evlilik neden zor yaaaaaa

kimi zaman olur öyle hatta o kadar bunalırsın ki hiç durmadan ağlayasın gelir ama eşinle aran iyiyse ve sağlığın yerindeyse hiç takma kafana :)

TatLIm çıkıp da bir yerde bağırmak çözüm olsa keşke.....
EVlilik çok zor tabi.....Aileler farklı , yaşam tarzı , kültür ve daha bir çok şey farklıyken bu iki kişi aile oluyor ve aynı hayatı paylaşıyor sonuçta...
Uyum sağlamak da zor oluyor tabi....:18:

Son düzenleme:
eşinle anlaşmaya çalış ailesini anlamaya çalış onu idare et bunu idare et evin işini yap bazen insan çıldırıyor gerçekten

Son düzenleme:
bizdeki evlilikler kadın açısından çok yorucu ve sorumluluk getiren bir kurum... erkeklerin yükümlülükleri daha az bizlere göre... çocuk bakımı,ev yaşamı,düzeni, kendi iş hayatımız, özel hayatımız çoğunlukla kadının sorumluluğunda .... malesef bence de zor bir kurum... hele ki yoğun bir iş temponuz varsa benim gibi ...

bence kolay evlilik yoktur yani en azından ben hiç görmedim...her evlilikte bi takım problemler taşanır zaten sıkıntı çıkmazsa huzurun değeri bilinmez bence....

ilk 5 sene kritik 5 senedir (cocuk olsada olmasada), hele kavgalar cok ise hic cocuk denenmemeli gunahsız bebenin sucu ne.
Ama basit atışmalar küslükler olur, sonucta insan kendi kanından kardeşi ile bil kavga edip küserken bir el kızı /oglu ile evleniyorsun
olacak tabiki bazı şeyler, ama olay fizik şiddete dönerse yada baska seylere cocuk yapılmamalı. Cocuk asla kurtarıcı olur
ölümü erteleyen basit bir serumdur, ama asla kurtarmaz

birbiriyle tamamen zıt olan iki cins kadın ve erkek aynı evde aynı hayatı paylaşıyorlar nasıl zor olmasın, evlilik gerçekten zor ama idare edilebilir...zor olduğu gibi güzel yanları da var onların üzerinde durmak gerek...

Uzaktan bakınca kolay ve zevkli gibi. . Böyle "sevdiğin erkeklesin, her şey serbest aynı evdesin ohh" gibi görünüyor ama içine girince hep öyle olmuyomuş diyosun sonra da o düzene alışmaya çalışıyosun işte evlilik böle bişe

çünkü ne kadar sevsen de başka bir insanla yaşamak zor.
Bu da normal, bazen insan kendisine bile tahammül edemzken.
farklı bir insanla aynı düzeni tutturmaya çalışıyorsun, zor tabi ki.
zor ve güzel, bazen sadece zor.
zor ve güzelse sıkıntı yok, sadece zorsa o çekilmez işte.

hep güzellik ve kolaylık olsaydı dünya cennet olurdu değil mi? halbuki dünyanın özelliği bu, bir iyi bir kötü, evlilik de böyle işte... bazen dalgalı fırtınalı bir denizde gemide, bazen karanlıklar içinde, bazen de gül bahçesindesin sanki...

eğer eşinle eğlenebiliyosan, herşeye rağmen gülebiliyosan evlilik çok güzeldir.. tabi her ilişkide tartışmalar oluyo, olmasa tuhaflık ararım zaten iki taraf da egosundan biraz fedakarlık ederse, küçük şeyleri büyütmezse, ailelerine bulaşmazsa süper geçiyor evlilik

evlilik zor hayat zor herkesin farklı sıkıntıları sorunları var
çevremde ben yuvamda çok mutluyum yada hayatımdan çok memnunum diyeni görmedim hiç
hayat herkesi bir şekilde sınıyor işte
ne diyelim Allah beterinden korusun en önemlisi sağlık bence
bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olsun gerisi bir şekilde hallolur

aa ben çok gördüm .... evliyim mutluyum diyen bekarlara acıncak gözle bakan ..ilginç ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…