Evlilik sorunu

gusgulu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
9
-1
1
33
Ben 27 yaşındayım erkek arkadasım da 27 yasında .

kendisi babasının giyim mağazsını işletiyordu . Reklamcılık lisans mezunu kendisi , şimdi babası battı mağaza kapanıyor.
2014 de mezun oldu ama kendi branşında çalışmadı hiç tecrubesi yok ,

evlilik yolundayız söz yaptık nişan haziran ayında kasım ayında da düğün yaparız diye planlıyorduk .

Kafasında kendi okudugu mesleği yapmak var yani reklamcılığı ama maddi yöndende para lazım düğün için .

ben mimarım aldığım maaş belli işlerde pek yok bu aralar , ne yapmalı sizce erkek arkadaşım ?

Senin konu daha baskaymis bacim..araya girmis 4 sene zaten.. kendi isini yapmamis. Aile isi diye bakinmamistirda muhtemelen simdiye kadar.

Bizce ne mi yapmalı
O ne diyor önemli olan o değil mi ya?
Aklı vardır elbet , bir şey düşünüyordur.

Evleneceksiniz diye bir şart yok değil mi ?
İlk önce adam bir işini bulsun , ondan sonra evlenin. Kasım dediniz diye kasım olmak zorunda değil.

Geçen yıl kasım ayında kapora verdik düğün salonu için o da yanacak eğer ertelersek, yabancı dil biliyor,

Kendisi kendi branşında sıfırdan başlamak istiyor. Ne yapacagımı şaşırdım

nişanı aralığa,
düğünü de iş bulduktan 3 ay sonraya erteleyin.

reklamcılık mezunu ama hiç reklamcılık yapmamış.
mağazacılık tecrübesi var. zincir mağazalarda kendine uygun pozisyonlara da bakabilir.
reklamcılık işleri nasıl ilerliyor bilmiyorum.

ama yaratıcılığa dayalı işlerde yaş ve tecrübe pek sorun olmuyor. kendine portfolyo hazırlaması gerekecek. bunu hazırlaması bile epey vakit demek. ama yetenekli ise işini kolaylaştırır.
siz de mimarmışsınız. daha iyi bilirsiniz aslında bu işleri.
freelance iş yapabilir.
yada bu online hizmet veren siteler biraz alt basamak gelebilir ona ama onlarda deneyebilir.
idemama gibi.
işi vermek isteyen üye oluyor, işin tanımını yapıyor, logo tasarımı, marka adı, slogan bulma gibi, işlere ücret belirliyor.
fikirler sunuluyor, beğendiğini seçiyor vs..
mağazacılık yaparken bir yandan böyle işlerle kendi işini de yapabilir mesela..

Bizce ne mi yapmalı
O ne diyor önemli olan o değil mi ya?
Aklı vardır elbet , bir şey düşünüyordur.
Işte bunun başka versiyonları da var
Acaba hemilemiyim
Eşim beni seviyor mu
Rüyamın anlamı gerçi bu soru artık değer soruların yanında mantıklı görünmeye bile başladı
Nasıl bir çıkmaz ise insanlara böyle sorular sorduran

Arkadaşlarım şöyle diyor mezun olalı 5 yıl olmuş ama kendi işini yapmamış iş tecrubesi 0

ayrıl diyor

Arkadaşlarım şöyle diyor mezun olalı 5 yıl olmuş ama kendi işini yapmamış iş tecrubesi 0

ayrıl diyor
bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsan evlenme zaten . bekleyin iş bulsun. düğün yapmazsın masrafsız bi şekilde evlenirsin

ayrıl diyor

O denklemin ucu nasıl ayrılığa çıktı ki?
Ya kendi alanında sıfırdan başlayacak ve evliliği erteleyeceksiniz ya da mağazalarda iş bakacak ve evliliği erteleyeceksiniz.

"Yok ben illa kasımda evleneceğim. Bu olmazsa başkasını bulurum yine de kasımda evlenirim" diyorsanız ayrılın zaten. Amacınız sevgilinizle evlenmek değil sadece "evlenmek" sanırım.
Ayrılın da çocuğa yazık olmasın.

Bu gözler hamilelik testinin fotoğrafını yükleyip sizce çift çizgi mi?Diye soran üyeler gördü.
Bir de ayrıntı vermiş,sabah ilk idrarla yaptım testi diye.
Tepkimi gösterince bir de trip yedim üstüne.

Sizinle aynı durumda olsaydım,
esas derdim,sevdiğim adamın severek,
isteyerek çalışabileceği bir iş bulması olurdu.
Düğün salonunun kaporası çok ufak bir ayrıntı.
Ayrıca sevdiğiniz adamla ayrılmaya veya evlenmeye arkadaşlarınızın yaptığı yorumlarla mı karar vereceksiniz?
Yaşınız da küçük değil,
hem şaşırdım,hem üzüldüm yazdıklarınıza.

Kasimda evlenme sartiniz var mi? Varsa eger kasima yetisecek baska bir damat sart. Sindirella misali,kasim kime uyarsa onu mu alacaksiniz?

Sizce ne yapmali diye sormussunuz,once is bulup gereken birikimi yapmali. Koskoca mimarsiniz,bunu herkesten iyi bilmelisiniz. Mesele dugun degil,dugunden sonra bir omur gecineceksiniz bu adamla.

Yeni baştan alanından başlaması, şimdi staj yapsa , çok uzun süre yeterli finansal düzeye ulaşamayacak, biz nasılevleneceğiz o zaman , kendi alanı yerine başka para getiren iş baksa daha iyi olur bence

Bu yaşa kadar kendi alanında çalışmadı , bence onun diploması yandı boşuna okudu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…