- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?
49 kilo ile evlendim
55 kilo ken hamile kaldım
evlilik
6 kilo
(2 senede)
75 kilo ile doğum yaptım
tabi bir kısımın verdim
60 lara kadar düştüm
sonraki 7 senede 10 kilo daha aldım
fiili durum:70 kilo
yani evlilik bana
21 kiloya malolmuş
istisnalar kaideyi bozmaz
ama soruna genel olarak
evet
demek doğrudur
Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?
Valla ben kilo verdim
55-56 kiloydum bekarken,evlendim 54 oldum
Hamile kaldım, 69 kiloyla doğuma girdim.
1buçuk sene sonra şuanki halim 53
Valla ne yalan söyleyeyim yine 56 olmak istiyorum
Cinsel ilişki ile ilgiisi yok. Ama evlilikte kilo alınıyor. Hayatta salmam ben almam dedim ama 10 klo aldım malesef. Şimdi de vermeye çabalıyorum. Benim sebebim ev yemeği konseptine adapte olamamam ve eskiden daha fazla makarna ya da dışardan yeme olayına girmemiz. Bir de işten dönüşlerde akşam yemeği saatlerini annelerimizin ayarladığı gibi erken saatlere ayarlayamamak. Yoksa sevişmek kalori bile yaktırıyor adama.
Yani yapıyla alakalı bir durum tabi ama dikkat ediyorum da gözle görülür bir kilo mevcut.
Acaba diyorum cinsellikle mi bi alakası var?
bence kilo almaz, verir.
Valla ben isteyerek kilo aldım .gece gündüz yedim yedim yedim.eşimin memleketi nedeniyle içli köfteleri yedim:))bi oturuşta en az 15 tane yemışmdir snuç 6 ayda 3 kilo.:)
cinsellikle alakası var mı bilmiyorum ama evlenince hem hormonal değişiklikler hemde yeni bir yaşam derken her ne kadar dikkat etsende alınıyor kilolar.
bende düğün zamanı 45 kiloydum daha balayında 2 kilo aldımderken 1 sene sonra hiç 50 yi bulmayan tartım 53ü göstermeye başladı.şimdi bebekte var Allahm sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?