evlilik neden zor yaaaaaa

Canımm. İki insan birbirini sevdikten sonra sorun yaşanmaz . Diye düşünürdüm bende.

Ben sevdiğim çok sevilldiğim biriyle birlikteyim. Ama insanların bazen sinirleri üstünde ollur sen bilmessin herşey üst üste gelmiştir, o an

sende patlanmıştır . Kendi içinde sorunlarınız vardır. Birbirnize patlarsınız.

Bende şu 2 ay' dır küçük bir ses yükselinşine saçma bir tirbine sayanamıyorum bağırıyorum ağlıyorum aşırı sinirleniyorum. çünkü

benimde kendime göre sorunlarım var, köpekle ugraşmaktan evde oturmaktan sürekli , eskisi gibi kafa dağıtamam evlilik zor. Ama biraz

sabırherşey iyi oluru. ama eve kapanmayın anne git arkadaşlarını çağır kimse bile yoksa , Balkona çık al türk kahveni 20- tl kendine

ayır git bujiteriden ojetir takıdır al fön çektir Kiloyu takma sürekli cips çikolata ye kek yap evde ekmek arası domates peynir ye

bana çok iyi geliyor:54:

işte çok acele ederiz evlenelim diye sonrada çok sıkılırız herşey bize zor gelir ama bizim hatalarımız ama güzel yönleride var haksızlık olmasın :D

off çok sıkıldımm çıkıp biyerlerde bağırmak istiyorum

ben 16 yaşında evlendim 17 anne oldum şimdi 22 yim 2 çocum var yeri gelsede herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum ama bazende iyiki evlenmişim diyirum ama çok zor ufak yaşta evlenmek hayatın bitiyo hatta eşime kızdımda hep bi lafım var gençlimi yedin diyom hehe ama mutluyum allah bozmasın

evlilik neden zor biliyormusun ..... evlilik tamamen sabır işi....ii olsun kötü olsun karsındaki hiç önemli deil.... çünkü buranın adı dünya .... eğer doğduğumuz andan ölecegimiz ana kadar mutlu mesut bahtiyar olsaydı hayatımız buranın adı dünya mı olurdu sizce CENNET OLMAZMIYDI....cennet ne için var olacaktı o zaman....peki dünya ne için var sizce sabretmek için deil mi...... basımıza gelen bütün iyiliklerinde kötülüklerinde Allahtan c.c geldiğini nasıl unutur ki insan .... rabbim bizi sınıyor ki bu kulum bana ne derece bağlı.... bu kulum bu zorluğa düşünce adımı anıyor mu yada bu kulum bu refaha düşünce adımı unutuyor mu diye .... sabredelim arkadaşlar hayatımız hiç bir zaman dört dörtlük geçmeyecek.. çünkü biraz önce bahsettiğimgibi yaradılış nedenimize aykırı .... beklenti içine girmeyelim zira ki kim beklenti içine girerse o yanılgıya düşer...

sevdiğin adamla evlenmişsen
dünya tatlısı bir evladın varsa
evin eşyaların içine siniyorsa
sağlığın yerindeyse
akşama eşin için ne yapsam diye düşünüyorsan
ailesinide seviyorsan
eşin senin sen onun kusurlarını görmeden yeniden aşık olabiliyorsan
evinin hanımıysan karışanın yoksa
maddi bir sıkıntında yoksa
eşinle çoğu zaman aynı fikirdeysen
aradaki fikir ayrılıkları sadece azıcık tuzu biberiyse
ve herşeye rağmen onun huzurunu her an arıyorsan
evlilik çok güzel .....
şahsen bende durum bu Rabbim hepimize huzur mutluluk versin:16::16::16::16:

aslında sevgi varsa evlilik zor değil..
bekarlıkta bile yeri geldi ailemden bile kaçasım geliodu.
eşimle 5 yılllk sürecimiz oldu evlendik bazen evim bana mezar gibi geliodu ama yerine oturunca pek bir sorun kalmıyo.
önemli olan anlayış karşılıklı..sonrası gelir zaten..

aa ben çok gördüm .... evliyim mutluyum diyen bekarlara acıncak gözle bakan ..ilginç ...

ben görmedim canım herkesin mutlaka farklı sorunları sıkıntıları var
sen her mutluyum diyene de inanma kimisi de hava atmayı seviyor :19:
ama elbet çok iyi geçinen çiftlerde vardır yok demiyorum sadece benim yakın çevremde yok maalesef:50:
keşke herkes yuvasında çok mutlu olsa:31:
bu arada bekarların acınacak bir durumu yok öyle düşünenler hasta ruhlu olsa gerek:26:

suanda bnde aynı konudan sıkıntılıyım insan nişanlıyken hiç sılmıcak gibi geliyo btün gün evde olmak çok ama çok sıkıcı kendimi çok yanlız hisseidiyorum dogrusu tamm eşimle hiç bi sorunumuz yok çok güzel anlaşıyorz ufak tepek şeyler her evlilikte oluyo ama bu monotonluktan çok sıkıldım bugun pazar ve ben evde tek başımayım eşim arkadaşlarının yanına gitti senide annene bırakıyım dio ben zaten hergün gidiyorum görüyorum gitmek istmiyorum çok sıkldım herşeyden kendimi çok yanlız hisseidyorum sanırım uzun bi cvp oldu ama suan içimden bunlar yazmak geldi sadece...

Evlilik güzeldir ya :) her işte her elimizi attığımız şeyde sorun var .yok değil ki. önemli olan karşılıklı anlayış . birbirinizi biraz anlama biraz alttanalma bu iş tamamdır diye düşünüyorum :)

Back
X