- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
sevememe sebebin nedir?Daha 1 bucuk ayda bukadar muhabbetsizlik normal olabilir bazi evliliklerde...zamanla ne yasanirsa yasansin coluk cocuk oluncs muhsbnet de olur..ama basta sevmediysen bu boyle gider ..bende 4 sene oldu hala sevmiyorum..
zaten mesafe var yüzlerini bile görmeye tahammülüm yokGeçimsiz bir evlilikte bekârlık tercih edilirken , mutlu bir evlilikte evlilik tercih edilir , yani bu duruma göre değişir .
Ailesine gelince , çok huzursuzsan mesafe koyabilirsin .
çocuk şimdilik çok uzak...Kesinlikle evlilik . Eş gün gelir postalarsın gider ama çocuk eş olmadan olmuyor.o duyguyu yaşamak lazım.
Pek bi sebep yok kaynanamla ilk tsnistigimiz gunden beri birbirimizi sevmediksevememe sebebin nedir?
öyle bir sevgililik durumu yaşasaydım kesinlikle bu iş olmazdı resmiyete döküldü resmi nikah oldu asıl pislik onddan sonra çıktı resmen midem bulandı.Ben de eşimin ailesinden hiç hazzetmem. Eşimle çok uyumluyuzdur. Ya tam tersi olsaydı. Evlilik öncesi 6 senelik flört dönemi vardı ve ailesinin beş para etmeyeceğini anlamıştım. Yine de eşimle evlendim. Hiç pişman olmadım. Doğru insandı çünkü. Ailesi sadece kadı kızında da olabilecek küçük kusur. Aileyi falan önemseme. Sen sadece kendi çekirdek ailenize odaklan.
aksine banada çok tatlı biri gibi gelmişti hala öyle görünüyor ama gram samimiyet sezmiyorumPek bi sebep yok kaynanamla ilk tsnistigimiz gunden beri birbirimizi sevmedik
çocuk farklı birşy sanırım...Bekarlıııık bekarlık illellah dedirrti o kaynana çocuk sevgisini tattım o ayrı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?