evlilik süreci kararsızlık

nesrinsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
2
0
1
35
Merhabalar
buraya yeni üye olanlardanım bir süredir yazılanları okuyup aslında kendime cevap arıyorum bir yandan da neler var ben ne ile uğraşıyorum diyorum
benim şöyle bir sıkıntım var belli bir süredir görüştüğüm biri var adı konulsun istedi yok demedim aileler tanıştı şimdi ise söz kısmına geldik ama bende acabalar çoğaldı olur mu olmaz mı diye tek sorunumuz aslında onun sinirli olması diğer konularda aramız iyi ama ben sürekli olumsuzu düşünüyorum oda bunu benim istemediğime yoruyor gerçekten istemiyor muyum bilmiyorum sürekli aynı şeyi düşünüyorum artık çok bunaldım bu süreç içerisinde sürekli soru işaretlerim var evlilik sürecinde bunu yaşayan var mı normal mi bu hissettiğim yardımcı olur musunuz?

kendinden ve ondan emin değilsen böyle birşeye kalkışma derim
yürekten emin olman lazım
senin gibi bende zamanında emin olmadığım acabalarla dolu bir ilişkide sözlenmiştim
sonra olmadı o acabalar büyüdü de büyüdü
ayrıldım bende
yıllar sonra başkasıyla nişanlandım şimdi tek bir acaba bile yok kafamda

Merhabalar
buraya yeni üye olanlardanım bir süredir yazılanları okuyup aslında kendime cevap arıyorum bir yandan da neler var ben ne ile uğraşıyorum diyorum
benim şöyle bir sıkıntım var belli bir süredir görüştüğüm biri var adı konulsun istedi yok demedim aileler tanıştı şimdi ise söz kısmına geldik ama bende acabalar çoğaldı olur mu olmaz mı diye tek sorunumuz aslında onun sinirli olması diğer konularda aramız iyi ama ben sürekli olumsuzu düşünüyorum oda bunu benim istemediğime yoruyor gerçekten istemiyor muyum bilmiyorum sürekli aynı şeyi düşünüyorum artık çok bunaldım bu süreç içerisinde sürekli soru işaretlerim var evlilik sürecinde bunu yaşayan var mı normal mi bu hissettiğim yardımcı olur musunuz?
İşler ciddiye gittikçe korkular acabalar oluyor normal bence. Kendinize gerçekten isteyip istemediğinizi sorun hazır olup olmadığınızı cevabınız olumluysa bu süreçte ara ara düşülen acabalar normal

Merhabalar
Yeterince tanıyacak zamanınız olmadı mı? Sinirlendiginde gözü seni bile görmüyorsa haklısın süphelerinde. Ama sözü uzun tutar biraz kendini dinlersin onu da daha iyi tanırsın

Sinirli bir adam ufak bir sorun değildir. Ota moka sinirlenen bir adamla evlenecek olsam benim de acabalarım olurdu.

Evliliğe karar verme sürecinde acabalarım oldu ama bu acabalar ne eşimle ne de kötü kavgalı gürültülü bir evliliğim olacağına dair endişelerimle ilgili değildi. Sorumluluk alabilir miyim, evliliğe adapte olabilir miyim gibi tamamen kendimle ilgili endişelerdi. Evlilikle ya da karşımdaki adamla ilgili endişe taşısam muhtemelen bu yola hiç girmezdim.

Yeterince tanıyacak zamanınız olmadı mı? Sinirlendiginde gözü seni bile görmüyorsa haklısın süphelerinde. Ama sözü uzun tutar biraz kendini dinlersin onu da daha iyi tanırsın
aslında oldu iki yıldan fazladır tanıyorum.. ama konu ne zaman evlilik oldu ben afalladım

Sinirli olması benim için de ciddi bir sorun olurdu, soru işaretleriniz de varsa uzatabildiğiniz kadar uzatın, kesinlikle evlenmeyin şüpheleriniz geçmeden. Sevgililikteki sorunlar nişandan, düğünden sonra dağ olur.

Merhabalar
Kararsizlik yasamak normal degil bu surecte.
Kaldi ki insan gozuyle gordugunu anlamiyor evlilik surecinde ki siz olur mu olmaz mi diye dusunurken. Bence yolunuz var daha evlilik icin erken.

Back
X