evlilik mi?bekarlık mı?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
İdealindeki eşi ve aileyi bulabilen oldu mu?Eşimle görücü usulü evlendim tip olarak pek olmasada karakter davranış olarak %95 olarak doğru adamı buldum diyebilirim...İyidir sağolsun onu sorduk soruşturduk ama şuan keşke ailesinide biraz sorsaydık diyorum...Zaten sorsaydık bu iş eşimin bütün iyiliğine rağmen olmazdı...7/24 kavga etmiyorum onlarla aslında hiç kavga etmedim ama yaşadığım olumsuzlar bile onlardan inanılmaz derecede soğuttu beni yanlarından husursuz hissedip rahat edemiyorum.Konuşacağımız hiçbirşey kalmadı hal hatırdan başka ve ben sadece 1.5 aylık evliğim,nişanlılığım 3 ay sürdü sadece toplamda 5 ay bile olmadan bu derece huzursuzum.Eşimle mutluyum çok şükür o ailemi çok sever öyle ki gece çalışıyor olmasına beni hergün annemlere bırakıp almasına annemlerle o kadar vakit geçirmeme rağmen tatil olan hafta sonlarında bile eşim gidelim der ailemle beraber olmak ister.Eşimin benim için en doğru insan olduğunun farkındayım ama ailesi bana göre çok uzak o bambaşka biri sanki başka bir aileden gibi...Ne yapsam bilmiyorum birşeyler yapmak istiyorum ama samimi bulmuyorum onları bu sebepten kılımı kıpırdatmak içimden gelmiyor artık...Başlığımdaki soruma dönecek olursak,bence bekarlık evleneceğim insanla seneler sonra evlenmeyi seçerdim evet çünkü bekarken ailesi varlıklarıyla bile beni huzursuz etmiyordu.Peki siz ne düşünüyorsunuz sizin seçiminiz ne olurdu?

Daha 1 bucuk ayda bukadar muhabbetsizlik normal olabilir bazi evliliklerde...zamanla ne yasanirsa yasansin coluk cocuk oluncs muhsbnet de olur..ama basta sevmediysen bu boyle gider ..bende 4 sene oldu hala sevmiyorum..

Daha 1 bucuk ayda bukadar muhabbetsizlik normal olabilir bazi evliliklerde...zamanla ne yasanirsa yasansin coluk cocuk oluncs muhsbnet de olur..ama basta sevmediysen bu boyle gider ..bende 4 sene oldu hala sevmiyorum..
sevememe sebebin nedir?

Kesinlikle evlilik . Eş gün gelir postalarsın gider ama çocuk eş olmadan olmuyor.o duyguyu yaşamak lazım.

Geçimsiz bir evlilikte bekârlık tercih edilirken , mutlu bir evlilikte evlilik tercih edilir , yani bu duruma göre değişir .
Ailesine gelince , çok huzursuzsan mesafe koyabilirsin .
zaten mesafe var yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok

Ben de eşimin ailesinden hiç hazzetmem. Eşimle çok uyumluyuzdur. Ya tam tersi olsaydı. Evlilik öncesi 6 senelik flört dönemi vardı ve ailesinin beş para etmeyeceğini anlamıştım. Yine de eşimle evlendim. Hiç pişman olmadım. Doğru insandı çünkü. Ailesi sadece kadı kızında da olabilecek küçük kusur. Aileyi falan önemseme. Sen sadece kendi çekirdek ailenize odaklan.

öyle bir sevgililik durumu yaşasaydım kesinlikle bu iş olmazdı resmiyete döküldü resmi nikah oldu asıl pislik onddan sonra çıktı resmen midem bulandı.

1.5 aylik evliyomden sonrasını okumadım
umarım beyaz atlin arap ati çıkmaz ..

Sorunun cevabina da ^bekarlik ^ diyorum

şuan boşanma arefesinde olsam daaa yine evlilik diyorum
insanın sevdiğiyle birlikte olması güzel bir şey.

Bence en mutlu evlilik mutsuz bekarlıktan bile iyidir. Benım düşüncem.
Bekarlık kıymetlıymıs bunu anladım evlenince. Cunku annemi cok özlüyorum her gün göremiyorum doğal olarak. Annemin kıymetini anladım özetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…