Evlilik sorunları

papatya39000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
204
287
103
Giresun
Merhaba ben yaklaşık 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik genel olarak mutluyuz fakat kavgalar esnasında ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor eşime karşı çok kırıcıyım. Genelde sakin ve sevecenim hatta çok kırılgan bir yapım var bu nedenle eşimin söylediği laflara kırılıp parlıyorum ortalığı yıkıyorum ve bu nedenle sanırım eşimi kaybetme noktasına geldim

Yani kusura bakmayın ama bu aynı erkeklerin "gözüm döndü şiddet uyguladım" bahanesine benziyor. Herkes sinirleniyor, herkes kızıyor ama ayarı dozu bilmek lazım. Hem fazla alıngan olup hemde çok kırıcı davranıyormuşsunuz üstelik. Yardım alın. Yoksa eşinizin daha fazla tahammülü olmayabilir

Benim esimin kadin versiyonumusunuz siz bazen oyle kelimeleri varki cok kirici oluyo bana karsi belki farkinda belkide deil ama farkina varsa zaten ozur diler diyorum ama demek varmiyo demekki yani dikkat edin kelimelerinize cunku karsinizdaki bise demiyosa icinde yasatiyo o soylediklerinizi ben sahsen ole yapiyorum bazen esimin bana dedikleri yuzune bakinca aklima geliyo icim sizliyo

Öncelikle yorum yapam herkese teşekkür ederim. Eşim küfür eden biri değil fakat babası çok kaba bir insan böyle bir ortamda büyüdüğü için de sanırım işine bak boş konuşma gibi lafları oluyor bu lafları ben kaldıramıyorum ve çok daha kötü cevaplar veriyorum

Öncelikle yorum yapam herkese teşekkür ederim. Eşim küfür eden biri değil fakat babası çok kaba bir insan böyle bir ortamda büyüdüğü için de sanırım işine bak boş konuşma gibi lafları oluyor bu lafları ben kaldıramıyorum ve çok daha kötü cevaplar veriyorum

Zaten bir kaç saat sonra yaptıklarımdan çok utanıyorum

Eşiniz ne laflar söylüyor ki kızıp parlıyorsunuz ?
Laf var söz var yani.

Konuda biraz ortada kalmış gibi sanki, iki yıllık evlilikte kavga, öfke patlamaları çok normal değil gibi.

Asıl meseleyi bilirsek daha doğru yönlendirebiliriz.

Canim esine saygin yok..belkide..tasvip etmedigin durumlar var seninde begenmedigin..buda bilinc altinda bi anda patlak veriyor..esinede cok seviyosun..bunu gorebiliyorum..eksiklik ne ise esinle konusmayi denemlisin..belki bu defalarca olabilir..ama sadece konus..istemedigin durumlari lutfen belirt..emin ol oda kendini duzeltecektir..bence senin bu durumun bi anda olan bisey degl..tutup tutupta patlaman..ama lutfen konus esinle..

Bu cok sagliksiz bir iliski degil mi? Neye kirilip, alindiginizi esinize soyleyin ki o da dikkat eder. Birilerinin bir seyleri farketmesini beklerseniz sadece beklersiniz.

Genelde yeni evlilerde bu sorun olmuyor mu? Asıl ve genel mesele tamamen bu en ufak bir lafı ses yükseltmesini kaldıramamak. Sesi yükseldiğinde ben de hemen bağırmaya başlıyorum

Zaten bir kaç saat sonra yaptıklarımdan çok utanıyorum
Az daha sakin olursaniz belki daha guzel olur hersey inaninki karsi tarafin kaldirmasi ck zor oluyo benm esim bazen ben sana mecmur bunu yapmak zorundamiyim diyo mesela birseyi bana soz verir ve sozunu tutmayinca ben sana mecbur yapmak zorunda deilim dediginde bendeki hersey birden suya iniyo yuzune hc bise demem ama icimden sn yine beni ck kirdin icim sana nasil dorulcak diyorum unutmaya calisiyorum

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Sanırım sabırsız bir yapım var bu durum bunu tetikliyor. Kavga dışında eşim hemen her şeyimden memnun sadece öfkelendiğimde adeta başka biri oluyorum

Bu cok sagliksiz bir iliski degil mi? Neye kirilip, alindiginizi esinize soyleyin ki o da dikkat eder. Birilerinin bir seyleri farketmesini beklerseniz sadece beklersiniz.
Yok bacim neyini soliceksinizki umrumdami der ben sana mecburmuyum der yapmaya bu seyi veya baska bir konuda ole der size boyle diyen insana siz ne dersiniz ben hc bise demiyorum desem ortam gerilcek gerilincede olan bana oluyo zorlu gecen bi hamileligim vr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…