Evlilik Öncesi Anormallikler

Hiç evlenmemiş bir kadın olarak evlenmiş ve çocuklu bir adamla evlenme cesaretini nasıl gösterebildiniz. Adam her şeyden hevesini almış etmiş, heyecanı kalmamış. Hadi geçtim onu size hakaretler ediyor. Annenizle ilgili, ailevi durumlarınızla ilgili, küfür ediyor. Seviyesiz terbiyesiz bir adam. Siz kendinize bunu nasıl yakıştırabilirsiniz. Hayret ediyorum bazı kadınlara ya.

çocuk için yürütülen evlilikler çocuğa yük oluyor. çocuğun edineceği psikolojik sıkıntılarda cabası. yani çocuk için evliliği sürdürmek çocuğa zarar asıl.

çocuk için yürütülen evlilikler çocuğa yük oluyor. çocuğun edineceği psikolojik sıkıntılarda cabası. yani çocuk için evliliği sürdürmek çocuğa zarar asıl.
Tahmin ettim böyle anlaşılacağını, o yüzden yorumumu düzenledim. Birkaç arkadaşım sırf çocuğu için devam ettirmeye çalışsa da eşlerinin konudaki bey gibi sorumsuzluk yada kötü davranışları yüzünden eninde
Sonunda boşandılar. O yüzden çocuğu olan bir erkek boşanmışsa hayatına girecek kadının adamın önceki evliliğinin niye bittiğini araştırması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda da adam zaten sorunlu bir tip belli, üstüne konu sahibi bekar . Niye kendisini ateşe atsın ki adam düzgün olsa eşi de belki bazı sorunları görmezden gelirdi diye düşündüm.

Kısa ve net: ayrılın. Bir adam bilerek sizin kanayan yaraniza basıyor sa o zaman en adiiii yaratık olduğundan emin olabilirsiniz.
Ayrıca lütfen öz güven ve öz saygı eksikliğiniz için psikolojik destek alin. Cünkü gerçekten gerekli. Cocuk olarak yaşadıklarınız bugün ku hayatınızı cok olumsuz etkiliyor çünkü

bu konuda adam sorunlu zaten o kesinde genel için konuşuyorum, iki düzgün insan aralarında aşk bittiği için ayrılmış olabilir bu çok norma ve sağlıklı bi durum. her boşanmanın ardında sorunlu insanlar yok

Arkana bakmadan kaç onca insan aynı şeyi tekrar ediyorsak var bir bildigimiz arkana bakmadan kaç tek sen varsın tek sen değerlisin unutma sakın bunu

Ben bu konudaki adam sorunlu olduğu için geçmiş evliliği de ondan bitmiştir seni de mutlu etmez demek istedim. Konuya göre yorum yaptım, genel olarak dediğiniz gibisi mümkün.

evlen evlen. yani hala dusunuyorsan evlen de gör daha ne kadar cok kirabilir seni! zaten onunla evlenmezsen kiminle evleneceksin ki? evlen, evlen!

Evlen sen bununla nerden bulacaksın boyle narsist adami, asla özür dilemez... Seni ancak hizmetçi yerine koyar hayatında daha fazlada yükselemezsin ..evlenince şiddet hakaret her türlü şeyi isit mahfet hayatını

Allah'tan belanımı arıyorsun canım benim.

Hangi aklı başında kadın küçük çocuğu varken yuvasını dağıtsın da boşansın.
Kim bilir kadına neler etti de kadın çekip gitti.

Eğer evlenirsen; bile bile evlenip sonra sızlanan kadınlara hiç ama hiç üzülmüyorum.

Düşünmeniz, arafta kalmanız bile gereksiz gibi. Siz kendinize hayatı zindan mı etmek istiyorsunuz göz göre göre? Sonrasında büyük pişmanlıklar yaşamamanız için, bu olanlar bir lütuf resmen, bu insanla ziyan olacak geleceğinize dair fikir edinmeniz adına. Bu olanlar sizin gerçeği görmenizi sağlamalı. Bence kendinize değer vermelisiniz artık. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Yok yakınken vazgec derim sorunlu bir evlilik olacak gıbı

Bacım 3 çocuğun olsa işsiz, mesleksiz bir kadın olsan bile bu durumda boşan denir. Allah tan belanı mı arıyorsun, ne mecburiyetin var. Ayrıl gitsin sinir oldum gece gece

sende sana s.ktiri çeken çocuğunun anasini arada anneler gününu kutla deseydin ya.
adam ben tibet öküzüyüm diye bas bas bagiriyor siz hala acabalardasiniz.
nikahi kiyarsan 3 ay sonra kafami duvara surtup kivilcim cikartti ne yapmam lazim acaba diye konu acarsin.

Kısaca diyorum ki. SAĞLAM ADAM OLSAYDI KARISI BOŞANMAZDI.

Zaten bu zamana kadar eziyet etmişin kendine.Bari bundsn sonra kendini sevde o adamı hayatından çıkar.Adam dedim kusura bakma.Seni zerre onemsemıyo.Neden bılıomusun çünkü her seyını kabul etmışsın.Evlenınce daha kotusu olucak .Gerek varmı.Allah bu canı sana emanet etti.Paspas olalım diye deıl.Vallaha kendıne edersın bacım.

Şayet o evlilik gerçekleşirse bir derdim var bölümüne daha çok konu açarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…