Evlilik Saatim artık yok :((

ben de çok sevdiğim künyemi düşürmüştüm ve bir daha bulamadım.evlenince borçlar için tüm altımlarımı satmıştım eşime bir burma verip güzel bir künye alayım da takayım demiştim o bari hatıra olsun diye almıştık hep takıyordum.altın sevmememe rağmen onu çok sevmiştim ama gitti işte hala üzülüyorum aklıma geldikçe :14:bizim de aynen maaş ev kredisine gidiyor.olsun o da biter de birgün alırız inşallah siz de ben de.:14:gelinliğin üstüne tktığım incimle birkaç takımı da hırsız götürdü ben de çok bahtsızım bu konularda.

Sizede çok geçmiş olsun... İnş. borçlar biterde daha güzellerini alırız, hemde yeni evlerimizde ağız tadıyla otururken takmak kısmet olur:)

Son düzenleme:
Ben üzüntümü çoktan unuttum ama burdakiler cevap yazmaya doyamadı,eleştirmeyede sizleri kendi halinize bırakıyorum sayın kötü kedi şerafettin hanım siz hanımefendiye rumuzunuza uygun olmayarak sen dediğim için beni bağışlayınız efendim?, bu arada bende size beni eleştiri yetisi verdiğimi hatırlamıyorum ama maşAllah 2 gündür hiç durulmadınız siz ve sizin gibilere evlerden ırak olsun deyip kendi yüksek egonuzla başbaşa bırakıyorum

Hala komik olmaya devam ediyorsunuz...
Kullanıcı adım kötükedişerafettin diye size "sen" diye hitap etme hakkı mı vermiş oluyorum yani? :60:
Sizi eleştiren kimdi ki ? Ben mi? :53::53:
Neyse ki burada gerçekten ne demek istediğimizi anlayanlar var,yüksek ego sorunu yaşayan da kim bunun takdirini değerli KK üyesi hanımlara bırakıyorum.. :42:

Giden mal olsun.
Belki bir şeyin diyetidir, her şerde bir hayır vardır ya.
Ben de gözlüğümü düşürmüştüm bir keresinde, sonra kendiliğinden daha güzeli oldu.
Evlilikte alınmış da olsa mal sonuçta, boş verin.

Eee bende yeni evliyim hatta ilk aylarda setimle takım olan küpemin tekini düşürdüm , annemlerin sokağında sanırım.. Dönüp baktık bulamadık..

Çıkacağı varmış, sağlık olsun dedik geçtik.. Konu açmak aklımın ucundan bile geçmedi ama açsamda buradakiler bana nasıl ayrdımcı olabilirdi ki ?

Fikir beğenmiyorsunuz ama topluca gidip kanalizasyondan sizin saatinizi mi çıkarmamızı bekliyorsunuz ? Anlamadım..

Neden konu açtınız demiyorum yanlış anlaşılmasın ama çözümü burada değil diyorum.. Hadi açtın, kedisini kaybetiğini söyleyen birine her yer kedi dolu derseniz biz de size her yer saat / saatçi dolu deriz..

İstediğini söyleyen istemediğini işitirmiş..

Back
X