evlilik öncesi konuşulan maddi konular bu evlilik nasıl bir evlilik olur?

Engellemek, numarasını silmek görüşmek varken Tatlı tatlı oturup para mevzusunu açınca ayrılmak.tmm ben ikna oldum.Siz evlenirsiniz.......

ona desenize
evlendikten sonra çalışmamayı düşünüyorum :)
bakın nasıl kaçacak

sülük cıvık
ailene neymiş benim maaşımdan deseydiniz ya
Bir an evvel doğurmak istiyorum çünkim yaşım geçiyor, yoruldum çalış çalış nereye kadar, 3 yıl çocuk bakacam desin, adam iki mırın kırın eder, konu sahibi de sen beni sevmiyon mu diye başlar kalaya, adam yok işte ehonomi yok sen bu kafayla bi şeyin sahibi olamazsın zart zurt iki efelenir sonra kayıplara karışır.

yani
kaçınılmaz son bence de :)

benim teyzemlerde de sürekli araba konuşulur ailecek bi araba aşkı var demem o ki kaç asla sonu gelmiyor araba aşkının
Araba dedik tekne ev kredisi çıktı oyy oyy sen ne Zengin kızsın senin paranla bir sürü planlar..devam edersen bunları yutarsin çocuk olayını erteler sürekli borçlar var diye..
Yani kuyuya düştün mü debelenirsin kendi maaşın için zorla harçlık için yalvarır durumlar vs

sizin üzerinzde hakimiyet kurmaya çalışıyor alacak maaşı sonra zırnık koklatmayacak var böyle tipler kendi kazandığı parası için kocasından izin alan arkadaşlarım var bence siz yol yakınken kaçın tabiki masraflar ortak ama benim kazandığım para üzerinde kimsenin söz hakkı olamaz kartımı da kimseye vermem paramıda göndermem şahsen.

Yaş kaç sizin? Adam niyetini dökmüş ortaya.Kendine araba alacak ve yenileyecek.Kendi üstüne araba alacak.Siz binemeyeceksiniz.O araba o aileye hizmet edecek.
Sonra araba onun para ortak olacak.İstedigi zaman kendi ailesine para yollayacak.Ama siz doğum yapsanız işinizi biraksaniz eşinizin gözünde değeriniz olmayacak.
Bosansaniz araba da onda kalacak.Ve 2 aylık sevgili iken bunları söyleme cesaretini kendinde buluyor beyfendi.Kizim kaç kurtar kendini.Kimseye maaşını kazancını asla söyleme.

Bacım kaaaaaç bundan kaç. Bunlar ailecek seni yolunacak tavuk olarak görüyorlar. Bak aynılarını yaşadım ben şimdi boşanıyoruz seni maaşın için istiyorlar paranı vermezsen seni anında harcıcaklar. SAKIN EVLENME SAKIN

arsız senle yeni araba almak için mi evleniyor hiç inandırıcı gelmedi bana bu adam

Sakin evlenmeyi geçtim arkadaş bile kalma bununla.Sende parani maaşını ne diye elin adamına anlatıyorsun ya.İnsanlr sinsi birgün otururken farkında olmadan anahtarını alır yedeğini çıkartır.Sonra telefonundan internet bankacılığında ulaşır.Hem madden hem manevî çökersin.

Ayrıldım yazmışsındır diye konuya girip duruyorum ama sende hala bi aksiyon yok maalesef.
Şu an sen “evlendikten sonra işi bırakmayı düşünüyorum ”desen bile seni kaçırmamak için “bırak tabi ben sana bakarım”diyebilir. Çalışman için ikna edebileceğini anladı çünkü.
Sendeki potansiyeli gördüğü için hemen bırakmayacak ve kandırmak için her yolu deneyecek buna hazırlıklı ol!
Kendine bi iyilik ya ve hemen ayrıl bu kişiden (bak adam demiyorum) Senin değerini bilecek biriyle elbette tanışacaksın.

Aynen katılıyorum, "istersen çalışma" deyip evlendikten sonra kaldığı yerden devam etme ihtimali var.
Gerçi bunun için biraz akıllı olması lazım ve şimdiye kadar çok falso vermiş.
2 ayda kendini bu kadar gösterdiğine göre çok da akıllı olduğunu düşünmüyorum.
Ama konu sahibesinin bu kadar falsoya rağmen "evlilik niyeti ile" görüşmeye devam etmesi ciddi şüpheler uyadırıyor.
Yani dünyada erkeklerin köküne kıran girmediğine göre karşısına elbet biri çıkacaktır.
Ama aradaki 2 yaş farka rağmen kendisini "kabul eden" aile ve damata da kapıyı göstermek zor gelmiş gibi.
Burada şu an 200e yakın mesaj var ve herkes "ayrıl" bile değil "arkana bakmadan kaç" demiş.
Merak ediyorum, bu muhabbetlere konu sahibesinin çevresinden kimse "ne hadlerine" deyip hiç mi tepki göstermedi.
Resti çekip kesip atmak bu kadar da zor olmamalı.

Adamın ağzının suyu aktığı için kendini saklamak aklına gelmemiş. Ama ailecek paranın peşinde oldukları için bi akıl vereni olur diye düşünüyorum. Tamam paragözler ama içlerinden biri akıllıdır bu konularda.

Valla bi kadın daha ezilmesin diye sayfalardır yazılıyor. Hala çalışıp “ben yiyemiyorum siz yiyin ”der gibi kocasının ailesini beslemek istiyorsa kendi bilir, elimizden geleni yaptık

Yok artık adam hiç doğru bir imaj çizmiyor konu sahibi. Sizin paranıza göz koymuş. Ben sevgilime laf ediyordum beterleri de varmış. Benimki en azından ortak hesaba herkes eşit gönderir kalan paranla istediğini yap dedi.

işten çıkarıldım ve buna şahit oldu… üzülme dedi zaten yeni iş bulursun dedi. dün rahat bir iş bulamazsam çalışmak istemediğimi söyledim dinlen dedi. bugün mesaj atmıyor. attığında da beni suçladı benim ilgisizliğimden bir sürü şeyler söyledi.

size anlattığım olaylarda en ufak haksızlığım yok değil mi yani bu kişinin niyeti ortada değil mi? sevgi yok değil mi? sanki o beni seviyorda ben sevmiyorum gibi şeyler söyledi kendimi çook berbat hissediyorum

İsten Çıkarılmanıza üzüldüm. Sebebi nedir özel değilse. Adamı bosverin siz.zaten herkes ayrılın diyor kendiniz için yapın bunu. Yeni bir is bulursunuz inşallah. Hakkınizda hayırlısı olsun.herşeyi geçtim daha aileye girmeden sizin paranız üzerine planlar yapılıyor bu hic normal değil. Sevgiliniz abisi annesi hepsi aynı. Bakin benim görüşmediğim bi KV var. Oğluna kız ararken ille de çalışan olsun benim oğlumun parasını yemesin derdi ki oğlu da gayet iyi maaşlı ve KV çok paragöz biri. Siz ileride çalışamaya bilirsiniz ya da çalışmak istemeye bilirsiniz bir süre o zaman ne olacaktı. Sırf para için huzursuzluk çıkacak. Değer mi bu insanlara. Üzülmeyin ❤

Arkana bile bakmadan koşarak uzaklaş sonrası varya... Alışveriş fişlerini takip etmeler, masraflarına müdahale etmeler. Bir de ne alaka erkeklerin kararına göre mi olacak herşey? bu soruya cevap vermek zorunda mısınız? Ciddi şekilde azarlasınız cesaret edemez ısrar etmeye. Şimdiden bütçeyi yapmış adam tek başına. Ne münasebet bir erkeğin kadının parasına göz dikmesi? İlla seviyorum evlenirim dersen de verme asla paranı tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…