Peki balkona bile çıkarmıyor cümlesini açar mısınız biraz? Mesela balkona çıkınca şiddet gösterip geri içeri mi koyuyor? Ne yapıyor çıkarmayıp? Parka gittiniz diyelim ne yapıyor? Neden korkuyorsunuz şiddet mi gösteriyor size? "parka gitmek için senden izin almam gerekmiyor. Çocuklarım ve kendim için bunu yapacağım" derseniz ne olur en fazla?
Şunun için soruyorum. Birkaç ay önce benim herifin de saçma sapan bir konuda erkeklik yapası tuttu. Çok istediğim bir mevzu ile ilgili bir anda "istemiyorum o kadar" diye höyküren bir canavara dönüştü. Bana bir gülme geldi tabi. Ne yapacağımı bilemedim önce. Beklemediğim ve hazmedemediğim bir tepkiydi. Durup sakinleşmeyi bekledim önce. Sonra da gayet sakin bir şekilde "ben bunu yapacağım, yaptığım takdirde sen ne yapmayı planlıyorsun?" diye sordum. Bir sürü şey sıraladı. Tamam buyur yap. Ben istediğimi yapayım sen de o saydıklarını yap dedim. Sonra geri adım attı. Sizi gaza getirmek istemem eşinizin neler yapabileceğini bilmiyorum çünkü. Cevap verirseniz anlarım.
Aynen dediğin gibi.
Bana da öyle yapıyor eşim.
Ortada kayinbabamlar kaynananın kardeşine gideceklermiş.
Oğlumu da 10 aylık götürecekler.
Beni aradı hazırla çalınca indir aşağıya çocuğu dedi bende sinirlendim ne demek annesi babası yokken çocuğun gitmesi.
Üstelik o gün babannemlerdr çağırmıştı yemeğe bizi ama neymiş gidemezmisiz ama teyzesine gidermişiz.
Ben anneleriyle gidecekmişim.
Baya 20 dk falan konuştuk ille hazırla
Diyor.
Hakaret boyutuna ulaştı.
Bende hazırlamadım. Zamanında teyzesi çocuğum için kanım ısınmıyor kanım kaynamıyor diye çocuğunun ağzından dediğini duyuyorum
Üstüne üstlük ben evde iftara gitmeden
Beklicem
Adam 11 de eve gelcek çocuk yok ortada.
Akşam babası gelince geliriz dedim kauinaileme. E adamda 11 de geldi birde bana tavır yapıyor.
Kayinaliem zaten hergun çocukla görüşüyorlar.
Neymiş iftara goturmelerine izin vermedim diye ben çocuğu kaciriyormusum len lis adam benim ailem üç haftada bir anca görüyor ya
Onu demiyor ama.
Gel derse geleceğim giy derse gideceğim.
Sabah huzurun kaçmasın diye onun dediğini yaptım ama beyfendi yine huzursuzluk çıkaracak bisey buldu.
Kendi isteğini yap.
Boşver.
Köpek değilsin sen.