Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. Çok güzel giden bir ilişkimiz var. İkimiz de 30 yaşındayız. İşlerimiz var fakat O yeni iş kurduğu için henüz net bir kazancı yok. Malum kriz de vurdu. Ben ailemle aynı şehirde fakat onlardan ayrı yaşıyorum. İlişkinin başından beri beraber yaşıyoruz. Fakat bu durum artık beni germeye başladı. Farklı bir şehirde olsak sorun değil. Ailem bana gelmek istediğinde telaş oluyor sıkıntı yaşıyorum. Henüz tanışmadılar ama her ikimizin ailesi de bizi biliyor. Ben artık evlenelim bu saçma sorundan kurtulalım istiyorum ama konuyu açacak cesaretim yok. Ne yapmam ne söylemem gerektiğine karar veremiyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı? Siz nasıl açtınız konuyu?
Güncelleme 5. Sayfada
Son güncelleme: buraya son durumu tekrar yazmak istedim. Ayrıldıktan bir süre sonra hayatıma yeni biri girdi ve şu anda evleniyorum
O zaman ne kadar üzülmüştüm halbuki hata mı ediyorum diye. Şimdi dönüp bakınca zor olduğunu ve en doğru kararı ayrılmakla verdiğimi görüyorum. Bir evlilik sürecinde önemli oan kararlılıkmış. Karşıdaki kişi seninle evlenmek istiyorum deyip bunun arkasında durumca hem oluyormuş hem de çok değerli hissettiriyormuş. Sağlıklı ilişkiler var arkadaşlar. Kimsede takılı kalmayın 
Güncelleme 5. Sayfada
Son güncelleme: buraya son durumu tekrar yazmak istedim. Ayrıldıktan bir süre sonra hayatıma yeni biri girdi ve şu anda evleniyorum

Son düzenleme: