EVLİLİK TE İLŞKEYE, KADIN MI TEŞVİK ETMELİ YOKSA ERKEK Mİ???

konu sahibi ben değilim ama ilk mesajınızda neyi kastettiğinizi anlayamıştım o yüzden sordum...
aa pordon
Kusura bakmayın da siz de biraz kendinizi kandırıyor gibisiniz
sizsiz asla yatmaz ama baskalarıyla yatmış o_O
BBilmiyorum yatma durumu varmi ben msj yakaladim görüşme olmamis konusmalardan onu anladim bide esim kötü bi insan degil artiii aldatilmayan kadin yok bence yüzde bi milyon eminimm önemli olan pisman olması tabi bu tekrar yapmayacak anlamina gelmiyo hayırlısı.

Hanım ablacım bide bu adam geçen konudan anlattığı üzere, kardeşiyle pek bi sıkı fıkı öper sarılır. Hatta onunla sarılıp uyumaya bayılır

Kardeşe gelince şapur şupur ,eşe gelince yarabbi şükür misali..
Cidden çok ilginç,var bu adamda bir gizem çıkar kokusu nasılsa..

Bu kadınlar genişleye genişleye bir hal aldılar.Zamane dizilerine döndü yaşam.Kim kime dum duma
hiç sorma...
hangi kanalı açsam evli bir çift ve kocanın metresi...
dün de bir yenisi daha eklendi bu kepaze dizilere adı da 'acı aşk'.. pehhh..

Kardeş sen yaşanan şeylerin farkında mısın? Alooo? Kocani başka bi kadınla paylaşıyosun ve o seni değil aslında onu seviyo. Bunun kanıtı da senjn yanında uyumak bile istememesi. Sana dokunmak istememesi. Aç gözünü bi bak. Bu kadar aşağılatma kendini. Ve sakın çocuk yapma!! Desekte sen tabi hiç kimseyi dinlemeyip böyle devam edeceksin. Ne diyelim Allah akıl fikir versin inşallah.

2yıllık evliyiz ve çoğu zaman ayrı yatarız kocam ayrı yatmayı çok sever ve nerdeyse ilşki hiç yok denecek kadar az o hiç yaklaşmaz bana ve ilişkiye ben teşvik ederim onu... Ama buna rağmen kocam bana soğuk ondan mı beklemeliyim acaba....
Neyin kafasini yasiyorsun yada ne ictin soylede bizde icelim

aa pordon
BBilmiyorum yatma durumu varmi ben msj yakaladim görüşme olmamis konusmalardan onu anladim bide esim kötü bi insan degil artiii aldatilmayan kadin yok bence yüzde bi milyon eminimm önemli olan pisman olması tabi bu tekrar yapmayacak anlamina gelmiyo hayırlısı.
Aldatılmayan kadın yok diye kendinizi avutmayın bence ;) Baya da var 2 tane evlilik yaptım aldatılmadığıma da kalıbımı basarım ;) Ha tabi bu aldatılmayacağım anlamına gelmez.. Ama aldatılırsam da sizin gibi yutup oturmam orası da
Allah'ın emri.. Siz kendiniz gibi insanları aldatılıp yutmaya daha fazla teşvik edici konuşmalar yapmayın bence ;) Çünkü buralarda kadınlık gururu hala var olan bayağı bi insan var ;)

Kardeşe gelince şapur şupur ,eşe gelince yarabbi şükür misali..
Cidden çok ilginç,var bu adamda bir gizem çıkar kokusu nasılsa..
Koca adam karısı dururkwn kardeşiyle sarılır yatar, eski sevgiliyle kıyaslıyo karısını koltukta yatıyomuş 2 senedir nerdeyse ve asıl mesele neden sarılmıyor.. bence erkekler garip değil akıllı, karşısındaki kadına göre hayat kuruyo. Bi sarılsa bütün mesele hallolucak..

Sizde aldatıldınız dıye aldatılmayan kadın yok dıyorsunuz. Bal gibide var kardeşim. Ama bu saatten sonra ne olur bılemem. Aldatırsa kendı bilir.
bende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo

bende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo
Ben aldatılmadım .
Sana göre ben saf mı oluyorum ?
Kendını boyle kandır..
Birde matah birşey gibi anlatıyorsunuz burda.

aldatılmayan kadın duymadığınıza göre memleketteki tüm kadınları tanıyorsunuz demektir

Koca adam karısı dururkwn kardeşiyle sarılır yatar, eski sevgiliyle kıyaslıyo karısını koltukta yatıyomuş 2 senedir nerdeyse ve asıl mesele neden sarılmıyor.. bence erkekler garip değil akıllı, karşısındaki kadına göre hayat kuruyo. Bi sarılsa bütün mesele hallolucak..

Kıyaslıyorsa vardır bir sebebi bence,kıyaslamada nasıl acaba hangi yönden yani..
2 sene ne demek ciddi bir süreç bu,madem sarılmıyorsun sevişmiyorsun naz ediyorsun boşan kardeşim git kendi özgürlüğünü kendi başlına yaşa.
Kadını ezme bu durumda..
Şu devrin öküzleride farklı,neler okuduk burada eşe yaklaşmayan erkekleri gördük ..

hiç sorma...
hangi kanalı açsam evli bir çift ve kocanın metresi...
dün de bir yenisi daha eklendi bu kepaze dizilere adı da 'acı aşk'.. pehhh..
Çoğu da ikinci kadın masum,zavallı .Bazen izlerken oğlum konusunu ,kim olduklarını soruyor.Diyorum O O'sevgilisi öbürü sevgilisi Oğlumun bakış aynen şöyle:KK57::KK57::KK57::KK64::KK64::KK64:

Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...

Şaka mı bu msj ???
Gerçekse çok tuhaf nasıl bu kadar rahatsınız Yoruldum o yüzden takmıyorum diyorsunuz yorulduysanız ayrılın ,boşanın tek dert ilişkiye girmiyor olmaması mı??
Tlfnda görüşüyor sonuçta sizin yanınızda bu mu kendinizi teselli yönteminiz ?
Hiç özledim yada seviyorum dediğini duymamışsınız , onun dışında ki konuşmalarını duruyorsunuz ve sizin için normal mi geliyor gerçekten inanamıyorum size adam neden yanınızda uyumak bile istemiyor önce bunu düşünün isterseniz ???

Sizin kafalar neyin kafaları yaa :D Saf olan biz değil sensin cicim senin koca kandırmış seni bütün erkekler aldatır diye ;)

Back
X