Evlilik Saatim artık yok :((

bu sitede dert, sorun paylaşanda suç, ancak gırgır geçerler; yargılarlar başkada bir esprisi yok..

Arkadaşı niçin ciddiye almadınız.Sizinkiyle aynı ayarda bi sıkıntı yazmış.Dalga geçmedi belki gerçekten üzüldü buna.Demek ki dışardan bakınca sizinki de böyle görünüyormuş di mi tatlım.Neyse ki sorun hallolmuş.Yenisini alırsın, ne diyelim daha

bu sitede dert, sorun paylaşanda suç, ancak gırgır geçerler; yargılarlar başkada bir esprisi yok..

Gırgır filan geçmedim gerçekten üzülmüştüm.
Siz neden beni yargıladınız?
Saatiniz benim kedimden daha mı değerli?

Arkadaşı niçin ciddiye almadınız.Sizinkiyle aynı ayarda bi sıkıntı yazmış.Dalga geçmedi belki gerçekten üzüldü buna.Demek ki dışardan bakınca sizinki de böyle görünüyormuş di mi tatlım.Neyse ki sorun hallolmuş.Yenisini alırsın, ne diyelim daha

O saatin yenisini alabilir ama o kedinin yeri dolmaz, teşekkür ederim arkadaşım beni anladığın için..

O saatin yenisini alabilir ama o kedinin yeri dolmaz, teşekkür ederim arkadaşım beni anladığın için..

:))sokaklar kediyle dolu, seç seçebildğini. Ama o saat benim baba evinden çıkarken taktığım, eşimle birlikte düğün pozları verirken kolumda takılı olan saatti ;)

:))sokaklar kediyle dolu, seç seçebildğini. Ama o saat benim baba evinden çıkarken taktığım, eşimle birlikte düğün pozları verirken kolumda takılı olan saatti ;)

derdiinizi enden kıyaslıyorsunuzki arkadasım ya. sokaktaki kedi başka onun emek verdigi kedi başka yani o bir canlı. sizinkide size göre önemlidir yani olabilir. arkada azönceki yazıda sizinle dalga gecmedi bence ben dalga olarak algılamadım son derece sammimi geldi bana

Allah ımmm krizzzz...
insan ölüyo insan saatinizin yeri dolar üzülmeyin
babanız yanınızda sağ çok şükür dimi saat olmasa nolucakki
bide bu pencereden bakın ...:34:

ayrıca bugun bi kedi gördüm bahcede ben eve gidip mama getirene kadar gitii
çok ta güseldi bende cok üzüldüm eve alsam ne güzel olur bu baksamm miss gibi diodum:53::53::53:

Başlığa tıklayıpta açılmasını bekleyene kadar aklımdan geçen
senaryolardan sonra içeriği okuyunca şaşırdım.:26:
Ne kadar paranoyak olmuşum yahu..
Eşi ve Eşinin Ailesi başlığında aklıma düşmüş olabileceği gelmedi hiç.:34:

başlığı okuyunca herhalde eşinin ailesinden biri,konu sahibinin saatinin başını yediler diye düşündüm ama hayal kırıklığı yaşadım resmen:1:

Uzun kollu birini bulup koluna poset gecirtip aldirsaydin keske
Kim nasil akil verebilir ya da nasil derdini (!) Paylasabilir bilemedim bu konuda

Bugün çok üzgünüm çünkü evlenirken bana alınan saatimi wc ye düşürdüm. Saatimi çok seviyordum ve daha 2 ay olmadı alalı, doyamamaıştım saatime, onu babamla birlikte beğenip almıştık, nasılda sevmiştim :((

bende alyansımı akybettiğimde çok üzüldüm. ben böyle şeylere hatıralarına çok değer veririm mesela bugün eşimle yeni hatlar aldık eskisini illa kapatalım dedi kapattık çok ağlamaklı oldum başta kafa buldu sonra dedimki. sen askerdeyken aldım senin için otogara gidip teslim ettim. evlendik çocuğumuz oldu hep aynı numara sadece son rakamı farklı baktıki durum ciddi. ''saklayalım ozaman bunları bu yeni hattıda oğlumuzun ilk yaşında almış olduk bak hatırası var yine'' falan demeye başladı.sonra yeni hat alırken bisürü paketin içinde arka arkaya numara bulmak için baya uğraştı. bu duygusallığımı anlamasınada şaşırdım inceden odun sanardım kendini :))...

Sizi duyan da saati çeyrek asırdır kullanıyorsunuz sanacak.
Hepi topu 1 ay önce alınmış bir saat.
Canı kanı yok,nefes almıyor,yerine pekala yenisi gelebilir.
300 liranız da gelmiş işte,saat paranız çıkmış.
Söylemezsiniz babanıza aynısından alırsınız.
Dert mi yani...
Yapmayın Allah aşkına ya,üç günlük dünya.
Millet hastalıklarla,yakınlarının kayıplarıyla,ayrılıklarla,
başka başka sorunlarla uğraşıyor.
Eşyaya bu kadar anlam yüklemeyin.

Hepimiz hangi manevi değerler taşıyan eşyalarımızı kaybediyoruz.. Ama sonuçta aynı parayı verip aynından alabiliriz. Oysa ki sevdiklerimiz öyle mi dünyaları versen geri gelmiyor giden.. Hayatta daha önemli değerler var yani bu onun yanında hiç.. Sonuçta eşinizde babanızda hayatta dimi.. Öyle düşünün..

Dükkanlarda saat dolu o zaman?
Komik olmayın,sizinki dert değil demiyorum ama siz benim derdimi yargılayabiliyorsunuz.
Ayrıca ben siz diyorum sen deme hakkını da vermedim dikkat edelim lütfen.

:)))))bir başlığa baktım birde kaç sayfa olduğuna kendimi tutamadım pardon:))

Ben üzüntümü çoktan unuttum ama burdakiler cevap yazmaya doyamadı,eleştirmeyede sizleri kendi halinize bırakıyorum sayın kötü kedi şerafettin hanım siz hanımefendiye rumuzunuza uygun olmayarak sen dediğim için beni bağışlayınız efendim?, bu arada bende size beni eleştiri yetisi verdiğimi hatırlamıyorum ama maşAllah 2 gündür hiç durulmadınız siz ve sizin gibilere evlerden ırak olsun deyip kendi yüksek egonuzla başbaşa bırakıyorum

Son düzenleme:
Ben üzüntümü çoktan unuttum ama burdakiler cevap yazmaya doyamadı,eleştirmeyede sizleri kendi halinize bırakıyorum sayın kötü kedi şerafettin hanım siz hanımefendiye rumuzunuza uygun olmayarak sen dediğim için beni bağışlayınız efendim?, bu arada bende size beni eleştiri yetisi verdiğimi hatırlamıyorum ama maşAllah 2 gündür hiç durulmadınız siz ve sizin gibilere evlerden ırak olsun deyip kendi yüksek egonuzla başbaşa bırakıyorum

Arkadaşı niçin hedef aldınız ki.Siz saatimi kaybettim diye konu açmışsınız, o da istediğim kediyi başkası sahiplenmiş dedi.Eee fark ne.Kişinin rumuzuna göre mi hitabediyorsunuz.Prenses, Kraliçe rumuzlulara pek hürmet ediyor olmalısınız.Nickimin canım olduğuna bakmayın, okadar samimiyetimiz yok, bana da sen diye hitap etmeyin lütfen.Zira pek hoşlanmam:10:

Sosyal bir plartformda konu açarsanız eleştiriye açık olmalısınız
Yoksa bir zahmet mouse imleciniz konu aça gitmesin:ssz:

ben de çok sevdiğim künyemi düşürmüştüm ve bir daha bulamadım.evlenince borçlar için tüm altımlarımı satmıştım eşime bir burma verip güzel bir künye alayım da takayım demiştim o bari hatıra olsun diye almıştık hep takıyordum.altın sevmememe rağmen onu çok sevmiştim ama gitti işte hala üzülüyorum aklıma geldikçe :14:bizim de aynen maaş ev kredisine gidiyor.olsun o da biter de birgün alırız inşallah siz de ben de.:14:gelinliğin üstüne tktığım incimle birkaç takımı da hırsız götürdü ben de çok bahtsızım bu konularda.

Back
X