teşekkür ederimSiz çok iyi bir insansınız bu belli oluyor. Yazdıklarınızdan yorumlarınızdan bunu açıkça görebiliyorum. Sizi değersiz hissedecek hiçbir durum yok ortada, manipülasyona uğradınız ve giderken özgüveninizi de kırıp giden bir insan için üzülmeyin. Şükür edip yolunuza devam edin.
Para gitti diye ayrildigi cok net degil mi? Bugun 75k maasli is buldum yazsaniz 15dkya kapinda aglar. Berbat bir karakter. Uzulecegine sevin sukur duasi et.benden ayrıldı kızlar çok canım yanıyor canımın yanma sebebi bu kadar mı değersizim para olmasa sevilmeye layık birisi değil miyim ben çok kötüyüm neden böyle insanlar çıkıyor karşıma
aileme yaş farkını daha az söylemiştim öğrenince kabul etmediler dedi iki yaş fark demişti öyle biliyorlardı beş yaş fark var bunu söylemiş onlarda kabul etmemişler gerçeği söyledim ilerde ortaya çıkar diye dedi. oysa en son görüştüğümüzde söylemicem evlenene kadar diyordu. en başında kendisi benle olmak istiyordu ben yaş farkından dolayı zaten ilişkiye sıcak bakmıyordum. çok üzgünüm bunları yaşadığım için
iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
İyi olmuş, üzme kendini, işten çıkarılman seni büyük bir beladan kurtardı. İnşallah gönlüne göre bir insan çıkar karşınailk mesajlarımızı okudum evlilik konusunu açmoş ben yazmışımki maddi açıdan kaygın mı var evlilik konusunda demişim öyle hissettm demişim. en başından hissetmişim çok üzgünüm annem ise sen yanlış anlıyorsundur dedi o yüzden size sormak istedim. çok canım yanıyor üzüldüm ama böyle birisi ile bittiği için değil değersiz hissettirildiğim için. sevilmeye layık değilmişim gibi hissettirdi. sevgi aşk yok diyor bir de. kendisinde olsa para hesabı yapar mıydı. beni kendisinden bu muhabbetlerden dolayı soğuttu nasıl aşık olabilirdim. ne hikmetse yaş konusu benim işten çıkarılma zamanıma denk geldi
Sanki ust uste gelmis ama bence yas farkini düşünün zaten ben erkegin 1 2 yas buyuk olmasi taraftariyim tecrubelerime gore .hakkinda hayirlisibenden ayrıldı kızlar çok canım yanıyor canımın yanma sebebi bu kadar mı değersizim para olmasa sevilmeye layık birisi değil miyim ben çok kötüyüm neden böyle insanlar çıkıyor karşıma
aileme yaş farkını daha az söylemiştim öğrenince kabul etmediler dedi iki yaş fark demişti öyle biliyorlardı beş yaş fark var bunu söylemiş onlarda kabul etmemişler gerçeği söyledim ilerde ortaya çıkar diye dedi. oysa en son görüştüğümüzde söylemicem evlenene kadar diyordu. en başında kendisi benle olmak istiyordu ben yaş farkından dolayı zaten ilişkiye sıcak bakmıyordum. çok üzgünüm bunları yaşadığım için
ne olduğu çıktı işte adininbenden ayrıldı kızlar çok canım yanıyor canımın yanma sebebi bu kadar mı değersizim para olmasa sevilmeye layık birisi değil miyim ben çok kötüyüm neden böyle insanlar çıkıyor karşıma
Sanki ust uste gelmis ama bence yas farkini düşünün zaten ben erkegin 1 2 yas buyuk olmasi taraftariyim tecrubelerime gore .hakkinda hayirlisi
ben istemiyodum zaten yaş farkından dolayı ama kendisi beni ikna etti… ve böyle yaş farkı olup mutlu olanda çok kişi var. hatta ünlülerle bile var kıvanç tatlıtuğ barış arduç pelin akil örnekler çok. ama yaş konusundan istemiyolar diye ben işten çıkınca dedine olduğu çıktı işte adinin
5 yaş o mu küçük sizden? zaten öyleyse bu da hepten zor olurdu
tabiki canınız yanacak üzüleceksiniz bugünler de geçecek
Allah kalbinize ferahlık versin
Kılıf sadece, işin özü senin parasız kalman.ben istemiyodum zaten yaş farkından dolayı ama kendisi beni ikna etti… ve böyle yaş farkı olup mutlu olanda çok kişi var. hatta ünlülerle bile var kıvanç tatlıtuğ barış arduç pelin akil örnekler çok. ama yaş konusundan istemiyolar diye ben işten çıkınca dedi
Her işte bir hayır vardır diyelimben istemiyodum zaten yaş farkından dolayı ama kendisi beni ikna etti… ve böyle yaş farkı olup mutlu olanda çok kişi var. hatta ünlülerle bile var kıvanç tatlıtuğ barış arduç pelin akil örnekler çok. ama yaş konusundan istemiyolar diye ben işten çıkınca dedi
öyleymiş malesef sildim her yerden o niye silmedi anlamıyorumKılıf sadece, işin özü senin parasız kalman.
İş bulursanız diye bekliyordur.öyleymiş malesef sildim her yerden o niye silmedi anlamıyorum
Kusura bakmayın kahkaha ata ata okudum. Ablacım 2 aydır tanıdığın adamla neden ciddi düşünüyorsunuz liseli misiniz diyeceğim koskoca kadınmışsın.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
haklısın sanırım hala silmiyor iyice tiksindimİş bulursanız diye bekliyordur.
gülecek bişey yok bence ve iki ayda karşıdaki insan o noktaya getiriyor ben evlilik konusu açmadım zaten ve hatta ne düzgün ne iyi birisi diye düşünüyordum hemen annesiyle tanıştırdı ne güvenilir biri diyordum çünkü önceki uzun yıllar süren ilişkimde tanıştırılmamıştımKusura bakmayın kahkaha ata ata okudum. Ablacım 2 aydır tanıdığın adamla neden ciddi düşünüyorsunuz liseli misiniz diyeceğim koskoca kadınmışsın.
Ailece parana göz dikmişler arkana bakmadan kaç. Bu adam sen beni sevmiyor musun diye diye dünyanın borcunu takar sana. O son model arabalarıyla turlarken soğan ekmek yersin evinde
Bu paragözle hiçbir kadın evlenip başını yakmaz umarımiki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?