• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne deseler ateşten gömlek derdim..

Hiç deniz görmedim dedin ya, sarılasım sarmalayasım geldi seni.
Buradan görünen şu ki, bir an once kendini toparlamalısın. Genç yaşta büyük sorumluluklar almışsın ağır gelmesi normal. Ama yavruların hayat boyu iyikin olacaklar.
Sen kendini topla, sağlığın için kilo ver daha çok gençsin ve bir meslek edinmeye çalış.
Sen kendine saygı duy ki kocan da duysun.
Yaşın çok genç, inan bir çok şey başarabilirsin.
Yolun açık olsun, şansın denizler kadar çok olsun.
Bende o ilk kelimenizi okuyunca hiç tanımadan size sarılıp ağlayasım geldi o kadar ihtiyacım var ki bir omuza içim sanki patlamaya hazır volkan gibi keşke dökebilsem ah bi dökebilsem 😔

öncelikle sizin için üzüldüm, bu kadar genç yaşta evlenmeyi kendiniz mi istediniz?
madem şu an için boşanma durumunuz yok o zaman acilen zayıflamalı, özgüveninizi geri kazanmalısınız..
eşiniz sizi takmadan kendine bir hayat kurmuş siz de kendinize bir hayat kurun..
öncelikle dışarı çıkmak için mücadele vermelisiniz, eve kapatmak ne demek..
kurslara gidin, spor yapın çocukları parka götürün, kendinize çevre edinin..
balkona çıkarmamak ne demek...çok sinir oldum.. bu devirde böyle bir şey kaldı mı yapmayın Allah aşkına..

sakın 3.çocuk falan yapmayın.önce bunu söylemek istedim. meslek sahibi olabileceğiniz çalışabileceğiniz bir eğitime yönelin. yani çalışmalısınız başka türlü o evden çıkamazsınız. tabii ki ha deyince iş bulunmaz ama geleceğe yönelik planlar yapmaya başlayın derim çünkü bu kocaya güvenilmez.

Neden 17 yasinda evlilik? Bu adama iki cocuk?
Ailem giyinmeme falan çok karışıyordu çalıştığım parayı babam alıyordu içinden sadece yol parası veriyordu bana sevdiğim insanla evlenir istediğimi yapar hayallerimi gerçekleştirir mutlu olurum diye düşünmüştüm halbuki nerden bilebilirdim hayatın bana hazırladığı bu oyunu 😔

2. Çocuğu ne diye yaptın be canım öyle adama tek çocuk bile çok. Birde tüm olasılıkları kapatıyorsun kilo veremem,veremiyorum gibi. Ne diyelim ozaman sana? Herşey senin elinde. Öncelikle olmuyor demeyeceksin kilo vereceksin. Aileni ikna etmeğe çalışsan mesela? Yada eşine durumunu en sakin halinle tatlı dille anlatsan ne tepki verir?

2. Çocuğu ne diye yaptın be canım öyle adama tek çocuk bile çok. Birde tüm olasılıkları kapatıyorsun kilo veremem,veremiyorum gibi. Ne diyelim ozaman sana? Herşey senin elinde. Öncelikle olmuyor demeyeceksin kilo vereceksin. Aileni ikna etmeğe çalışsan mesela? Yada eşine durumunu en sakin halinle tatlı dille anlatsan ne tepki verir?
Küfür eder hep yaptığı şey zaten hiç konuşturmaz hep zaten abimle babamla tehdit etti beni halada ediyor

Armadasin dedigi gibi 60 yasinda degilsin. Bir an once ke dini toparlamaya calus. Ise gir o adamdan koca olmamış. Evlatlarına yazık. Yahu bir de nine- dede torunlarini neden kabul gormez anlamam. Bizimkiler de haddinden fazla simartir. Yaşın çok küçük, önünde kocaman bir hayat. O adamla hayatını tüketme. Çok uzuldum.

Armadasin dedigi gibi 60 yasinda degilsin. Bir an once ke dini toparlamaya calus. Ise gir o adamdan koca olmamış. Evlatlarına yazık. Yahu bir de nine- dede torunlarini neden kabul gormez anlamam. Bizimkiler de haddinden fazla simartir. Yaşın çok küçük, önünde kocaman bir hayat. O adamla hayatını tüketme. Çok uzuldum.
Çocuklarımı çok seviyorlar ama iş ayrılmaya gelince annem önümü kesiyor olmuyor 3 defa küs gittim diliyle geri kacirdi beni nerdyse çocukları alıp kaçmayı bile düşündüm oradaykende cesaret edemedim

Ailem giyinmeme falan çok karışıyordu çalıştığım parayı babam alıyordu içinden sadece yol parası veriyordu bana sevdiğim insanla evlenir istediğimi yapar hayallerimi gerçekleştirir mutlu olurum diye düşünmüştüm halbuki nerden bilebilirdim hayatın bana hazırladığı bu oyunu 😔
EVlendiginizde iyiydi sonra mi degisti? İki cocuk evlilik bu haldeyken mi yaptin? Yoksa o da mi suprirz di?

Yaaaa kapıya çöp koyamıyorum habersiz adımı o... çıkarır beni öldürür öyle bir şey mümkün mü her dk görüntülü arıyor sormadan adım atamıyorum
Hiç aile büyüğü yok etrafınızda, size yazık, parka bile gidemeyen çocuklara yazık. Kimse demiyor mu eşinize niye böyle bir hayat yaşatıyorsun eşine , çocuklarına diye?

Çocuklar için bir araya gelmissiniz güya ama çocuklar esir hayatı yaşıyor o evde, aileniz destek olmaz mı boşanma durumunda, eşiniz hasta çünkü normal değil.

Kendiniz içinde muhakkak doktora gidip kan değerlerinize baktırın ve kilo vermeye çalışın, henüz çok gençsiniz.

Allah yardımcınız olsun. Eşinize biraz olsun vicdan ve merhamet versin.

Bende o ilk kelimenizi okuyunca hiç tanımadan size sarılıp ağlayasım geldi o kadar ihtiyacım var ki bir omuza içim sanki patlamaya hazır volkan gibi keşke dökebilsem ah bi dökebilsem 😔
Kadın kadının kalbini görüyor isterse. Uzakta da olsak, çok başka hayatlar da yaşasak mayamız bir işte. Ben seni çok anladım ve hiç kiyamadım. Keşke elim de deyse de faydam dokunabilse. Hepimiz ayrı ayri ne sıkıntılar çektik, çekiyoruz. Ben şu hayatta çok net şunu anladim; sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Bunu nolur unutma. Çok çok kıymetlisin bunu bil ve kendin için bir şeyler yap. Ufak ufak basla. Ne bileyim günde 10 dk videoya bakıp spor yapmak da bir şey mesela. Böyle basit şeylerle başla. Adım adım ama istikrarlı ol. İstikrarlı olursan çığ gibi büyür yaptığın şey. Böyle böyle içindeki pırıl pırıl kadını çıkar.

Allah yardimcin olsun
Pes etme 2 evladin var ne guzel onlara bak ve güç al. Sansli bir kadinim bu yasta 2 evladim var de kendine. Bak az once bu sitede bu selavati gördüm cok hosuma gitti. Okuyun rahatlarsiniz.

Es-Salâtu ve’s-selâmu aleyke yâ Seyidî yâ Rasûlallah, huz biyedî, kallet hîlletî, edriknî - edriknî - edriknî (3 defa okunuyor) bi-lûtfike ve keremike yâ sâhibe’l-lûtfi ve’l-ihsâni şey’en lillâh”.

Mânâsı: “Ey seyyidim/efendim, yâ Rasûlallah salât ve selâm senin üzerine olsun. Elimden tut (yardımını esirgeme); gücüm-kuvvetim eksildi, çaresiz kaldım (sıkıntıdayım)! Yetiş, yetiş, yetiş; ey sırf Allah için lûtuf ve ihsan sahibi olan (Peygamberim), lûtfunla-kereminle (yetiş; cömertliğinle ikram ve ihsan eyle)”

Back
X