- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
aradığımız heyecan :)
Annesi mutfaktayken gider öperim duduşundan

O zaman da şoka giriyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aradığımız heyecan :)
O zaman da şoka giriyor![]()
Onlar genelde misafir varken yapıyor onu, ayrı yatınca da gece adam kadını çağırıyormuş. Bir de yaşları geçkinse çoğu oynaşmayı bilmiyor olabilir. o kültürde cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı olarak görüldüğünden iki git gel bitti gitti. Yeni nesilde bile bu tabuyu aşabilen kadın çok az.
O 10 12 çocuklar kadının doğurganlığına bağlı süt ne kadar korursa o kadar arayla doğuyor çocuklar, menapoz, kapanış
O zaman da şoka giriyor![]()
Ben de gece bu konudan etkilenip 3 ablasinin, toplam 10 kisinin yaninda caktirmadan adamin poposunu sıktım
Resmen kiskandim herkes birbirinin poposunu sıkıyor diye ilk firsatta denedim ahaha :)
Kötü etkiledik sizi, umarım aranızda sorun yaratmaz bu durum.Ben de gece bu konudan etkilenip 3 ablasinin, toplam 10 kisinin yaninda caktirmadan adamin poposunu sıktım
Resmen kiskandim herkes birbirinin poposunu sıkıyor diye ilk firsatta denedim ahaha :)
Bizim 7.kat ama asansör küçükBende çok severim asansör de popo sıkmayı, öpüşmeyi
Evimiz Allah'tan birinci katta daha yüksekte olsa neler olur kim bilir![]()
Kötü etkiledik sizi, umarım aranızda sorun yaratmaz bu durum.
Bizim 7.kat ama asansör küçük2 de çocuk olunca kapı zor kapanıyo
O asansörde dokunmak için bir çabamız olmasa gerekBizim 7.kat ama asansör küçük2 de çocuk olunca kapı zor kapanıyo
Vallahi o kadarını görmedim, eşimin anlattıklarından biliyorum, çocuklar anlıyormuş demek ki çağırdığını ama neden çağırıldığını yetişkin olunca çözmüşlerGece adam kadini nasil cagriyo o kadar kisinin icinden ya ahahah ve nereye cagiriyor
Ay cok guzel kultur, burayi cok sevdim ve cok egleniyorum ama bu konuyu pek cozemedim![]()
Bir arkadaşımın düğün yaptığı yer ile evi farklı şehirlerde, eşi otel ayarlamayı unutmuş, düğün gecesi kızın ailesinin evine gitmişler. Babası önce trip atmış sonra damadı salonda kızını diğer odada yatırmışVallahi o kadarını görmedim, eşimin anlattıklarından biliyorum, çocuklar anlıyormuş demek ki çağırdığını ama neden çağırıldığını yetişkin olunca çözmüşlergüneydoğu geliniyim ama biz gidince genelde ayrı oda verirler, yeni nesil farklı haliyle. Çocukların hepsi bir odada yer yatağına dizilir, yetişkinler olan odalara dağılır. Düğün dernek durumunda kadın erkek ayrı odalarda toplanılıp yatılır. O zaman da kimse karısını sormasın bir zahmet
![]()
eşimin seneler sonraki halini gördüm korkarım ki sizin eşinizde...gerçi kalabalıkta veya asansörde oynaşmaya falan bayılmasa da benden hamle gelince ters tepmez. ama tatile gitmek, günübirlik planlar yapmak, spontane yaşamak veya fiziksel aktivite gereken şeylere dahil olmak konusunda bu yaşta bile isteksiz. çünkü ruhu tembel. 2.5 yaşındaki oğlumu parka götürmüşlüğü bile yok çünkü oğlan çok hareketliymiş o da tek başına zaptedemiyormuş. eşim de pandeminin başından beri evden çalışıyor. bir tek cinsellik konusunda isteksiz değil ( gerçi çocuktan öncesi çok daha iyiydi) o da yaşla beraber sekteye uğrayacak bu tembellikle. bazı adamlar böyle, ruhları yorgun sanırım. değiştirmek için pek bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum. en azından ben başaramadım. ancak beni çocuksu bulsa, kati bir dille bana ayak uydurmak istemediğini söylese bayağı mutsuz olurdum sanırım. her evliliğin bitmesi için şiddet veya aldatma olmasına gerek yok.Ben de bir mesajımda bu üstten konuşmasına değinmiştim, sizin de dikkatinizi çekmiş.
Eşimin işi daha kolay olduğunu düşünüyorum, ayrıca 1,5 senedir evde.
Başkalarının yanında gülüp eğleniriz ama baş başa kalınca farklı oluyor veya standartların dışına çıkınca tepki veriyor. Daha stabil bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Bu noktada biraz farklı düşünüyoruz.
E ben düğün gecesi eşimin halasının kızıyla yattımBir arkadaşımın düğün yaptığı yer ile evi farklı şehirlerde, eşi otel ayarlamayı unutmuş, düğün gecesi kızın ailesinin evine gitmişler. Babası önce trip atmış sonra damadı salonda kızını diğer odada yatırmış![]()
Eşim ile olan ilişkinde benim hatalarım var, kontrol konusunda haklı biraz, çünkü para harcamasını bilmiyor. Forex de güzel para kaybetti, ailesinden birisine kefil olması ve borcunu bizim ödememiz, sürekli ben hallederim diyip başkalarının borç vermesi gibi nedenlerle en sonunda kredi kartlarına, maaş kartına ve birikim hesabımızdaki paraya el koydum.eşimin seneler sonraki halini gördüm korkarım ki sizin eşinizde...gerçi kalabalıkta veya asansörde oynaşmaya falan bayılmasa da benden hamle gelince ters tepmez. ama tatile gitmek, günübirlik planlar yapmak, spontane yaşamak veya fiziksel aktivite gereken şeylere dahil olmak konusunda bu yaşta bile isteksiz. çünkü ruhu tembel. 2.5 yaşındaki oğlumu parka götürmüşlüğü bile yok çünkü oğlan çok hareketliymiş o da tek başına zaptedemiyormuş. eşim de pandeminin başından beri evden çalışıyor. bir tek cinsellik konusunda isteksiz değil ( gerçi çocuktan öncesi çok daha iyiydi) o da yaşla beraber sekteye uğrayacak bu tembellikle. bazı adamlar böyle, ruhları yorgun sanırım. değiştirmek için pek bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum. en azından ben başaramadım. ancak beni çocuksu bulsa, kati bir dille bana ayak uydurmak istemediğini söylese bayağı mutsuz olurdum sanırım. her evliliğin bitmesi için şiddet veya aldatma olmasına gerek yok.
Bu da güzelmiş, güzel bir anı olmuş.E ben düğün gecesi eşimin halasının kızıyla yattım![]()
Erkekler tembellik yapmaya çok meyilli, yatak da buna dahil bence. Buna izin vermeyin...
Ben bunu yapsam deli olur, ben makinamıyım diye bağırır. Sabaha duymadığım laf kalmazdı. Ben burada eksiğim işteBuna çok katılıyorum.
O yüzden ben sürekli dürterim.
Hatta uyuyorsa bile canım seks yapmak istiyorsa kalk diyorum![]()
Sen daha gençsin, 40 yaş yaş değilhalen kendini genç sanıyorsun, şu sohbet bile çok çocukça
Ben bunu yapsam deli olur, ben makinamıyım diye bağırır. Sabaha duymadığım laf kalmazdı. Ben burada eksiğim işte