M
muhasebeci07
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhasebeci07
-
güzelim acele etme.. bende tavsiye internetteki erkeklerede güvenme.. çünkü çoğunluğun amacı cinsellik... gazetelerde ve tv. bununla ilgili haberleri okumadınmı? niye böyle diyorum biliyormusun. canım. bu kişiler evli olup yeni mecara arıyor. yada yukarıda dediğim gibi serbestlik istiyor. sen bunu yapmamışındır. onun için senden ayrılmışlardır. bence dikkatli ol. bir daha bu işlere girme ..
toplam 5 kişi ile çıktım hiçbiri ile evlilik noktasına gelemedim yaşım oldu 31 işim var görüntüm iyi sayılır neden benimle çıkan kişiler benle evlenmek istemiyolar acaba ben çok mu çirkinim çok bunaldım hep aynı sonuç hep aynı sonuç hep reddedilmek artık bunalıma girdim ağlamaktan başka uyumaktan başka bişey yapmıyorum,
şimdi diceksiniz çevrenizde vardır onlara bakın inanın çevremde hiçkimse yok zaten çıktığım insanlarda internettendi o yüzden hüsrana uğradım sanırım
cesaretsiz biriyim
evlenmek istiyorum ama olmuyor işte ne yapmalıyım yaşım iyice geçmeden yuvamı evimi kurmak istiyorum çok umutsuzum
hayatımın sonuna kadar böyle yalnız bi başıma yaşamak istemiyorum çok ama çok mutsuzumsenağlama
bence olay internette tanışmak yada tanışmamak değil..belkide onlar evliliği düşünmüyordu yada siz çift olarak anlaşamıyordunuz..yoksa neden her ilişkiniz bitme noktasına gelsin?umarım iyi birisini bulursunuz
evet nurtursel serbestlik olmadığı için zaten ayrılıyolar benden herhangi bir açık bulamayınca hemen bahane bile bulmadan ayrılıyolar ama hepsi başlangıçta evlenmek istediklerini tanışmak için çıktığımızı söyleyip iki üçüncü çıkmada benden bişey görmeyince herşey bir anda bitiveriyor
tabi bu hal böyle olunca bende ruhen çöküyorum
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum fikirleriniz ve yorumlarınız için:enbuyukkk:
ben derimki internetten adam olmaz, bencede acele ise seytan karisir, sen bundan sonra ilisgi olarak bakma bidahaki ilisgine evlilik olarak bak ve bastan anlat böyle böyle diye.. ve inan bana ben kadere cok inanirim, ALLAHIM hic bir kadini cirkin yaratmamisdir, kadinin bakimsizi ve bakimlisi vardir ve ALLAHIM herkeze bir kalp vermisdir o kalbi baskasiyla paylasabilmek icin yani herkezin biyerde er yada gec kismeti vardir hayirlisiysa o seni bulur.. sen evde kaldim evlenmem gerek diye kendine problem yapma birgün ummadin anda dogru kisi seni bulucak belkide dünyanin an mutlu insani sen olucaksin.. SEN ALLAHA dua et ALLAHIM KISMETIMIN hayirlisini nasip et diye, sonunda MUTLU OLUCAKSIN insallah.. :) ben buna inandim ve cok mutluyum sanirim bende seneye kadar evlenicem:) tam tarihi belli degil ama öyle düsünüyoruz.. :) ÜZÜLME CANIM,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?