Evlilik sorunu

Mimarım ama prim sistemiyle çalışıyorum, 3 aydır iş gelmiyor her an küçülmeye gidebiliriz ve kendimi kapı önünde bulabilirim

Bu gözler hamilelik testinin fotoğrafını yükleyip sizce çift çizgi mi?Diye soran üyeler gördü.
Bir de ayrıntı vermiş,sabah ilk idrarla yaptım testi diye.
Tepkimi gösterince bir de trip yedim üstüne.
gulermisin ağlarmisin
Ben bu konuda sabikaliyim
Gene böyle konuda
Bu testi dahi yapamayan anne olmasın demiştin de 5 gün banlamıştım
Belkide haksızım ama bazı konulara tahammül etmek güç
Size ters bile olsa siz daha nazik olabiliyorsunuz bana kıyasla

Mimarım ama prim sistemiyle çalışıyorum, 3 aydır iş gelmiyor her an küçülmeye gidebiliriz ve kendimi kapı önünde bulabilirim
Olsun,sonucta mimarsiniz,kapi onune de konsaniz mimar olarak devam edeceksiniz bir yerlerde. Tabiri caizse murekkep yalamamis ve tum hayali kasimdaki dugun olan bir kadin degilsiniz onu kastediyorum.

Orada bahsedilen şey vizyon; ne kadar maaşla nerede çalıştığınız değil.
"Arkadaşlarım böyle diyor" deyip ayrılmayı düşünmeniz nişanlınızı değil evlilik fikrini sevdiğinizi gösteriyor.
Okumuş etmiş, belli bir yaşa gelmiş bir kadınsınız. Düşünce yapınız aldığınız eğitimle örtüşmüyor.

Yaşlandıkça daha sakin oluyor insan.
Ben yapı olarak da kolay kızmam.
Darısı başınıza diyeyim,sabıkanız azalsın.

O değil de annesiyle babası nasıl geçinecek?
Ben oraya takıldım.

Tecrübesiz haliyle iş bulsa, ilk başlayan herkes gibi düşük maaş alsa, onun ne kadarı ailesine gidecek?

Anne babası ne yiyip ne içecek? Faturaları???

'Diploması yandı boşa okudu' nasıl bir cümle?
Üniversite okumak insana diplomadan başka hiç bir kazanım sağlamıyor mu?
Ülkemizde ve dünyada mezun olduğu alan dışında çalışan binlerce insan var ayrıca.
Umarım bu düşüncelerinizi genç adamın yüzüne de söylemiyorsunuzdur.
Siz bu işten tamamen vazgeçin bence.
Bu genci gönülden seviyor gibi gelmediniz bana.
Ya duygularınızdan emin değilsiniz,
ya da evliliğin ertelenmesi sizi şok etti,
o nedenle sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Mezuniyetinizle düşünce yapınızın örtüşmediğini söyleyen bir arkadaş olmuş,bana da haklı göründü,
şu diploma konusunda yazdıklarınızdan sonra.

öyle ama 27 yaşında herşeye sıfırdan baslayacak, yüzüne de söyledim biraz bozuldu ama gercekler bunlar

Beni oyalamasın , sonra beni bırakıp daha genc bir kızı alma ihtimali de var

öyle ama 27 yaşında herşeye sıfırdan baslayacak, yüzüne de söyledim biraz bozuldu ama gercekler bunlar

Siz iyi değilsiniz,samimi söylüyorum.
Son cümlenizi hiç anlamadım.
Sorun,sizden genç birini bulma ihtimali mi bunca kaos içinde?
Sizden ayrıldıktan sonra ne yapacağı,
sadece kendisini ilgilendirir ayrıca.

Eeeee siz de eve para getirmiceksiniz madem bence adam sizi terk etsin? Üstün zekalı arkadaşlarınız bu konuda ne düşünüyor?

Siz iyi değilsiniz,samimi söylüyorum.
Son cümlenizi hiç anlamadım.
Sorun,sizden genç birini bulma ihtimali mi bunca kaos içinde?
Sizden ayrıldıktan sonra ne yapacağı,
sadece kendisini ilgilendirir ayrıca.
Arkaaslarım belki de kafamı karıstıyrıyor. İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar

Eeeee siz de eve para getirmiceksiniz madem bence adam sizi terk etsin? Üstün zekalı arkadaşlarınız bu konuda ne düşünüyor?
İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar , kadın daha erken coker diyorlar

İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar , kadın daha erken coker diyorlar
Arkadaslarinjzin fikirlerini buranin fikirlerini bosverin. Kendi mantiginiz kalbinizle dusunun.

Tum bunlarin disinda bu kadar kolay manipule edilen bi insanla ben evlenmezdim. Nisanliniza sabir diliyorum.

E bu olaylar siz evlenip 3-5 ay geçirdikten sonra da olabilirdi?? İş bulamazdı, uzun süre işsiz kalırdı vs vs

O zaman ne olacaktı?

Siz bu işi erteleyin hatta bence tamamen vazgeçin.
Bana kızıp kırılmayın lütfen,
bir evliliği yürütmek için gereken olgunluk
ve içten sevgi sizde yok ne yazık ki.
Evlenseniz de arkadaşlarınızın sözlerine bakıp, boşanacak gibi görünüyorsunuz.

Bizce ne mi yapmalı şaka mı bu ?? İşi gücü yok babasınım mağazasından başka tecrubesi yok, daha iş bulcak para biriktiricek !!? evlenmeyi düşünüyorsun birde, garip.

Ablacım senin kendi aklın yok mu? Kendi aklın ne diyor??

O zaman git 50lik adamla evlen başka kimseye bakacak hali yok nasılsa.

Ve bir mimar da bunları bunları kale alıyor.
Sizin okuduğunuz okulun, rektörünün....... diye devam ederim ben.
Mune bu üye ağır şaka sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…