- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
evin temizliği bile kan ter içinde bırakıyor adamı. sürekli hareket halinde kalıyorsun. bi de yemekleri sen yapıyorsan, yemek pişene kadar kokusuna doyarsın bence. iştahın kapanır fazla yiyemezsin. bi de düzenli cinsel birliktelikte biraz aktif bir hanım olursan hem sağlam kalori yakarsın hem de partnerden çiçekli bi teşekkür almış olursun.Bir evin sorumluluğu geçim sıkıntısı filan mı ?
Hay maşallah
Kaç kilosunuz ki ?
Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?
Suan 60 .pek göstermyrum yine 5 kilosu popoya gtmş:))benim yedgmi bi başkası yesdydi inanın 80 90 olurdu.ama benim metblzma hızlı.:)))
Bu siteye bir tane Haydar Dümen lazım anlaşıldı. Toplumun evliliğe yüklediği gereksiz misyon, hurafelerin artmasına sebep oluyor. Yok evlilik kilo aldırır, yok evlenince göğüsler büyür vs daha sayamadığım birçok hurafe. Cinsellik kilo aldırmaz, aksine kalori yaktırır. Boğazını da tutarsan üstüne kilo verirsin.
bende almistim evliligimin ilk yilinda...hemde 10 kg...53 ten 63 e cikmistim...sonra bi durdum ve hoop zayifladim cok sukur ve 51 e dustum..az yedim 54 oldum hamile kaldim 80 oldum...dogum yaptim sonrasinda aradan 1 sene gecince 53 oldum...simdi geri aliyorum...hahaha senin anlayacagin cinsellikle ilgili degil girtlakla ilgili yegen
İşte arkadaşım sorun tam da orada o kaloriyi yaktıktan sonra acıkıyor insan
Kızlar benimde bir şey dikkatimi çekti bakıyorum etrafımdakilere evlendikten sonra genelde kalçaları büyüyor fark etmemek elde değilanneme sordum o da doğru dedi acaba var mı böyle birşey ya korkuyorum bende biraz daha büyürse kapılardan sığamam
Benim direk uykum geliyor valla. Öyle hemen yemek düşünmedim şimdiye kadar.
Ayy iyi bari canım sevindimKalçam da her hangi bir büyüme yok benim,olduğu gibi duruyor.
Valla ben banyo yapınca tok olsam da acıkıyorum arkadaşım.Hemen uyumam
Evlenince 58 kiloydum.
69 kilo ile hamile kaldım.92 kilo ile doğum yaptım.
Ramazan münasebetiyle 4 kilo verdim.
Kızım 18 aylık 7 senelik evliyim 70 kiloyum.
Sonuç:evet kilo aldırır.
Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?
Metabolizması hızlı insanları kıskandığım kadar kimseleri kıskanmadım ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?