Evlilik sorunu

Milletin lafıyla ayrılmayı düşünüyorsan zaten sen evlendiğin an boşanırsın.Çünkü sevmiyorsun.

Gülü seven dikenine katlanırmış.Sen elime diken battı diyip gülün kokusunu almıyorsun.O yüzden şimdiden vazgeç.

Yani mimarlığın bu kadar ayağa düşmesi üzücü aslında

Konu sahibi Binbir Gece'deki Şehrazat'tan sonra mimar olmuş bence. Bizim sınıfta da vardı böyle arkadaşlar.
Okulu bitirince birer tane mimar, mühendis bulup evlenip ev hanımı oldular

Zor buldum bırakmam diyorsun galiba yada şaka yapıyor olmalısın.
Bırak Allah askına işini gücünü kursun ayakları yere sağlam bassın sonra olur evlilik.
Zaten stresin sıkıntının yoğun olduğu bir dönem neden bu kadar ısrar? Seven insan 10 yıl da geçse evlenmek istese evlenir. Zaten bir erkek 30 yaşından önce evlenmemeli.
Ama şunu da söyleyeyim Bir evlenen pişman birde evlenmeyen.

Mimarım ama prim sistemiyle çalışıyorum, 3 aydır iş gelmiyor her an küçülmeye gidebiliriz ve kendimi kapı önünde bulabilirim
Işte piyasa bu şekilde sen de farkındasın düğün sart mi siz mi istiyorsunuz aileler mi diretiyor?
Açıkçası ben aman ailesiyle mi evlenicem sanki
Yada eşim tuttuğunu koparır gerekirse limon satar diye bakıyordum ben bu zamana kadar iş ayırmadan çalıştım. sen hazır olursan şansta senden yana oluyor zaten şuan memurum ama kabul edelim ki insan egosu var.
Evde maddi problemler olunca inan huzurla çay icemedigin oluyor ki ben çok tutumluyumdur heves peşinde değilimdir ama buna rağmen düğün borçları bitmedi farklı şeylerden dolayı.
Ayrılmayın ama evliliği erteleyin erkekler iş sıkıntısı olunca kendi kabuklarına çekiliyor iletişim azalıyor.
Hatta şimdiki aklım olsa evin eksiklerini alacağıma evlilik kitapları okurdum daha çok
Erkekler marstan kadınlar venusten vs googledan listeye bakabilirsiniz diğerlerine kriz yönetimi için çok faydalı tavsiye ederim

öyle ama 27 yaşında herşeye sıfırdan baslayacak, yüzüne de söyledim biraz bozuldu ama gercekler bunlar

Beni oyalamasın , sonra beni bırakıp daha genc bir kızı alma ihtimali de var
Höö? Nişanlınızla aranızdaki samimiyet cidden göz yaşartıcı. Öncelikle siz alınacak bir nesne değilsiniz, o yüzden nişanlınız sizi almıyor. Ayriyeten bu adamın ahlakından, sevgisinden emin değilseniz, evlilik ertelenecek diye niye endişeleniyorsunuz ki? Yani ne olursa, nasıl olursa olsun da evleneyim derdinde misiniz? Son tavsiyem de, size yapılan yorumları önce bir akıl süzgecinden geçirip, öyle dikkate alın. Ağzı olan konuşur, hepsini umursamak zorunda değilsiniz.

Konu sahibi niye banlandı ya?

İle girip kendini gelistirecek sonra kendi işini kurar

öyle ama 27 yaşında herşeye sıfırdan baslayacak, yüzüne de söyledim biraz bozuldu ama gercekler bunlar

Beni oyalamasın , sonra beni bırakıp daha genc bir kızı alma ihtimali de var
Arkaaslarım belki de kafamı karıstıyrıyor. İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar
İkiniz de 27 yasınızdasınız diyorlar , o ilerde daha genc kızlara bakar aldatır seni diyorlar . Erkek gec olgunlasır diyorlar , kadın daha erken coker diyorlar

Nişanlınızın iş arama/ iş bulma zamanını sizi ''oyalama zamanı'' olarak görüyorsunuz.
Siz nişanlınıza güvenmiyorsunuz.Şimdiden benden gencini bulabilir diye düşünüyorsunuz.
Güven yoksa evlilik olmaz.

Dediğiniz gibi bence birbirinizi oyalamayın, inceldiği yerden kopsun ki zaten sizin için kopmuş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…