evlilik ne zormuş meğer :( kızlar 3 haftalık hamileyim hapa rağmen,sağlıklı olur inşallah...

ayneeenn ben de şybatta eş durumuyla onun yanına geldim benim de eski okulum çok daha iyiydi arkadaşlıklar falan iyiydi. Ama burda aynen seninki gibi evlii ve çocuklu yaşça buyuk bayanlar var bana inşallah yeni atamalar falan oldu dua ediyorum anlaşabileceğim iyi bi arkadaş olur diye..inşallah senin için de oyle olur

inşallah,çok istiyorum artık hoş burda da geçiciyiz,benim eşim asker seneye tayinciyiz

canım hiç dert etme ben de senin gibi çok dert eden herşeyi kafasına takan biriyim ama sonunda kendi uzulduğunle kalıyorsun olan sana oluyor yani. Hayatının merkezi eşin olmamalı biz hatayı burada yapıyoruz. Ben de iki aylık evliyim çok buyuk hayallerle evlendim ama hiç beklentiye girmemek en iyisiymiş. Benim kendi eşimde gözlemlediğim şöyle bşy var bazen ben onun ciddi konuştuğunu zannederken şaka yapıyor kendince ben de ciddi zannedip boşuna kendimi yiyorum çoğu tartışmamız benim onu ciddiye almamdan çıkıyor sende de böyle bi durum olabilir mi

yok canım,benimki şakacı değildir,normalde bile konuşkan değildir.çoğu zaman demişimdir,sohbet edelim,napim yapım bu der ömrümün sonuna kadar böyle mutsuz olmak istemiyorum

yok canım,benimki şakacı değildir,normalde bile konuşkan değildir.çoğu zaman demişimdir,sohbet edelim,napim yapım bu der ömrümün sonuna kadar böyle mutsuz olmak istemiyorum
evlilikle ilgili kitaplar okumayı denedin mi hatta eşine de rica et o da okusun belki umduğundan daha çok yardımı dokunabilir

evlilikle ilgili kitaplar okumayı denedin mi hatta eşine de rica et o da okusun belki umduğundan daha çok yardımı dokunabilir
yok canım bununla ilgili kitap okumadım ama sürekli internetten yazıları okuyorum,psikologların videolarını izliyorum.o kitap okumayı pek sevmez.

bununla çözüleceğini zannetmiyorum.haftaya vajinismus için terapistime gittiğimde bunları söyleyeceğim,aramız düzelse bile
terapiste gittiğini bilmiyordum tabii ki anlat derdini bi uzman daha iyi yardımcı olabilir inşallah aranız düzelir

hmm valla soz bulamadım soyleyecek.

hmm valla soz bulamadım soyleyecek.
olmadı işte,artık umrumda değil,ne hali varsa görsün.keşke gözyaşım dursa yarın işe de başlıyorum,bari kafam dağılır. bunda sonra barışmış olsak bile eskisi kadar değer vermem ona,söylemem sevdiğimi,çok g.. kaldırmışım belli.gidemem zannediyor.beni kaybediyorsun demem de işe yaramadı bak.güzelce de konuştum bağırmadım bile.ben de kırgınım ne olacak diyor,ne yaptım ben dedim çocuk olmasına izin vermemişim.ama sen de benim isteğim olmadan yaptın dedim,o da bana bencil diyor.bu işin sonu yok.benim aileme desem çok üzülürler,soğurlar ondan.onun ailesine desem bütün akrabalar duyar.biz akrabayız bu arada.çözümü yokmuş işte o dedi.ama şunu bilirim hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.benim de gururum,hayatım var.

yok asla bencil değilsin çocukta babanın fonksiyonu 'aşkım beziniii doldrmş' diye seslenip aldığın kiloya laf sokmak yani tamam süper babalarda var ama hiç bi şekilde annelikle kıyaslanamaz sen istemedikten sonra zorla olacak şey değil

yok asla bencil değilsin çocukta babanın fonksiyonu 'aşkım beziniii doldrmş' diye seslenip aldığın kiloya laf sokmak yani tamam süper babalarda var ama sen istemedikten sonra
bunu da söyledim,sanki bakacak mısın tüm sorumluluk bende olacak dedim.çocuk olunca bana daha iyi davranacakmış vs. umrumda değil.1 yıl vermiştim çocuk için. ama bu evlilik düzelmezse de niye kendimi de çocuğu da üzeyim

yok asla bencil değilsin çocukta babanın fonksiyonu 'aşkım beziniii doldrmş' diye seslenip aldığın kiloya laf sokmak yani tamam süper babalarda var ama sen istemedikten sonra

Daha iyi davranacakmış Allah razı olsun bide kötü davransaydı
ama yinede eşini şu halleriyle yargılama biraz zaman ver belki babalık hormonları falanmı çalışıyor hani bizim bir ara annelik duygularımız bastıramayacağımız kadar büyük olur belki öyle bişey yaşıyodur

yok canım be onun çalışsa çalışsa kıskançlık hormonu çalışır

Evliligin bu aylari normalmis boyle zitlasmalar küsmeler.ama yinede sen ustune dusme altan alma. Ilerde alisir ve bas edemezsin .kusen erkege hic katlanamam cildirtiyor beni kusen erkek...
Onun silahiyla vur onu sende , sende küs konusma onun gibi davran...

yok canım be onun çalışsa çalışsa kıskançlık hormonu çalışır
eşin akrep burcu olabilirmi acaba :)
eşini en iyi sen tanırsın yinede bir süre izle bi tabi kendinide ezdirme ama üstüne düşme küserse küssün
anne olunca o anlamda rahat ediyosun çocukdan önce tüm türkiye bana aşık her çarşıya çıkışımda bana ilanı aşklar falan ediliyo sanıyodu çocukla çıkınca bu kıskançlık minimize oldu

öyleyim,bir hafta bitti bak.sırf bugün konuşalım meseleyi diye gittim ama anladım ki bir şey değişmemiş.meğer bencil,merhametsiz biriyle evlenmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…