Karı koca eğlenemeyecekse, çılgınlık yapmayacaksa arada sırada ne anlamı var evliliğin değil mi? İmzayı atınca ee bir de kıdemli olunca durağan kalmayı ne çok seviyor şu herifler ya. Kendi içinde yok diye kadının da yüreğinin böceğini öldürmek istiyorlar
Ilıskıyı canlı tutmak gerek zaten. Ama k9nu sahıbının kocasında ıs yok, kendı yapmadıgı gıbı esı yaptıgı ıcın cocuk damgası yıyıyorYani...
Ben de arada insan icindeyken bile farkedilmeyecekse eşimi ellemeyi severim. Komiklik olsun diye degil ama hoşuma gidiyor hiç ters tepki almadim ne gerek var.Mevzu popo sikmak degil zaten onu ornek olarak vermiş ama adamin genel halini hayal edebildim.
40 ve 55
Popo sıkmak miEşimin akşam benimle sohbet etmemesi üzerine dayanamadım, beni beğenip beğenmediğini sordum, beğeniyorum ama sürekli seninle ilğilenmemi istiyorsun, biraz dengesiz davranıyorsun, her şeyi sana sormamı sana anlatmamı istiyorsun, kontrol delisi oldun ve bir an sinirleniyorsun bir saat sonra sinirin geçiyor, 2 sene sonra o konuya tekrar sinirleniyorsun dedi... örnek vermesini istedim, babamın arabası ile yaptığı kazayı örnek verdi (babamın arabasını baştan boya çizmiş ve evin kapısında bırakıp gitmişti). Üzüldüm ama sinirlenmedim, böyle samimi bir konuşma üzerine bende evliliğimizin çok monoton olduğunu kendisinin sıkılıp sıkılmadığını sordum, halen kendini genç sanıyorsun, şu sohbet bile çok çocukça, evliliğin sürekli eğlenmek değil, asansörde başkaları varken popomu sıkmak nedir yahu, artık yaşına göre hareket etmem gerektiği konusunda sanki karşısında bir öğrencisi varmış gibi nasihat verdi... İkimiz de kurtlarımızı döktük, duygularımız karşılıklı olduğunu öğrendim, bekledim bu evlilikten sıkıldım, senden nefret ediyorum demesini ama demedi gene... Halen içimde vicdan hesabı yapıyorum, bir türlü boşanmak için kendimi ikna edemiyorum.
Valla ben de eşime kimse görmezken yaparım öyle şeyler. Uzaktaysa öpücük atarım falanAsansör olayı çok minnoş bir cilveleşme değil mi ya?
Valla ben de eşime kimse görmezken yaparım öyle şeyler. Uzaktaysa öpücük atarım falan
Bence bir asansöre inme.binme yapınPopo sıkmak mivalla 2 yıllık evliyim biz de çok monotonmuşuz şuan anladım
Binin inmeyinBence bir asansöre inme.binme yapın
Şu an hiç o modda değiliz inan , bizim içimiz geçmişBence bir asansöre inme.binme yapın
Şimdiden içiniz geçerse 50 yaşlarda asansöre ayrı ayrı binersin artıkŞu an hiç o modda değiliz inan , bizim içimiz geçmiş
Bence yaşla alakali degil, insanin icinde olacak. Mesela babam 61 yaşında. Annem babamin poposunu sıksa, babam sevincinden tatli dagitir heralde
Ara katta beklemeye bırakınBinin inmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?