- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Sende uzmanlaştın demek kiprofosyonel olsaydi hemencecik yakalanmazdi ikinci msjda yakaladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende uzmanlaştın demek kiprofosyonel olsaydi hemencecik yakalanmazdi ikinci msjda yakaladim
ayri yatan ben degilim
Profilinde yaşın 20 gözüküyor o yüzden sana kardeşim diyeceğim, kardeşim bak yanlış düşünüyorsun düşüncelerin baştan sona yanlış.. Kocan seni sevmiyor, eski sevgilisini seviyor ondan yanına gelmiyor, bunu kendine reva görme, bir mesleğin varsa onu icra et, çalış, para kazan boşan bu adamdan2yıllık evliyiz ve çoğu zaman ayrı yatarız kocam ayrı yatmayı çok sever ve nerdeyse ilşki hiç yok denecek kadar az o hiç yaklaşmaz bana ve ilişkiye ben teşvik ederim onu... Ama buna rağmen kocam bana soğuk ondan mı beklemeliyim acaba....
kız ayrı yatan bu bayan değilkiSiz ayrı yattınız demedim.
Sonuçta eş sizin eşiniz, sizden ayrı yatıyor.
BBilmiyorum yatma durumu varmi ben msj yakaladim görüşme olmamis konusmalardan onu anladim bide esim kötü bi insan degil artiii aldatilmayan kadin yok bence yüzde bi milyon eminimm önemli olan pisman olması tabi bu tekrar yapmayacak anlamina gelmiyo hayırlısı.
ya ben ilk yorumunu okudum arkadaş aldatılan bayana dememiş kikız ayrı yatan bu bayan değilki
eşi ayrı yatan konu sahibi
Tabi kocasının telefonunun didik didik etmeyen saftır dimibende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo
yaranizmi var anlayamadim iyi insan ama yinede yapti nasil guvenilir kabullenmedim affetmis görünümündeyim iyi yapmis olabilir demedim her erkek yapar dememdeki cogu erkek yapiyo yapmayanlarda yapmaya basliyo yazdiklarimi iyi okuyunuzzİş 'hökümet nikahı bende' ye döndü
İster eski sevgiliyi unutamasın ister yazışsın ne olacak
Öteki de evet zaten aldatılmayan yok bende affettim erkeklerde nefis var aldatır ama pişman olmalı en azından diye züğürt tesellisine bağlamış
İster evli kalın ister boşanın
Orası sizin kendinize layık gördüğünüz hayat, beni bağlamaz
Ama saçma sapan genellemeler yapmayın, oldu olacak aldatmayanın erkekliğinden şüphe ederim deyin
Tuhafsınız cidden bende bu aldatmalar niye bu kadar arttı diyordum, meğer sizin gibiler yüzündenmiş kapışmaya bayılıyosunuz adam karaktersiz değil de çok değerli bişeymiş gibi
kız ayrı yatan bu bayan değilki
eşi ayrı yatan konu sahibi
ilk yorum evet öyleya ben ilk yorumunu okudum arkadaş aldatılan bayana dememiş ki
Konuya yorum yapmış ve aldatılan bayanda üstüne almış.s
ilk yazdığın mesajını kendine alınmışEvet şimdi farkettim de benim konu sahibine yazdığımı neden alıntılayıp ayrı yatan ben değilim demiş onu anlamadım![]()
Yaram olsa gelir konu sahibine teselli verirdim sizin gibi sanırımyaranizmi var anlayamadim iyi insan ama yinede yapti nasil guvenilir kabullenmedim affetmis görünümündeyim iyi yapmis olabilir demedim her erkek yapar dememdeki cogu erkek yapiyo yapmayanlarda yapmaya basliyo yazdiklarimi iyi okuyunuzz
ewt kocam bana iyi davraniyo asla yapmaz deyip didik didik etmeseydim bende sizler gibi burda ahkam keserdimTabi kocasının telefonunun didik didik etmeyen saftır dimi
Bak sen nasıl 2.mesajında şak diye yakalamışsın
Olsun onu pişman etmişsin
Senin gibi aslan terbiyecisine az rastlanır haklısın
Bence siz bu kafayla bulup bulabileceğiniz en iyi eşi bulmuşsunuzyaranizmi var anlayamadim iyi insan ama yinede yapti nasil guvenilir kabullenmedim affetmis görünümündeyim iyi yapmis olabilir demedim her erkek yapar dememdeki cogu erkek yapiyo yapmayanlarda yapmaya basliyo yazdiklarimi iyi okuyunuzz
He yani o kadar eminsin herkesin aldatıldığındanewt kocam bana iyi davraniyo asla yapmaz deyip didik didik etmeseydim bende sizler gibi burda ahkam keserdim
ilk yazdığın mesajını kendine alınmış
evet zaten adamla metresinde hiç suç yok... neden mi? çünkü onlar çok aşık olmuşlar, ne yapsınlarmış?
şimdi daha mı iyi bir durumdasın ki?ewt kocam bana iyi davraniyo asla yapmaz deyip didik didik etmeseydim bende sizler gibi burda ahkam keserdim
Ne güzel iş hem aldat hem sonra karın teletabiler gibi sarılalım sıkı sıkı diye sevgi pıtırcığı olsunBence siz bu kafayla bulup bulabileceğiniz en iyi eşi bulmuşsunuzAffedin hemen affedin,hatta sarılın, yapışın,peşini bırakmayın zira başka bundan daha iyisi olması imkansız sizin gibiler için
![]()