Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilik sözleşmesi evlenmeden önce yapılmıyor muydu
evlendikten sonra olmaz sanki
durumunuz zormuş Allah yardımcınız olsun
boşanmayı düşünmüyorsunuz dimi, sanki ancak öyle bir durumda borçtan kurtulabilirsiniz gibi
Evlilik sözleşmesi mal ayrılığı ile yapılır Örn boşanma durumunda mallar neyse kiminse onun olur ve nafaka vs kapsar
Eşiniz ölürse borçlar size kalır sözleşme onu kapsamaz reddi miras yaparsınız
Reddi mirasda alacakta verecejte olmaz maaşını alamazsınız
evlilik Sözleşmesinin güven ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Yani eskiden böle düşünürdüm ama artık düşüncem değişti.İnsanların hayatı bir günde değişebiliyor iflas olur ölüm olur bunlardan Sonra gerçek hayat insanın suratına tokat gibi çarpıyor çok yakınımda yaşadım trilyonlar kadar borç kaldı eşi vefat etti
Eşin vefatından sonra kalan borçta mirasta eşe ve çocuklara kalır, borçları istemiyorsanız reddi miras yaparsınız çocuklar ve siz, fakat eşinizden ev, araba vs gibi mallarıda reddersiniz.
Eşin ölümü derken öleceği kesin mi bu ne demek ya şu evlilik sözleşmesi görmek istemiyorum evlilik sözleşmesi yapacaktı bizimki de Rabbim sabır kimlerle uğraşıyoruz
Ne garip düşünceler bunlar yaşarken evlilik sözleşmesi yapayım borç bana kalmasın ben ödemeyeyim mazallah ayrlırsam çocukla bir de borç ödemeyeyim ama ölürse de maaşını alayım böyle birşey yok borcunu istemediğin adamın maaşını nede istiyorsun? o adamın yerinde olsam maaş da bırakmak istemem. Evlilik öyle ya ilerde birşey olursa borcu olmasın denecek birşey değil iki kişi emek veriyor bu borç ne borcu ev mi aldı araba mı aldı? ortak fayda için mi? kendi borcuysa ve sizin adınıza alınmış bir kredi vs yoksa onun borcu zaten sizi bağlamaz ola ki borç varken vefat etti kar zarar yapılır ondan kalacak para gidecek parayı karşılamıyorsa reddi miras olur geleni alamazsınız borçtan da kurtulursunuz da biri insan evli olduğu kişinin ölebileceği ihtimalini neden düşünür böyle bir olayda düşünülecek şey borç mu olur?
Ah şu para insanları nasıl maymun ediyor yahu? Evlenmeden eşin öleceğini düşündürebiliyor insana. Enişte yaşça ileri mi acaba?
Senin önce ölmeyeceğin ne malum?
Sizin evliliğiniz iyi gitmiyordu zaten. Sizin ailenizden kalan mallar vardı. Eşinizde hep borç yapıyordu. İyi bir avukata danışıp ona göre hareket edin.