım?
5 ay çok kısa bir zaman . .
Bende görücü usulü evlendim . .
Başlığa cevabım evlilik . .
Benim onlarla ne sözlü bir tartışmam oldu ne kavgam davranışlarından dolayı tek yaptığım şey soğuk davranmak...Düğünden bir hafta öncesinde ayrılalım diye kapımıza dayanıldı ki resmi nikah olmuştu canım abime babam gibi olan adama hiçbirşeye karşı tepki vermemesine rağmen eşimin babası saygısızca davrandı bu sebeplerden dolayı onları görmek bile rahatsız ediyor artık beni.görüşme desen iki haftada bir ancak yarım saat hal hatır o kadar muhattaplığımda bu ne mesaj ne arama yok.
Samimi bulmuyorum.Bana göre biri yanlış birşey yaparsa onun mahcubiyetini yaşamalı en azından özür dilemiyorsa yüze bakamamalı hiç oralaradan olmayıp hiçbirşey olmamış gibi davranan insanlardan gıcık kaparım onlarda tam bunu yapıyor.
görmezden geliyorum artık tek yapabildiğim buBosver sen saygılı ol yıne de .. Onlar yaptıklarından utansın. Hanımefendılık sende kalsın cırkeflık onlarda
yani bayağı bir mesafe var en başından beriMesafeli olun
yani bayağı bir mesafe var en başından beri
Bekarken de çok mutsuz değildim, sağolsunlar ailem hep arkamdaydı hiç mutsuz etmediler beni.
Ama eşimle 7 yıl flört ettik artık evliliğin zamanı gelmişti.
Evleneli 40 gün oldu. Belki de yorum yapmak için çok erken, belki de ileride değişecektir bilemem..
Ama ben evlendiğim için çok mutluyum hiç pişman değilim.
Bana bebekler gibi bakan bir eşim var. Ağladığımda içi parçalanan bir adam o.
Ne olursa olsun kıyamaz bana, asla küs kalamaz. Bende öyleyim gerçi...
Velhasıl kelam, evlilik diyorum kendi adıma
haha al bendende okkadarrÖncelikle konuyu hic anlamadım soruya gelirsek; evlenicem diye ortaligi yiktim sonuc: yasasın bekarlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?