- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.987
- 198
Engellemek, numarasını silmek görüşmek varken Tatlı tatlı oturup para mevzusunu açınca ayrılmak.tmm ben ikna oldum.Siz evlenirsiniz.......hayır tabikide bu evlilik gerçekleşmeyecek. zaten birkaç ay içerisinde düğün yapmayı düşünüyorlar onlar. böyle bir şey olmayacak. tekrar para mevzusu açtığında bitireceğim (inanın çok sürmez çok fazla konuştu çünkü). soğudum kırıldım üzüldüm. araba konusunu yanlış anlayan olmuş araba benim değil ailemin. evet galiba yaş konusunu maddiyatla ikna etmiş gibi haklısınızkendimi çok değersiz hissediyorum bu olaydan sonra
Bir an evvel doğurmak istiyorum çünkim yaşım geçiyor, yoruldum çalış çalış nereye kadar, 3 yıl çocuk bakacam desin, adam iki mırın kırın eder, konu sahibi de sen beni sevmiyon mu diye başlar kalaya, adam yok işte ehonomi yok sen bu kafayla bi şeyin sahibi olamazsın zart zurt iki efelenir sonra kayıplara karışır.ona desenize
evlendikten sonra çalışmamayı düşünüyorum :)
bakın nasıl kaçacak
sülük cıvık
ailene neymiş benim maaşımdan deseydiniz ya
yaniBir an evvel doğurmak istiyorum çünkim yaşım geçiyor, yoruldum çalış çalış nereye kadar, 3 yıl çocuk bakacam desin, adam iki mırın kırın eder, konu sahibi de sen beni sevmiyon mu diye başlar kalaya, adam yok işte ehonomi yok sen bu kafayla bi şeyin sahibi olamazsın zart zurt iki efelenir sonra kayıplara karışır.
Araba dedik tekne ev kredisi çıktı oyy oyy sen ne Zengin kızsın senin paranla bir sürü planlar..devam edersen bunları yutarsin çocuk olayını erteler sürekli borçlar var diye..benim teyzemlerde de sürekli araba konuşulur ailecek bi araba aşkı var demem o ki kaç asla sonu gelmiyor araba aşkının
sizin üzerinzde hakimiyet kurmaya çalışıyor alacak maaşı sonra zırnık koklatmayacak var böyle tipler kendi kazandığı parası için kocasından izin alan arkadaşlarım var bence siz yol yakınken kaçın tabiki masraflar ortak ama benim kazandığım para üzerinde kimsenin söz hakkı olamaz kartımı da kimseye vermem paramıda göndermem şahsen.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
Yaş kaç sizin? Adam niyetini dökmüş ortaya.Kendine araba alacak ve yenileyecek.Kendi üstüne araba alacak.Siz binemeyeceksiniz.O araba o aileye hizmet edecek.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
Bacım kaaaaaç bundan kaç. Bunlar ailecek seni yolunacak tavuk olarak görüyorlar. Bak aynılarını yaşadım ben şimdi boşanıyoruz seni maaşın için istiyorlar paranı vermezsen seni anında harcıcaklar. SAKIN EVLENME SAKINiki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
arsız senle yeni araba almak için mi evleniyor hiç inandırıcı gelmedi bana bu adamiki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
çok haklısınız kızlar. altın mevzusu da şöyle açılmıştı, birikim yapıyo musun demişti bana, bende pek param kalmadığı için yapamıyorum ama biraz altın aldım demiştim. maaşımı öğrendikten sonra nasıl harcıyosunki o kadarı yarısını bile harcasan yarısı kalır demişti. (benim eksilere düştüğüm bile oldu maaş almaya başlayınca içimde kalan ne varsa aldım çünkü ve param bitti hep.) ortak hesap olmazsa senin paran benim param mı yapcaksın ben bişey almak istesem yok o benim param mı diceksin dedi. senin paran yokken benimkinden mi bişey almak istersen onu mu diyorsun dedim ev
Ayrıldım yazmışsındır diye konuya girip duruyorum ama sende hala bi aksiyon yok maalesef.hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. hepsini okudum. toplu cevap vermek istiyorum sorulara. ben otuz yaşındayım o ise benden iki yaş küçük. ailesi ilk başta yaş farkını onaylamamış daha sonra ben seni anlattım tamam dediler dedi bana. bu konulara girince ilk abisiyle maaş konusu ile ben çok soğudum ve kırıldım keşke dediğiniz gibi en başından bitirseydim. bu olaylar olduktan sonra kapandı konular normal konuşmaya devam eder olduk şu an konuyu açmadım ben mi açmalıyım konuyu? yoksa konu açılınca mı bitiriyim? dediğiniz gibi evlenince çalışmayacağım mı desem? buluşunca hesapları ödüyor ben ödiyim diyordum sonrakini sen ödersin diyordu hep, en sonuncuda ben hızlı davranıp kartımı uzattım ve ben ödemiş oldum. çiçek almadı doğum günümüz oldu önce onunkiydi benim kutladığımın aynısııı şekilde kutladı. tüm sorularınızı cevaplamış oldum sanırım.
birde kredi konusunu çok açıyodu işte ben 200 kredi çekip niye yine borçlanıyosun dediğimde ya da arada ev konusu açıyodu krediyle alınır diye. ben borca girmekten korktuğumu söyledim. enflasyon yüksediği için borç seneler geçtikçe çok az gelmeye başlıyor. kredi çekmek çok mantıklı gibi şeyler söylüyor. ben kirada otururuz paramızla gezeriz dedim. neden evlenir evlenmez borca girelimki diye düşündüm ama kafasına koymuş sanırım ve dediğim gibi kredi çekince çok avantajlı oluyorsun çok az ödemiş oluyosun gibi şeyler söylüyor. çok üzgünüm. dediğiniz gibi kesinlikle ayrılacağım evlenemem bu durumda. acaba mı diyordum ama yorumlarınızı okudum ve hepiniz aynı fikirdesiniz. bir de en başlarda yatırım yaptığımı altın aldığımı söylemiştim altın yükselince bana mesaj atmıştı yükselmiş sen ne kadar almıştın çok aldın mı gibi şeyler söylemişti. şüphe etmekte demekki haksız değilmişim teşekkür ederim size. şu an ne yapmalıyım konuların hepsi kapandığı için onun yine konuyu açmasını mı bekliyim zaten çok uzun süre para konuşmadan duramaz gibi?
Ayrıldım yazmışsındır diye konuya girip duruyorum ama sende hala bi aksiyon yok maalesef.
Şu an sen “evlendikten sonra işi bırakmayı düşünüyorum ”desen bile seni kaçırmamak için “bırak tabi ben sana bakarım”diyebilir. Çalışman için ikna edebileceğini anladı çünkü.
Sendeki potansiyeli gördüğü için hemen bırakmayacak ve kandırmak için her yolu deneyecek buna hazırlıklı ol!
Kendine bi iyilik ya ve hemen ayrıl bu kişiden (bak adam demiyorum) Senin değerini bilecek biriyle elbette tanışacaksın.
Adamın ağzının suyu aktığı için kendini saklamak aklına gelmemiş. Ama ailecek paranın peşinde oldukları için bi akıl vereni olur diye düşünüyorum. Tamam paragözler ama içlerinden biri akıllıdır bu konularda.Aynen katılıyorum, "istersen çalışma" deyip evlendikten sonra kaldığı yerden devam etme ihtimali var.
Gerçi bunun için biraz akıllı olması lazım ve şimdiye kadar çok falso vermiş.
2 ayda kendini bu kadar gösterdiğine göre çok da akıllı olduğunu düşünmüyorum.
Ama konu sahibesinin bu kadar falsoya rağmen "evlilik niyeti ile" görüşmeye devam etmesi ciddi şüpheler uyadırıyor.
Yani dünyada erkeklerin köküne kıran girmediğine göre karşısına elbet biri çıkacaktır.
Ama aradaki 2 yaş farka rağmen kendisini "kabul eden" aile ve damata da kapıyı göstermek zor gelmiş gibi.
Burada şu an 200e yakın mesaj var ve herkes "ayrıl" bile değil "arkana bakmadan kaç" demiş.
Merak ediyorum, bu muhabbetlere konu sahibesinin çevresinden kimse "ne hadlerine" deyip hiç mi tepki göstermedi.
Resti çekip kesip atmak bu kadar da zor olmamalı.
Yok artık adam hiç doğru bir imaj çizmiyor konu sahibi. Sizin paranıza göz koymuş. Ben sevgilime laf ediyordum beterleri de varmış. Benimki en azından ortak hesaba herkes eşit gönderir kalan paranla istediğini yap dedi.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
İsten Çıkarılmanıza üzüldüm. Sebebi nedir özel değilse. Adamı bosverin siz.zaten herkes ayrılın diyor kendiniz için yapın bunu. Yeni bir is bulursunuz inşallah. Hakkınizda hayırlısı olsun.herşeyi geçtim daha aileye girmeden sizin paranız üzerine planlar yapılıyor bu hic normal değil. Sevgiliniz abisi annesi hepsi aynı. Bakin benim görüşmediğim bi KV var. Oğluna kız ararken ille de çalışan olsun benim oğlumun parasını yemesin derdi ki oğlu da gayet iyi maaşlı ve KV çok paragöz biri. Siz ileride çalışamaya bilirsiniz ya da çalışmak istemeye bilirsiniz bir süre o zaman ne olacaktı. Sırf para için huzursuzluk çıkacak. Değer mi bu insanlara. Üzülmeyin ❤işten çıkarıldım ve buna şahit oldu… üzülme dedi zaten yeni iş bulursun dedi. dün rahat bir iş bulamazsam çalışmak istemediğimi söyledim dinlen dedi. bugün mesaj atmıyor. attığında da beni suçladı benim ilgisizliğimden bir sürü şeyler söyledi.
size anlattığım olaylarda en ufak haksızlığım yok değil mi yani bu kişinin niyeti ortada değil mi? sevgi yok değil mi? sanki o beni seviyorda ben sevmiyorum gibi şeyler söyledi kendimi çook berbat hissediyorum
Arkana bile bakmadan koşarak uzaklaş sonrası varya... Alışveriş fişlerini takip etmeler, masraflarına müdahale etmeler. Bir de ne alaka erkeklerin kararına göre mi olacak herşey? bu soruya cevap vermek zorunda mısınız? Ciddi şekilde azarlasınız cesaret edemez ısrar etmeye. Şimdiden bütçeyi yapmış adam tek başına. Ne münasebet bir erkeğin kadının parasına göz dikmesi? İlla seviyorum evlenirim dersen de verme asla paranı tamameniki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?