Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa pordonkonu sahibi ben değilim ama ilk mesajınızda neyi kastettiğinizi anlayamıştım o yüzden sordum...
BBilmiyorum yatma durumu varmi ben msj yakaladim görüşme olmamis konusmalardan onu anladim bide esim kötü bi insan degil artiii aldatilmayan kadin yok bence yüzde bi milyon eminimm önemli olan pisman olması tabi bu tekrar yapmayacak anlamina gelmiyo hayırlısı.Kusura bakmayın da siz de biraz kendinizi kandırıyor gibisiniz
sizsiz asla yatmaz ama baskalarıyla yatmış![]()
Hanım ablacım bide bu adam geçen konudan anlattığı üzere, kardeşiyle pek bi sıkı fıkı öper sarılır. Hatta onunla sarılıp uyumaya bayılır
hiç sorma...Bu kadınlar genişleye genişleye bir hal aldılar.Zamane dizilerine döndü yaşam.Kim kime dum duma
ewt cok zor ve kötü durum ama bunu her jadin yasiyo yskslayan var yakalamayan varvalla kıyaslasa ama aldatmasa daha iyiydi bence
Neyin kafasini yasiyorsun yada ne ictin soylede bizde icelim2yıllık evliyiz ve çoğu zaman ayrı yatarız kocam ayrı yatmayı çok sever ve nerdeyse ilşki hiç yok denecek kadar az o hiç yaklaşmaz bana ve ilişkiye ben teşvik ederim onu... Ama buna rağmen kocam bana soğuk ondan mı beklemeliyim acaba....
artiii aldatilmayan kadin yok bence yüzde bi milyon eminimm önemli olan pisman olması tabi bu tekrar yapmayacak anlamina gelmiyo hayırlısı.
ewt cok zor ve kötü durum ama bunu her jadin yasiyo yskslayan var yakalamayan var
Aldatılmayan kadın yok diye kendinizi avutmayın benceaa pordon
BBilmiyorum yatma durumu varmi ben msj yakaladim görüşme olmamis konusmalardan onu anladim bide esim kötü bi insan degil artiii aldatilmayan kadin yok bence yüzde bi milyon eminimm önemli olan pisman olması tabi bu tekrar yapmayacak anlamina gelmiyo hayırlısı.
Sizde aldatıldınız dıye aldatılmayan kadın yok dıyorsunuz. Bal gibide var kardeşim. Ama bu saatten sonra ne olur bılemem. Aldatırsa kendı bilir.ewt cok zor ve kötü durum ama bunu her jadin yasiyo yskslayan var yakalamayan var
Koca adam karısı dururkwn kardeşiyle sarılır yatar, eski sevgiliyle kıyaslıyo karısını koltukta yatıyomuş 2 senedir nerdeyse ve asıl mesele neden sarılmıyor.. bence erkekler garip değil akıllı, karşısındaki kadına göre hayat kuruyo. Bi sarılsa bütün mesele hallolucak..Kardeşe gelince şapur şupur ,eşe gelince yarabbi şükür misali..
Cidden çok ilginç,var bu adamda bir gizem çıkar kokusu nasılsa..
bende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyoSizde aldatıldınız dıye aldatılmayan kadın yok dıyorsunuz. Bal gibide var kardeşim. Ama bu saatten sonra ne olur bılemem. Aldatırsa kendı bilir.
Ben aldatılmadım .bende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo
aldatılmayan kadın duymadığınıza göre memleketteki tüm kadınları tanıyorsunuz demektirbende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo
bende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo
Koca adam karısı dururkwn kardeşiyle sarılır yatar, eski sevgiliyle kıyaslıyo karısını koltukta yatıyomuş 2 senedir nerdeyse ve asıl mesele neden sarılmıyor.. bence erkekler garip değil akıllı, karşısındaki kadına göre hayat kuruyo. Bi sarılsa bütün mesele hallolucak..
Çoğu da ikinci kadın masum,zavallı .Bazen izlerken oğlum konusunu ,kim olduklarını soruyor.Diyorum O O'sevgilisi öbürü sevgilisi Oğlumun bakış aynen şöylehiç sorma...
hangi kanalı açsam evli bir çift ve kocanın metresi...
dün de bir yenisi daha eklendi bu kepaze dizilere adı da 'acı aşk'.. pehhh..
Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
Sizin kafalar neyin kafaları yaabende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo