evlilik öncesi konuşulan maddi konular bu evlilik nasıl bir evlilik olur?

teşekkür ederim

ilk mesajlarımızı okudum evlilik konusunu açmoş ben yazmışımki maddi açıdan kaygın mı var evlilik konusunda demişim öyle hissettm demişim. en başından hissetmişim çok üzgünüm annem ise sen yanlış anlıyorsundur dedi o yüzden size sormak istedim. çok canım yanıyor üzüldüm ama böyle birisi ile bittiği için değil değersiz hissettirildiğim için. sevilmeye layık değilmişim gibi hissettirdi. sevgi aşk yok diyor bir de. kendisinde olsa para hesabı yapar mıydı. beni kendisinden bu muhabbetlerden dolayı soğuttu nasıl aşık olabilirdim. ne hikmetse yaş konusu benim işten çıkarılma zamanıma denk geldi

Para gitti diye ayrildigi cok net degil mi? Bugun 75k maasli is buldum yazsaniz 15dkya kapinda aglar. Berbat bir karakter. Uzulecegine sevin sukur duasi et.

Es degil ailesine ve kendisine bankamatik atiyor.

Kosarak kac

İyi olmuş, üzme kendini, işten çıkarılman seni büyük bir beladan kurtardı. İnşallah gönlüne göre bir insan çıkar karşına

Sanki ust uste gelmis ama bence yas farkini düşünün zaten ben erkegin 1 2 yas buyuk olmasi taraftariyim tecrubelerime gore .hakkinda hayirlisi

ne olduğu çıktı işte adinin
5 yaş o mu küçük sizden? zaten öyleyse bu da hepten zor olurdu

tabiki canınız yanacak üzüleceksiniz bugünler de geçecek
Allah kalbinize ferahlık versin

İşten neden çıkarıldınız merak ettim.Ama beyfendi bahane uydurup ayrılmış hemen ki sizin bunu yapmanızı çok istedik en başta.Siz bidaha paradan konu açılırsa ayrılırım diyip durdunuz ama bak karşı taraf bahaneyi bile kendi yarattı

Sanki ust uste gelmis ama bence yas farkini düşünün zaten ben erkegin 1 2 yas buyuk olmasi taraftariyim tecrubelerime gore .hakkinda hayirlisi

ne olduğu çıktı işte adinin
5 yaş o mu küçük sizden? zaten öyleyse bu da hepten zor olurdu

tabiki canınız yanacak üzüleceksiniz bugünler de geçecek
Allah kalbinize ferahlık versin
ben istemiyodum zaten yaş farkından dolayı ama kendisi beni ikna etti… ve böyle yaş farkı olup mutlu olanda çok kişi var. hatta ünlülerle bile var kıvanç tatlıtuğ barış arduç pelin akil örnekler çok. ama yaş konusundan istemiyolar diye ben işten çıkınca dedi

Kılıf sadece, işin özü senin parasız kalman.

Her işte bir hayır vardır diyelim

Kusura bakmayın kahkaha ata ata okudum. Ablacım 2 aydır tanıdığın adamla neden ciddi düşünüyorsunuz liseli misiniz diyeceğim koskoca kadınmışsın.
Ailece parana göz dikmişler arkana bakmadan kaç. Bu adam sen beni sevmiyor musun diye diye dünyanın borcunu takar sana. O son model arabalarıyla turlarken soğan ekmek yersin evinde

gülecek bişey yok bence ve iki ayda karşıdaki insan o noktaya getiriyor ben evlilik konusu açmadım zaten ve hatta ne düzgün ne iyi birisi diye düşünüyordum hemen annesiyle tanıştırdı ne güvenilir biri diyordum çünkü önceki uzun yıllar süren ilişkimde tanıştırılmamıştım

Bu paragözle hiçbir kadın evlenip başını yakmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…