Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Dicek bişey yok tek doğru var oda boşanmak geç bile kalınmış iyice havalanmış zaten

Saka yaptim de. 15 nisan sakasi oldugunu soylesin birisi bana bunun, lutfen.

Değişnez bu adam ben sana söyliyim hem çocukta yokmuş zaten demekki varmış Rabbimin bir bildiği bebeğini kaybetmişsin ama üzülme çocuk olunca boşanmalar oliyo yinede ama olan yine çocuklara oluyor

Maç kurtar kendini çocuğun da yokmuş.. kolay kolay ayrıl demem ama ablasının çocugu yeter deyince koptum.kız gibi anne evine kaçmak nedir yahu...

Iyğğğ tam bir kıl kuyruğu,anneciğim aşağı anneciğim yukarı..ama hakediosunuz siz.Bu adamla hala evli kaldığınıza, hatta eve çağırdığınıza göre buna layıksınız.Elin adamı benim anneme yumruk atıcak bende koca diye koynuna gircem, yok artık..

Bir erkeğin "anneme giderim görürsün " demesi ne demek ya
Artık Ada'm bulmak çokkkkk zor
Erkek görünümlü olabilirler ama Ada'm değiller resmen kadınlaştılar

Konunun fake olduğunu falan iddia eden arkadaşlar yaniliyorsunuz yüzde yüz ve hatta daha da fazlasıyla gerçek ..fake konu ya da yalan konu neden açılır onu bile bilmem 5 mesajda bir fake konu diye iddia eden arkadaşlar burası Türkiye benim yaşadıklarımın 100 ağır mislini yaşayan 1000 lerce kadın var her gün kadın cinayetleri yaralanmalar onlara da mı inanmıyorsununuz onlarda mi yalan sizce...sizin veya yakinlarininzin başına geldiğinde işte o zaman yalani fake anlarsınız. Ben ibret olsun diye yazdım birilerine ders olsun yeteri kadar zaten yiprandik hakaret etmek kolay çözüm bulmaksa insanca yaklaşım zor olanı ha çözüm zaten belli içinde saklı zaten yaşadıklarımın. Bi arkadas eşinin mirasına karisamzsin demiş zaten konu onu nereye verdiği değil bakış açısı bizim için asla yapmayacağı şeyleri ablasına yapması bizim evde 1 çivisi yok ev alınırken hiç ilgilenmedi 2.kefil gerekiyordu onu bile olmadı ama ablasının mutahitleriyle bile kanka oldu sorun bu .adil olamamak zavallı anneciğim zavallı ablacigim takıntısı ..

Bu durumda bile köstek olmaya calisiyorlarya ben anlamiyorum insanlari sanirim. Ayrica benim babam bana nasil ev aliyorsa o da annesinden kalan evden hakkini alacak. Colugunun cocugunun esinin rizkini nie almasin? Ben zordaysam bana ailem yardim ediyorsa, esimde anne ve ablasinin derdindeyse kusura bakmasin kimse ama mirasina da karisirim cebindeki parasina da bu kadar net yani. Buarada konu sahibi bir gelisme varmi arkadasim? Ne yapmayi planliyorsun?

Sağol arkadaşım ilgin için
Çözüm belli zaten . Bosanmak Ailece toparlaniyoruz işte zaman ilacmis ya zamana sığındık ..

Çok afedersiniz ama yazıyı okurken "bu ne karı gibi ben anneme gidiyorum" deyip durmuş.. demekten kendimi alamadım. Düşük yapmana üzüldüm nasıl acı bir duygudur bilirim lakin o adamdan İyi ki çocuğun olmamış. Bırak ya anasıyla ne hali varsa görsün ömrünü tüketir bu tipler... Ben genelde boşanma taraftarı değilimdir olumlu yazmak isterdim ama bencil ve kadın gibi sürekli anama gitcem diyeb bi adamla yaşamak çok zor ve yıpratıcı.

Allah yardımcın olsun canım

Pes diyorsun da canım insan içinde olduğunda hiç ama hiç farkında olmuyor uzaklaşıp geriden bakmak ve kafasına dank etmesi gerekiyor umarım sizin veya yakinlarininzin başına gelmez ..

Ne yapmalıyım diye sormayın Allah aşkına.
Madem çoluk çocuk yok boşanın şu adamdan.
Kendinize de ailenize de yazık.
O da gitsin anneciğiyle yaşasın.

Aynen onu anneciğinin kollarına salak gerek mutlu yuvasına gondermek gerek anasının kolları aile olmaktan biz olmaktan daha önemliymis anasının gün arkadaşları daha degerliymiş karısından yuvasından..

vallahi bizim aile bu kadar gurursuz değil

tamam anladık kocan olacak .... anasına bağımlıda sende kocana bağımlı olmuşsun daha ne yapmasını bekliyorsun ? kendine ailene ettiği zarar eziyeti yetmedimide burda ne yapmalıyım diyorsun gerçekten sizi anlamak çok zor .....

okurken saçlarımın diken diken olduğunu hissettimcnm senin bayılmana kadar ki mevzularda roller değişmiş,o bayan sen erkek olmuşsun,gerçek mi bunlar?bayılınca dedim tamam konu sahibi bayanmış!

Bu evlilikte erkek sen misin o mu anlamadım? Yolla gitsin bu ne ya okurken sinirim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…