Selamlar foruma yeni üye oldum.
Kızlar bir konuda fikirkerinizi almak istiyorum örnek vererek soracağım.
Bir kiz ve oğlan kendileri tanışıyor ve 2 aydır görüşüyor. Konu konuyu açıyor anneler tanıştırmışlar.
Konu konuyu açıyor Oğlan kıza diyor ki "Evlendiğimizde maaslarimiz yatar beraber harcamamızı, birikimizi yaparız ortak bir hesabımiz olur." diyor..
Kız oğlana "Benim maaşım kendi hesabimda olmali ortak hesap istemiyorum. ev araba alirsan destek olurum zaten kadının köşede parası olmali, köşede gizli parasi olabilir surekli kontrol edilmek hosuma gitmez diyor.
Oğlan ise *Ailene ortak hesabımizda olsa destek olabilirsin benim annemin senin annenin bir ihtiyaci olur tabiki de alacaz. Ortak hesap olmasi demek bir birimizi kisitlayacagimiz anlamina gelmiyor diyor.
Ama kiz ben netim bu konuda diyor cocuk kabullenemiyor. Amacı para değil ama diyor ki madem eğleniyoruz neden ayrı gayrı?
NOT: Oğlan kızdan fazla maas alıyor. Hani kız fazla aliyor oğlan az alip ortak hesaba gireyim ayağına girmiyor.
Fikirlerinizi almak istiyoruz. Bu konuda kizin mi daha ilimli olmasi lazim oğlanın mi teklif ettiği yanlış ?