Evlilik sonrası kilo mu alınır

Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?

Cinsel iliskiyle alakasi oldugunu sanmiyorum ama ben de iki uc kilo aldim, vermeye calisiyorum.
Bir suru nedeni olabilir kilo almanin. Mutluluktan yersin kilo alirsin, hormonlardan kaynakli alirsin, spor yapmazsin alirsin... Neden cok yani.

evlılık sureklı eşlerın tv karsısında tıkındığı bı dönemdır..

cınsellıkse reklam arası,kalorı yakımını sağlayan bı cesıt spordur..

evlılık sureklı eşlerın tv karsısında tıkındığı bı dönemdır..

cınsellıkse reklam arası,kalorı yakımını sağlayan bı cesıt spordur..

Aynen, kalori yaktirir cinsel iliski.
Hatta bi yerde okumustum, orgazma ulasan bir insan 1500 metre kosmus kadar kalori yakiyormus.

Cinsellikle kilo alinmaz verilir. :) ama evlilik kilo aldiri4 esinle ayni porsiyonda yemege alisirsan duba gibi olursun. Eski yeme aliskanliklarini birakmamak erkekler gbi hayvanca yememek lazim. :)

Bende evlenince kilo alanlardanim, sebebini dogum kontrol ilacina bagliyorum ilaca basladigim ilk ay iki kilo almistim :) tabi dogumda yaptim onunda cok etkisi oluyor.. Su an 3-4 kilo fazlam var insallah vericem yakinda bu sefer cok azimliyim walla :)

bence alakası olmaz olsa benim şuan 46 değil 80 kilo felan olmama gerekirdi..

ama belki zayıflata bilir efor sarfediyorsun neticede:44:

Evlilikle kismen alakali olabilir, dogum kontrol haplari mesela kilo yapiyor.
Ben ama daha cok ilerleyen yasa ragmen ayni kaloriyi almaya bagliyorum.

Evlenmeden önce 52 kiloydum şimdi 60 kiloyum hatta bazen 61 oluyor :-( vermeye çalışıyorum ama olmuyor. Biz gece yiyoruz ondan böyle oldu. Eşim de kilo aldı. Keşke 11 kiloyu versem de rahatlasam. Bakalim metabolizmam da bozulmustu ama çok şükür 1 haftadır çok iyiyim sanırım kilo vereceğim Ayy inşallah hamile kalmadan verseydim çok iyi olurdu

Sanmıyorum
Kilo dediğin düzenli yemek yemekten ve artık evde 'israf olmasın diye herşeyi silen süpüren bir anne' olmadığından alınıyordur
Ayrıca yeni gelinsin ev görmeler vs. sebebiyle de bol bol hamur işi yapıldığından oluyor bence

Ben 51 dim 3 sene de 54 oldum
Sene de 1 kilo alıyorum demek

Aynen insanın iştahı açılıyo çeşit çeşit tarifler yemekler hamile olunca nasıl olucam bakalım :)

Valla canım benim gibi kilo alırsan bakma derim benşimdiden çözüm bul.hamile kalmadan zayıfla nacizane tavsiyemdir.
Allahım hamileyken bildiğin yarım değil tam dünya gibiydim.Düşün 23 kilo kadarın hepsi göbeğimde toplanmıştı.

Cinsellikle kalça büyüyor yani?
Nerden araştırdınız merak ettim?

Her seyi cinsellige baglamaktan vazgecemiyoruz ki, hakkaten ne alaka:44:
Benim de buyudu ama squats yaptim o yuzden, yoksa g.t gobek yoktu bende
Bi de boyle kehanetlerde bulunan birisinden anal seks yapan kadin yuruyusunden anlasiyormus diye bi laf duymustum, nasil ayirt ediyor bilemicem orasini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…