Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

niye bu kadar çok kendinizi kullandırdınız ve yapılanlara boyun eğdiniz hiç anlamadım taaa nişanlılıktan olayı anlayıp ayrılmanız gerekirdi . bu dünyaya enayilik yapmaya milletin kahrını çekmeye gelmedik

Bir kaç anektot
Ilk kavgamiz ramazanda annesinin evi misafirler dolarmış bize neden sıkça misafir gelmiyor diye serzenişleriyle evliligimizin 2. Ayında ramazanda çok yoğun çalışıyorum denetim var is yerinde kendim bile oruç açacak lükse sahip değilim yakın arkadaşım ve karısı yarın iftara gelecek dedi yarın olmaz geç çıkarım işten dedim kavga başladı anneciğimin evinden misafir eksik olmazdı ne biçim kadınsin diye belimi tekmeledi bel ağrısıyla o ve arkadaşlarına ertesi gün yerde oturarak yemek yaptım zikkimlandilar.bende 15 gün bel fıtığı tedavisi gördüm ....sonraki tüm kavgalar imiz anası arkadaşları ahbaplari ablasının evi eksikleri zavallıligi falan ...ama asla bi daha fiziksel zarar veremedi ta ki annemin eline anneciğime gidiyorum bırakın beni diye bağrınIP kaçmaya çalışırken annem önüne çıktığında elini sallamak cekilin derken ki o siniriyle istem dışı eline yumruk atması dışında ....ama ne çelişki ki ben o günden sonra annemlerdeyim o gece eve donmus hala evde kalıyor .anasina gitmemiş haa gerçi bu da bir taktik ve tehdit anneciğime gitseydim asla donmezdim diye tehdit konusu ...

anneciğim ne yaaa geçiremedin mi bir tane çok sinir oldum niye bu kadar kahrını çektin kii

30 yaşından sonra evlenen erkekler arızalı çıkıyor arızada ana kuzusu bağımlısı olma ihtimali yüksek birde o yaşa kadar bekar kalan erkek evliliğe adapta olmuyor olmuyorsa bas boşan , anasının eteğinin dibinden ayrılmasın , sizinki zaten evlilik olamamış onun uzatma sancılarını yaşıyorsunuz adam yaşatıyor senin ve kendinin haklarına sahip çıkamayışından , epey mutsuz bir evlilik düzeleceğinide sanmıyorum

Senin mesleğin falan yok mu bacım? Senin başına anan baban falan yok. Sana sahip çıkacak biri de mi yok?

abla adamı evinden kov diycem de olmaz herhalde
evi senin üstüne yaptıysa boşanırken malları pay edecek hakim
allah kolaylık versin valla

Sen yogun calisacaksin adam dicekki yarin arkadaslarim iftara gelecek yok deyince bele tekme. Vay be erkeklik saniyor sanirim yaptiklarini. Ben calismadigim halde esim haftaici misafir alip yorulma, haftasonuna al bende yardim ederim sana der, ben de arada adama terslenirim. Vah benim kocamon haline. Arkadasim Allah hakkinda hayirlisini versin insallah

Allah böyle aileleri bildiği gibi yapsın
Madem bağlısın evlendirme oğlunu yakma kimsenin canını
Allah yardımcınız olsun ama bu sefer yalvarmayın ona diller dökmeyin ve kurtarın kendinizi

Sende zerre kadr akil olsaydi boyle rezil bir adamla evlenmezdin ailenide b8r hic ugruna yormazdin
Ne diyelim kader.
Rabbim yardimcin olsun.

Al eline bi kızılcık sopası evire çevire döv sonra da götür anasının evine bırak, Adam zeki-metin kabaresinden fırlamış gibi

baban nasıl annene bunu yaparken sessiz kaldı?ve sen neden hala napmalıyım diyorsun?para kadında da olsa erkekte de paylaşılmalı elbette; ama sen paylaşmamış resmen ,hibe etmişsin!

Arkadaşım evin araban varmış.
daha ne diye bu öküz arabasını çeliyorsun Allah aşkına?
Okurken resmen şiştim ve çok üzüldüm.
Hayat çok kısa bunun için harcamaya değer mi?

O bağırısta kimse farkına varamadı 5 dakika sonra şişti morardı annemin eli. Zaten kacti hemen disari 2. Kere geldi daha da sinirli o ara ben bayildim gene kaçti .Annem babam hep arkamda da ee insan ne yaparsa kendine yapar misali zaten 8.5 yil bu şekilde olunca bende çok şeyimi kaybettim mantığımi beynimi sinirlerimi herseyimi.

Okurken şiştim valla hala napayım diyosun..ailenede şaşırdım bırak annemi darp etmesini babamın yanında bana o şekilde yukselecek donusu olmaz. Kadın gibi triplere girmiş sizde engel olmaya çalışmışsınız şaşkınım.. mecburiyetinizmi bar ki bukadar tahamnul etmişsiniz

diğer yorumları okumadan yazıyorum annen darp raporu alsın dava açın.siz de boşanın ne gereği var böyle adamın anlamış değilim ?

merak ettim bu anneciğim sizin anlatımınız mı yoksa konuşurken cidden böyle mi diyor ?

bu adamı çekmek için ne gibi bir zorunluluğunuz olduğunu da anlamadım hiç.. ayrıca kavga demişsiniz ama adam sizi dövmüş o kavga olmuyor..

sizin eksiğiniz kendinizi sevmemeniz .. işe kendinizi sevmek ve değer vermekle başlayın..
eli ayağı tutan bir insanın kendisine bu muameliyi yapan bir adamla aynı çatı altında yaşamaya devam etmesi için başka mantıklı bir sebep göremedim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…