- Konu Sahibi gelinciK8787
Benim de çok istediğim kediyi başkası sahiplenmiş çok üzüldüm![]()
bu sitede dert, sorun paylaşanda suç, ancak gırgır geçerler; yargılarlar başkada bir esprisi yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de çok istediğim kediyi başkası sahiplenmiş çok üzüldüm![]()
bu sitede dert, sorun paylaşanda suç, ancak gırgır geçerler; yargılarlar başkada bir esprisi yok..
Arkadaşı niçin ciddiye almadınız.Sizinkiyle aynı ayarda bi sıkıntı yazmış.Dalga geçmedi belki gerçekten üzüldü buna.Demek ki dışardan bakınca sizinki de böyle görünüyormuş di mi tatlım.Neyse ki sorun hallolmuş.Yenisini alırsın, ne diyelim daha
Gırgır filan geçmedim gerçekten üzülmüştüm.
Siz neden beni yargıladınız?
Saatiniz benim kedimden daha mı değerli?
O saatin yenisini alabilir ama o kedinin yeri dolmaz, teşekkür ederim arkadaşım beni anladığın için..
:))sokaklar kediyle dolu, seç seçebildğini. Ama o saat benim baba evinden çıkarken taktığım, eşimle birlikte düğün pozları verirken kolumda takılı olan saatti![]()
Gırgır filan geçmedim gerçekten üzülmüştüm.
Siz neden beni yargıladınız?
Saatiniz benim kedimden daha mı değerli?
O saatin yenisini alabilir ama o kedinin yeri dolmaz, teşekkür ederim arkadaşım beni anladığın için..
Başlığa tıklayıpta açılmasını bekleyene kadar aklımdan geçen
senaryolardan sonra içeriği okuyunca şaşırdım.:26:
Ne kadar paranoyak olmuşum yahu..
Eşi ve Eşinin Ailesi başlığında aklıma düşmüş olabileceği gelmedi hiç.![]()
Bugün çok üzgünüm çünkü evlenirken bana alınan saatimi wc ye düşürdüm. Saatimi çok seviyordum ve daha 2 ay olmadı alalı, doyamamaıştım saatime, onu babamla birlikte beğenip almıştık, nasılda sevmiştim(
:))sokaklar kediyle dolu, seç seçebildğini. Ama o saat benim baba evinden çıkarken taktığım, eşimle birlikte düğün pozları verirken kolumda takılı olan saatti![]()
konu eşi ve ailesi bölümüne açılmış,herkes farklı bir konu bekliyor açıkcası![]()
Ben üzüntümü çoktan unuttum ama burdakiler cevap yazmaya doyamadı,eleştirmeyede sizleri kendi halinize bırakıyorum sayın kötü kedi şerafettin hanım siz hanımefendiye rumuzunuza uygun olmayarak sen dediğim için beni bağışlayınız efendim?, bu arada bende size beni eleştiri yetisi verdiğimi hatırlamıyorum ama maşAllah 2 gündür hiç durulmadınız siz ve sizin gibilere evlerden ırak olsun deyip kendi yüksek egonuzla başbaşa bırakıyorum
Ben üzüntümü çoktan unuttum ama burdakiler cevap yazmaya doyamadı,eleştirmeyede sizleri kendi halinize bırakıyorum sayın kötü kedi şerafettin hanım siz hanımefendiye rumuzunuza uygun olmayarak sen dediğim için beni bağışlayınız efendim?, bu arada bende size beni eleştiri yetisi verdiğimi hatırlamıyorum ama maşAllah 2 gündür hiç durulmadınız siz ve sizin gibilere evlerden ırak olsun deyip kendi yüksek egonuzla başbaşa bırakıyorum