Evlilik sonrası kilo mu alınır

Canım onun cinsel ilişkiyle alakası yok kadınlarımız yemeyi seviyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

53 ile evlendim 54 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim bir sene içinde 52 kilo oldum. Sonra tekrar hamile kaldım 68 ile doğuma girdim ve şu an 55 kiloyum. İki kilo almışım toplamda :)

Aynen...
Saçmalık başka birşey değil.
Bilmeden sadece kulaktan doyma şeylere kesin gibi yazmamak lazım.

Kendini tutmazsan yersen kilo alırsın tabi.. Cinselliğin konuyla alakası yok.. 55 kiloydum evlendiğimde şimdi 50 kiloyum. Fazla yememeğe dikkat ediyorum :)

Yanlış duymuşsun cinsel ilişki değil "yemek yemek" kilo aldırır..akıl var mantık var kalori yaktıran birşey sana nasıl kilo aldırabilir?

Hayatını koca bulmaya adamış türk kadınları kocayı bulduktan sonra salıp homili gırtlak yediğinden dolayı kilo alır..

Seks kilo aldırsaydı avrupada herkes obez olurdu heralde ..

Yediğin yemeği artık kendin pişirmeye başladığın için kilo alıyosun çünkü canın neyi nasıl isterse öyle pişiriyosun ve haliyle çok yiyosun

Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?

Soyle oluyor ki normalde zyflatir spor gbi dusun fakat spor yaptiktan snra insanin istahi acilir ya.. oyle acikiomjs insan erkeklerin gobeklenmesi falan bundan oluyor. Ben arkdsim evlendignde esi daha ilk aylardan gobegi cikti ama arkdsim ayniydi dedim ne oldu esine :d zyflamaniz lazmdi falan dediki gece kalkioruz ozel zamandan sonra acikioruz yapioruz gece patates makarna vs vs bole kilo aldiran seyler yiyoruz habire o yzden oldu dedi. Sanirm bundan kaynaklanio ama kizlar dikkat ettigi icn cok kilo alimi yok bence hamileligi dusun sen o fena iste

Hayır aksine siz de hakkını veriyorsanız kalori yakarsınız. Ayrıca hormon salgılanması falan, cildinizin parlaklaşıp güzelleşme ihtimali var...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

massaalllahhh ne istah varmis onlardada gece gece usenirim ayol ben..

Evlenirken 54 kilo idim,9 aylik falan evliyim 60 oldum😔 kilo olarak hayatimin nirvanasina ulastim diyebilirim.
Cinsellikle alakasi olmadigini dusunuyorum,en cok kalori yakilan aktivite cinsellik derler.
Esimde cok kilo aldi evlenince,yemekle alakasi var.
Bir arkadasin dedigi gibi kendi sevdigini kendi istedigin gibi pisirip istahla yiyebiliyorsun,es seviyor diye pasta,borek,kek allah ne verdiyse....
O kadar iste calisip yoruluyorum ustune eve gelip temizlik her gun bir de dubleks ev dusunun yani,oraya kos buraya kos,camasir,bulasik,utu...,,
Bunca kosturmaya hala nasil kilo alabiliyorum anlamadim.atayizler bi el ativerin hele aciklayin durumu😁😁😁
Gerci bir arkadasim onlar stresli hareket (mi ne oyle bir sey tam adini hatirlayamadim simdi bilenler dogrularsa sevinirim) e giriyor kilo alimi ondan oluyor demisti.
Ahdim var ama zayiflicam.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…