- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Tebrik ediyorum, siz olayı çözmüşsünüzAnne ve babanızı da ayrıca tebrik ediyorum ellerinden öpüyorum. Hiç bahsetmeseydiniz bile şu konudaki konuşmalarınızdan o kadar belli ki nasıl bir aileye sahip olduğunuz
İşte biz bunları konusmadık daha ben nısanlıma yatak odasını alıcagımdan bahsetmıstım mutfak masasını babam ben alırım dedı annemde calısıyo oda mutfak ve yatak odasına halı perdelerı alcak ben aılemın bana takıcagı bılezıgı aldım.Damatlık ve ufak tefek seyler kaldı çalıştıgım için nerdeyse 3-4 yıldır çeyiz alıyorum artık aksesuarları bıle aldım çerceve mumluk gıbı simdi para biriktiriyorum.Erkek tarafı bızede sormustu kaç bılezık istersın dıye ben utanmıstım hiçbişey demedik bilezik problem deıl sonuçta ev alıcaz sevmıyorum bilezik takmayı zaten.Gelinligim de hedıye geldı bizim akrabalardan ben kızın gelınlıgını çok beyenmıstım model için fotosunu çekicektım senın olsun dedı.Kaynanamla çok yakın degılız her zaman mesafe iidir.Konuyu o acmayınca alın der gıbı konu acamıyorum.Gecenlerde nısanlıma önceden aldıkları esyaları göstermıslerdı bı o zaman konu acıldı sonra kapandı.Her zaman kısa sürüyo bu tür muhabbetler yanı bı sekılde kaynıyo konu.Ben evlenıncede calısıcam ıçın ufak esyaları sonradanda alırım mesela sehba gibi...Bende vitrin istemiyorum kilimde beyendıgım yemek odaları da yok yanı ordan almam hiç olmasın daha ii...neyse basını agrıttım kaç gündür çok sagol esya almaya baslayınca yıne yazarım bakalım neler olcak basımıza neler gelcek :)
ee bak detayları bile almıssın sne en kalmıs. konusamadık dediğin şey öle basitkı. nişanlın gelsin bir gece telefonda deyiverirsin halllur.valla benm 5 ay öncesine kadar bir tek iğnem bile yoktu:d şimdi bakıyorum çogu sey tamam. zaten cok esyada almıyorum sende alma. boşver eşyayamı hizmet etcez. o bize etsinn ama rahat ol konusulmuyor böle konular, yani herkesde öle. ben düşündüm biraz sanırım mevzu bizimlede alakalı. ilgi bekliyoruz sanırım. konusulsun istiyoruz hep biz ollaım istiyorz ama atıyorum kv için çok da tın yanı senın yatak odan reca ederim asıl ben costum kendimede yakın buldum senide çenemi açtım iyice D ama devam edelim yahu gitmee D
Yani olabilir ama nısanlımın ablası var o evlı ondan bılmelerı lazım böyle seylerı.dün actım çeyizlerimi unutmusum cogu seyı aaa bunudamı aldım dıyorum düşün yani ev kıyafetlerımı bıle aldım artık almıyorum mutfak esyam hepsi tamam bi seramık tencerem kaldı bıde karacanın sevgılıler gunu nevresım takımı çok hoşuma gıttı.Kv yıne elinden gelen seylerı yapıyolar mesela gecen yemek takımı almış bana senın olur dedı zor durumda bırakmakta ıstemıyorum bi yandan kendı hayallerımden de vazgeçmek istemiyorum.dün konuştuk nişanlımla ben yatak odasını şurdan alcam dedım oda tamam dıger esyalarıda ordan alırız dedı.Şimdilik esyalarda problem ortadan kalktı sanırım halı perdede standart seyler zaten kıracı olucam ıcın uygun neyse onu alcam.Benım önümde belırsızlıkler var hep nısanlımın nerde calıscagı, nerde yasıcagımız bıle bellı deıl kafamda plan bıle yapamıyorum.İşte boyle hersey üst üste gelıncede kafamda deli sorular oluyo :) Yinede ben şükrediyorum durumuma çevremdekı arkadaslarım da evlenıyo yanı kızla o kadar hayallerımızden bahsederdık şimdi sesi çıkmıyo yeter ki evlenıyım modunda
Herkesin düğün öncesi buna benzer dertleri olabilir ama sizin farkınız çok uzatmaları oynamanız. Artık evlilikle sonuçlanmazsa bitmeye mahkum bile diyebilirim. Tabi herkes için bir teori değil ama uzun soluklu evlilik arefesinde olan ilişkilerde yaşanan bu tür şeyler çok yıpratıyor insanları.Biz 7 yıllık sevgılılıkten sonra nişanlandık ama sonra parasal konularda (Eşya,dügün gibi) yada en ufak konu tartısmaya dönüsüyo şimdi askerde diye genelde alttan alıyorum siz bu dönemi nasıl atlattınız ?
Bak masallah nişanlına yinede senn yanında. Olur demiş ki olur. Bakma herkes herseyi söyler sonra sen düdüğünu öttürürs7n. :-D evet is daha buyuk problem. Bizde birer ay arayla issiz kaldik. Düğüne 3 ay var. Bizde is yok:-D bakalım nolcak sonumuz:-D sorma bnmde var etrafimda arkadaslarim sukret haline bole bi ask buldun diorlar. Bende su an onunla mutlu oluyorum. Zaten nisanlimla prensibimiz evlenmek. Dort dörtlük ev dizmek degil. Biz beraber uyumak icin ugrasiyoruz. Ha kuş tüyü dösekte ha pamuk nr farkeder:-D
Herkesin düğün öncesi buna benzer dertleri olabilir ama sizin farkınız çok uzatmaları oynamanız. Artık evlilikle sonuçlanmazsa bitmeye mahkum bile diyebilirim. Tabi herkes için bir teori değil ama uzun soluklu evlilik arefesinde olan ilişkilerde yaşanan bu tür şeyler çok yıpratıyor insanları.
Ben önce askerden gelmesini bekledim
Sonra da işe girmesini
Bende çalıştığım için mümkün olduğunca beraber karar verdik
Burda çok konu okudum şaşırdım
Şunu beğendim kaynanam almadı diye, yahu annemizden şeker isteme çağı bitti kaynanadan mobilya mı isteyecez
Koca koca insanlarız deyip kendimiz beğendik kendimiz aldık, ha destek verdiler ise de onu da taksitlere ekledik
Aman da bi kere gelin oluyorum ben prensesim isteyecem, siz alacaksınız gibi davranmadığımdan pek te sorun yaşamadık
Bütçemize göre aldık, 3.kişilere fikir sormadık beyaz beğendiysek beyazı aldık çok şükür
biz 9 sene çıktık nişanlanmadan önce askerliği falan halletmişti düzlüğe çıkmadan o işlere girmedik okullar bitti ben işe girdim o askerliği bitirdi sonra aileleri devreye soktuk, açıkçası ben askerdeyken falanda alttan almıyodum savaşa gitmiyo ya tekirdağda askerlik yaptı erkek adam bişey olmaz babam 24 ay yapmış askerliği azcık dik olsunlar, zararını görmedim bunun, aileleride bi işe karıştırmayınca cebimizde paramız olunca çorap söküğü gibi aktı gitti bu süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?