Mimarım ama prim sistemiyle çalışıyorum, 3 aydır iş gelmiyor her an küçülmeye gidebiliriz ve kendimi kapı önünde bulabilirimKasimda evlenme sartiniz var mi? Varsa eger kasima yetisecek baska bir damat sart. Sindirella misali,kasim kime uyarsa onu mu alacaksiniz?
Sizce ne yapmali diye sormussunuz,once is bulup gereken birikimi yapmali. Koskoca mimarsiniz,bunu herkesten iyi bilmelisiniz. Mesele dugun degil,dugunden sonra bir omur gecineceksiniz bu adamla.
Bu gözler hamilelik testinin fotoğrafını yükleyip sizce çift çizgi mi?Diye soran üyeler gördü.
Bir de ayrıntı vermiş,sabah ilk idrarla yaptım testi diye.
Tepkimi gösterince bir de trip yedim üstüne.
Olsun,sonucta mimarsiniz,kapi onune de konsaniz mimar olarak devam edeceksiniz bir yerlerde. Tabiri caizse murekkep yalamamis ve tum hayali kasimdaki dugun olan bir kadin degilsiniz onu kastediyorum.Mimarım ama prim sistemiyle çalışıyorum, 3 aydır iş gelmiyor her an küçülmeye gidebiliriz ve kendimi kapı önünde bulabilirim
Mimarım ama prim sistemiyle çalışıyorum, 3 aydır iş gelmiyor her an küçülmeye gidebiliriz ve kendimi kapı önünde bulabilirim
Yaşlandıkça daha sakin oluyor insan.gulermisin ağlarmisin
Ben bu konuda sabikaliyim
Gene böyle konuda
Bu testi dahi yapamayan anne olmasın demiştin de 5 gün banlamıştım
Belkide haksızım ama bazı konulara tahammül etmek güç
Size ters bile olsa siz daha nazik olabiliyorsunuz bana kıyasla
'Diploması yandı boşa okudu' nasıl bir cümle?Yeni baştan alanından başlaması, şimdi staj yapsa , çok uzun süre yeterli finansal düzeye ulaşamayacak, biz nasılevleneceğiz o zaman , kendi alanı yerine başka para getiren iş baksa daha iyi olur bence
Bu yaşa kadar kendi alanında çalışmadı , bence onun diploması yandı boşuna okudu o kadar
öyle ama 27 yaşında herşeye sıfırdan baslayacak, yüzüne de söyledim biraz bozuldu ama gercekler bunlar'Diploması yandı boşa okudu' nasıl bir cümle?
Üniversite okumak insana diplomadan başka hiç bir kazanım sağlamıyor mu?
Ülkemizde ve dünyada mezun olduğu alan dışında çalışan binlerce insan var ayrıca.
Umarım bu düşüncelerinizi genç adamın yüzüne de söylemiyorsunuzdur.
Siz bu işten tamamen vazgeçin bence.
Bu genci gönülden seviyor gibi gelmediniz bana.
Ya duygularınızdan emin değilsiniz,
ya da evliliğin ertelenmesi sizi şok etti,
o nedenle sağlıklı düşünemiyorsunuz.
öyle ama 27 yaşında herşeye sıfırdan baslayacak, yüzüne de söyledim biraz bozuldu ama gercekler bunlar
Beni oyalamasın , sonra beni bırakıp daha genc bir kızı alma ihtimali de var
Siz iyi değilsiniz,samimi söylüyorum.öyle ama 27 yaşında herşeye sıfırdan baslayacak, yüzüne de söyledim biraz bozuldu ama gercekler bunlar
Mimarım ama prim sistemiyle çalışıyorum, 3 aydır iş gelmiyor her an küçülmeye gidebiliriz ve kendimi kapı önünde bulabilirim
Arkaaslarım belki de kafamı karıstıyrıyor. İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlarSiz iyi değilsiniz,samimi söylüyorum.
Son cümlenizi hiç anlamadım.
Sorun,sizden genç birini bulma ihtimali mi bunca kaos içinde?
Sizden ayrıldıktan sonra ne yapacağı,
sadece kendisini ilgilendirir ayrıca.
İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar , kadın daha erken coker diyorlarEeeee siz de eve para getirmiceksiniz madem bence adam sizi terk etsin? Üstün zekalı arkadaşlarınız bu konuda ne düşünüyor?
Şu diyolarla iş yapmayın yaİkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar , kadın daha erken coker diyorlar
Arkadaslarinjzin fikirlerini buranin fikirlerini bosverin. Kendi mantiginiz kalbinizle dusunun.İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar , kadın daha erken coker diyorlar
öyle ama 27 yaşında herşeye sıfırdan baslayacak, yüzüne de söyledim biraz bozuldu ama gercekler bunlar
İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar , kadın daha erken coker diyorlar
Ve bir mimar da bunları bunları kale alıyor.İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar , kadın daha erken coker diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?