Evlilik sorunları

Ben de tartışma sırasında çok kırıcı oluyorum. Yılda bir defa falan kızarım ama çok şiddetli oluyor. Hatta bir kere eşim ağlayarak ‘Kavgadan sonra bu söylediklerini hatırlamıyorum diye mi bu kadar kırıyorsun’ demişti. Öyle içime oturdu ki söyledikleri ondan sonra söylediklerime dikkat etmeye başladım.

Ne desem bilemedm ama bir taraf mutlaka daha kırıcı Oluyor.cok hatalisiniz tabiki en azindan telafi etmeyi bilin

Yeşilbmcuk keşke ufak şeyleri görmezden gelebilsem siz bunu nasıl başardınız

Şöyle ki, kendi kendini sürekli telkin ederek. Sadece tartışma esnasında değil sürekli. Gerek var mı ki bunu söylememe, söylesem yada söylemesem bana ne kazandırır bu?
En iyisi görmezden gelmek. Ufak bişi için kendimi de eşimi de neden yıpratayım vs vs tarzında kendinizle sürekli muhakeme yapın..
İnanın faydası oluyor..

Anladım, Allah yardımcınız olsun eşinizin yüzüne sürekli yedi kere ya vedüd okuyup üfleyebilirsiniz faydası olur.

Bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza inş

İlk bakışta siz hatalı gibi duruyorsunuz ama bir kadin birden bire tek bir sebep için patlamaz içinde sindiremedigi laflar kaldiramadigi hareketler birikmistir.birikimdir yani yeni evlisiniz ama belki içinizde hala Nisan alışverişinde size atılan bir bakışın kini vardır.. biriktirmemek gerek

1 kere saygisiz kelimeler soyleyip kalpler kirilinca hemen ozur de dilense 1 daha eskisi gibi olamiyor. Saygi, evlilikte sevgi kadar degerli. Kotu sozler soylenerek devam ettirilen iliski, bitmeye mahkumdur.
Insan, sinirlenince sevdigini soyledigi kisiyi kolayca kirabiliyorsa o iliskide gercekten sevgi yoktur bence. Cunku insan, sevdigini kiramaz. Dusunun annenizi kirip aglatabilir misiniz?

Herkese teşekkür ederim uzun uzun bütün gece düşündüm ve öfke kontrolü ile ilgili yardım almaya karar verdim en azından kendim için bunu yapmalıyım. Yorum yapan herkese teşekkür ederim

Eğer tekrar yüzyüze bakışacaksanız bazı lafları söylememek gerekiyor, kızgınlık anında olsa bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…