Evlilik Sohbeti

Popo sıkılmasından şikayetçi olan erkek kişisiymiş.
55inde bundan şikayet ediyorsa hiç umutvari değil,oysaki daha 70 e 15 var

Benim annem babamda bazen birbirlerine mahremmis gibi davranırlar
Kardeşimle birlikteydek inceleriiz güleriz acaba bizi kim yaptı dünyaya nasıl geldik diye o zamanm leyleklerin varlığına inanıyoruz

Bizim bir tanidik kari koca var ama birbirlerine aşiri resmiler her ortamda, her yerde sanirsin yedi kat el. Tabi baş başa hallerini bilemem ama onlara bakinca iki cocugu nasil yaptiklarini insan bir düşünüyor.

Milletin içinde yapmadığı sürece eşim her yerde, her yerimi sıkabilir. Ama biz de bazen evde misafir varken, biz misafirlikteyken, çarşıda, caddede kimse görmeyeceğini düşünerek kıstırıp oramı buramı cimciklediğinde kan tepeme sıçrıyor. Ödüm kopuyor farkedilecek diye yaş farkı çok önemli. Sizde çok varmış. Sizin yaşınızdaki kadınlar daha yeni yeni evlenip, çocuk yaparken sizin bey ununu eleyip eleğini asmış. Adrenalin lazım ilişkinize.

Ama burda diyorki ..sohbet bile çok çocukça, evliliğin sürekli eğlenmek değil, asansörde başkaları varken popomu sıkmak nedir yahu, ...

Deyince sanki adam.sıkmış ta bayan tepki vermiş gibi aanlaşılıyor ben öyle anladım

Eğer ben yanlış anladıysam kadın inadına her asansorden inerken çıkarken sıksın poposunu yada daha fazla dikkat çeken şeyler yapsın baktı adamda hareket yok
O zaman yapicak bir şey yok

Ruhuna fatiha

Bizim bir tanidik kari koca var ama birbirlerine aşiri resmiler her ortamda, her yerde sanirsin yedi kat el. Tabi baş başa hallerini bilemem ama onlara bakinca iki cocugu nasil yaptiklarini insan bir düşünüyor.
Onlar benim annem babam olabilir

Benim annem babamda bazen birbirlerine mahremmis gibi davranırlar
Kardeşimle birlikte inceleriiz güleriz acaba bizi kim yaptı dünyaya nasıl geldik diye o zamanm leyleklerin varlığına inanıyoruz

Benim babam cok sever dokunmayi, ask sözcüklerini. Ama annemde hic sevmez. Babam, eşime olan davranislarimi görünce "git kizindan ders al" der anneme

Ben yaptım, bahsettiği olay 6 7 sene önce. Böyle muzurluklar tek taraflı olmaz bence, eşimin hoşlanmadığını anlayınca zaten bir daha yapmadım.

Bugün bir konuda gördüm, bir üye yedi yıllık eşinden utanıyormuş. İlk başta çok şaşırdım ama sonra düşününce yetiştirilme tarzıyla ve toplumsal baskılarla alakalı olduğu kanısına vardım. Artık insanların bunu aşması lazım

Onlar benim annem babam olabilir
Trabzon da bir komşumuzun kv si eşine soyadıyla hitap ediyordu, mesela A.. Çınar nerdesin gibi ( ismi salladım) her kelimenin başına ad soyadı getiriyordu kadın , çok garibime giderdi benim, baya gülerdim o hallerine

Benim babam cok sever dokunmayi, ask sözcüklerini. Ama annemde hic sevmez. Babam, eşime olan davranislarimi görünce "git kizindan ders al" der anneme
Benim annem babamın sevgisi mükemmel heleki saygı eski osmanlı zamanlarindan kalmalar
Sevgileri tartışılmaz ama bazen dediğim gibi sanki 45 yıldır evli değillerde birbirlerinenyabanci gibiler değişik

Mesela kardeşim eşine aşkım falan dese annem çok sorun etmese de babam sert sert bakar

Aman aralarinda sevgi, saygi olsun da ellesmeleri eksik kalsin napalim Ben babamin yaninda eşime aşkım dedigimde babam kiskaniyor, anneme sen niye bana demiyorsun diyor. Yapi meselesi sanirim. Allah onlari başimizdan eksik etmesin.

Yani yeni evli 27 yasinda biri olarak yorum yapmak bana duser mi bilmiyorum ama eşiniz haklı geldi bana ama diger yandan siz de cok haklisiniz yani biz de asansorde cok sacma sapan birbirimizin sagini solunu sıkıp duruyoruz tabi kimse yoksa hayat birbirimizle uğraşınca güzel olgun adama da saygım sonsuz bence bosanmalik bi konu yok ortada

Rahatsız eden ikinci konu da üstten konuşması, kendisinin yapmadığı şeyleri çocukça olarak ifade ederek beni küçümsemesi. Oysa evliliğin ilk zamanları, nışanlıyken eli kolu durmayan o id, hiç de sen ne yapıyorsun demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…