Evlilik Sohbeti

Yani...
Ben de arada insan icindeyken bile farkedilmeyecekse eşimi ellemeyi severim. Komiklik olsun diye degil ama hoşuma gidiyor hiç ters tepki almadim ne gerek var. Mevzu popo sikmak degil zaten onu ornek olarak vermiş ama adamin genel halini hayal edebildim.

Ilıskıyı canlı tutmak gerek zaten. Ama k9nu sahıbının kocasında ıs yok, kendı yapmadıgı gıbı esı yaptıgı ıcın cocuk damgası yıyıyor

Popo sıkmak mi valla 2 yıllık evliyim biz de çok monotonmuşuz şuan anladım

55 yaşında adam ve poposunun sıkılması ifadelerini düşündüm de, yadırgamadım değil yoksa ben de kv beraber mutfaktayken eşimin poposuna vurmuştum, kv arkası dönükken aniden yan tarafa dönmüştü, gördü galiba diye utanmıştım. Sonra akşam eşime söyleyince bişey olmaz demişti ama 55 yaş olunca bilemedim şimdi... sizin yaş farkınız gözönüne alındığında normal bir durum yaşıyorsunuz

Asansörde popo sıkması niye ergence olsun bana adamda halen umut vari gösterdi adam 55 Yasinda bayan 40 belki adam azıcık cilve macare fantazi istiyor çocukluk yapmak delilik yapmak istiyor
Öyle için geçmiş biri popo falan sıkmaz
Ne bileyim biraz canlilik mi gelse evliliginize belki monotonluktan çıkar

Bence yaşla alakali degil, insanin icinde olacak. Mesela babam 61 yaşında. Annem babamin poposunu sıksa, babam sevincinden tatli dagitir heralde

Benim annem babamda bazen birbirlerine mahremmis gibi davranırlar
Kardeşimle birlikte inceleriiz güleriz acaba bizi kim yaptı dünyaya nasıl geldik diye o zamanm leyleklerin varlığına inanıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…