- Konu Sahibi rebekah mikaelson
-
Beyaz eşyada bosh kesinlikle çok güzel. Bulaşık makinam 4programlı çok güzel temizliyor çok programlı almaya gerek yok kullanılmıyor hiç aklıkda bulunsunSelam kızlar evlilik düğün paketlerinde hangi markayı önerirsiniz. Modalife da güzel evlilik düğün paketleri var ama kalitesi nasıl güvenilir mi emin olamadım. Tecrübelerini yazarsanız sevinirim. Beyaz eşya için de belirtin lütfen
lilik paketleri. Bellona dan aldık çok memnunum. Beyaz eşyayı kaliteli al derim. Buzdolabını büyük al.Selam kızlar evlilik düğün paketlerinde hangi markayı önerirsiniz. Modalife da güzel evlilik düğün paketleri var ama kalitesi nasıl güvenilir mi emin olamadım. Tecrübelerini yazarsanız sevinirim. Beyaz eşya için de belirtin lütfen
İkeadan memnun olan da var olmayan da ondan kararsız kalıyorum. Teşekkür ederimBeyaz eşyada bosh kesinlikle çok güzel. Bulaşık makinam 4programlı çok güzel temizliyor çok programlı almaya gerek yok kullanılmıyor hiç aklıkda bulunsunmodalife nasıl hiç bir fikrim yok ama bence evlilik paketi diye gösterdikleri ürünler hep geçmiş yıllarda ellerinde kalan takımları koyuyorlar diye biliyorum ben Ben bütün evimi ikeadan almıştım hem kalite açısından güzel hemde çok kullanışlılar
Teşekkür ederim. Beyaz eşya hep arçelik kaldı aklımda ama bilmiyorum kaliteli olaraknÇok kalitesiz oluyor ev
lilik paketleri. Bellona dan aldık çok memnunum. Beyaz eşyayı kaliteli al derim. Buzdolabını büyük al.
Bir kaç ürünü dışında çok memnunum bende. Mesela koltuk takımının komple kılıfı çıkıyor yıkanıyor ayrı renkte kılıfları var canım sıkıldıkca rengini değiştiriyorum bu çok güzel bişey yeni ev kuran bütün arkadaşlarıma aldırdım herkes bana şükrediyor :) bir ay öncede anneme aldık çok mutlu üstüne çay dökülmüş direk kılıfı çıkardım yıkadım diyorİkeadan memnun olan da var olmayan da ondan kararsız kalıyorum. Teşekkür ederim
Evet Arçelik iyi. Ben Vestel aldım iyi çıktı öneririm . Ama içinden ne geliyorsa onu alTeşekkür ederim. Beyaz eşya hep arçelik kaldı aklımda ama bilmiyorum kaliteli olarakn
Bayıldım cok güzelmiş ciddenBir kaç ürünü dışında çok memnunum bende. Mesela koltuk takımının komple kılıfı çıkıyor yıkanıyor ayrı renkte kılıfları var canım sıkıldıkca rengini değiştiriyorum bu çok güzel bişey yeni ev kuran bütün arkadaşlarıma aldırdım herkes bana şükrediyor :) bir ay öncede anneme aldık çok mutlu üstüne çay dökülmüş direk kılıfı çıkardım yıkadım diyor ☺
Canım bu hangisi link atar mısın bizim koltuklar miladını doldurunca alırımBir kaç ürünü dışında çok memnunum bende. Mesela koltuk takımının komple kılıfı çıkıyor yıkanıyor ayrı renkte kılıfları var canım sıkıldıkca rengini değiştiriyorum bu çok güzel bişey yeni ev kuran bütün arkadaşlarıma aldırdım herkes bana şükrediyor :) bir ay öncede anneme aldık çok mutlu üstüne çay dökülmüş direk kılıfı çıkardım yıkadım diyor ☺
Herkes bekliyor valla herkesin ilgisini çektiCanım bu hangisi link atar mısın bizim koltuklar miladını doldurunca alırım
Küçük ev aleti ne önerirsiniz peki paket halindeBeyaz eşyalarım Arçelik, fırınım ocağım bosch. Memnunum şimdilik. Mobilyalarımı set halinde almadım, farklı yerlerden aldım. Düğün paketleri pek güven vermiyor nedense.
Miele ilkkez duydumnasıl bir dekorasyon zevkiniz olduğuna göre öneriler değişir bence.
bana ikea çok mantıklı geliyor, çünkü ekleme çıkarma yapmak, dolaplarını istediğin gibi tasarlamak mümkün. ama biraz daha spor kalıyor tarz olarak bence. benim gibi klasik değil smartcasual kafasında biriyseniz ikea da güzel şeyler bulabilirsiniz.
ama yok oymalı kakmalı olsun derseniz klasik mobilyacılara yönlenmelisiniz.
beyaz eşyada ben param yetse miele alırım ömürlük olsun, lakin bir buzdolabı 9000 tl :/
siemens, bosch iyidir. kısaca alman markasından şaşmayın. arçelik eski kalitesinde değil. o çocukluk dönemlerimizin markasıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?