- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Her seyi cinsellige baglamaktan vazgecemiyoruz ki, hakkaten ne alaka:44:
Benim de buyudu ama squats yaptim o yuzden, yoksa g.t gobek yoktu bende
Bi de boyle kehanetlerde bulunan birisinden anal seks yapan kadin yuruyusunden anlasiyormus diye bi laf duymustum, nasil ayirt ediyor bilemicem orasini
Cinsellikle kalça büyüyor yani?
Nerden araştırdınız merak ettim?
Ya şimdi nasıl anlatymki:)hani gögüsler büyüyor Ya e oda büyüyoqg:))
Genel olarak öyle.bunu bir tandk doktrdn ögrendm blmyrum artk.:))Çok enteresanmış..
Bende her hangi bir büyüme olmadı.ne göğüsler de ne toto da.
Genel olarak öyle.bunu bir tandk doktrdn ögrendm blmyrum artk.:))
Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?
Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?
Evlimisin canım:)))
Evlilikle kismen alakali olabilir, dogum kontrol haplari mesela kilo yapiyor.
Ben ama daha cok ilerleyen yasa ragmen ayni kaloriyi almaya bagliyorum.
Soyle oluyor ki normalde zyflatir spor gbi dusun fakat spor yaptiktan snra insanin istahi acilir ya.. oyle acikiomjs insan erkeklerin gobeklenmesi falan bundan oluyor. Ben arkdsim evlendignde esi daha ilk aylardan gobegi cikti ama arkdsim ayniydi dedim ne oldu esine :d zyflamaniz lazmdi falan dediki gece kalkioruz ozel zamandan sonra acikioruz yapioruz gece patates makarna vs vs bole kilo aldiran seyler yiyoruz habire o yzden oldu dedi. Sanirm bundan kaynaklanio ama kizlar dikkat ettigi icn cok kilo alimi yok bence hamileligi dusun sen o fena iste
dogum kontrol hapi kilo yapmiyor canim, istah aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?