EVLİLİK TE İLŞKEYE, KADIN MI TEŞVİK ETMELİ YOKSA ERKEK Mİ???

Yıllar önce bir kadından dinlemiştim.Mahallelerine genelev açılmış.Bütün kadınlar isyan etmiş toplanmışlar ,ne yaparız ne ederiz ,eşlerimiz gider diye .İmza toplayalım ,kaldırtalım demişler .Bir bu kadın uğraşmamış.Demiş biz eşimle mutluyuz,O gitmez,ben uğraşamam .Meğer genelevin ilk müşterisi o kadının kocasıymış.Parasını da ilk siftah diye duvara asmışlar.Demem o ki yine de çok güvenmeyin eşlerinize

2yıllık evliyiz ve çoğu zaman ayrı yatarız kocam ayrı yatmayı çok sever ve nerdeyse ilşki hiç yok denecek kadar az o hiç yaklaşmaz bana ve ilişkiye ben teşvik ederim onu... Ama buna rağmen kocam bana soğuk ondan mı beklemeliyim acaba....
Profilinde yaşın 20 gözüküyor o yüzden sana kardeşim diyeceğim, kardeşim bak yanlış düşünüyorsun düşüncelerin baştan sona yanlış.. Kocan seni sevmiyor, eski sevgilisini seviyor ondan yanına gelmiyor, bunu kendine reva görme, bir mesleğin varsa onu icra et, çalış, para kazan boşan bu adamdan
Mesleğin de yoksa mutfak masraflarını, aldığın kıyafetleri yüksek yüksek söyleyip kocandan para alıp koy kenara ufak ufak..
Birikimin olsun..
Yarın ben o kadını getirecem eve derse ne yapacaksın
Ya da ben o kadına gidecem derse
Ve asla ama asla ÇOCUK YAPMA
Bu haldeyken yapacak gibi durmuyorsunuz ama sen dikkat et yine de.

BBilmiyorum yatma durumu varmi ben msj yakaladim görüşme olmamis konusmalardan onu anladim bide esim kötü bi insan degil artiii aldatilmayan kadin yok bence yüzde bi milyon eminimm önemli olan pisman olması tabi bu tekrar yapmayacak anlamina gelmiyo hayırlısı.

Burada hiç yeni olmayan bir kendini kandırma yöntemi.
Abartılı bir yüzde kullanmaya gerek görmüyorum. Ben aldatılmadığıma yüzde yüz eminim. Ne sanal ne fiilen aldatılmadığımı biliyorum.
Her erkeği kocanız gibi sanmayın. Karakterli adamlar da var.
Eşim affedilmeyeceğini de benim kandırılamayacağımı da bilir. Bile bile yaparsa da keyfi bilir.

bende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo
Tabi kocasının telefonunun didik didik etmeyen saftır dimi
Bak sen nasıl 2.mesajında şak diye yakalamışsın
Olsun onu pişman etmişsin
Senin gibi aslan terbiyecisine az rastlanır haklısın

İş 'hökümet nikahı bende' ye döndü
İster eski sevgiliyi unutamasın ister yazışsın ne olacak
Öteki de evet zaten aldatılmayan yok bende affettim erkeklerde nefis var aldatır ama pişman olmalı en azından diye züğürt tesellisine bağlamış

İster evli kalın ister boşanın
Orası sizin kendinize layık gördüğünüz hayat, beni bağlamaz
Ama saçma sapan genellemeler yapmayın, oldu olacak aldatmayanın erkekliğinden şüphe ederim deyin
Tuhafsınız cidden bende bu aldatmalar niye bu kadar arttı diyordum, meğer sizin gibiler yüzündenmiş kapışmaya bayılıyosunuz adam karaktersiz değil de çok değerli bişeymiş gibi
yaranizmi var anlayamadim iyi insan ama yinede yapti nasil guvenilir kabullenmedim affetmis görünümündeyim iyi yapmis olabilir demedim her erkek yapar dememdeki cogu erkek yapiyo yapmayanlarda yapmaya basliyo yazdiklarimi iyi okuyunuzz

yaranizmi var anlayamadim iyi insan ama yinede yapti nasil guvenilir kabullenmedim affetmis görünümündeyim iyi yapmis olabilir demedim her erkek yapar dememdeki cogu erkek yapiyo yapmayanlarda yapmaya basliyo yazdiklarimi iyi okuyunuzz
Yaram olsa gelir konu sahibine teselli verirdim sizin gibi sanırım
Allah kimsenin başına vermesin ama verince de affetmiş gibi yapmayı hiç nasip etmesin
Öyle yaşaması daha zor olmalı
Hoş bişeymiş gibi ama benim ki pişman bak senin ki yazışmaya devam ediyo demen çok garip, aması azı çoğu mu var bu işin

Tabi kocasının telefonunun didik didik etmeyen saftır dimi
Bak sen nasıl 2.mesajında şak diye yakalamışsın
Olsun onu pişman etmişsin
Senin gibi aslan terbiyecisine az rastlanır haklısın
ewt kocam bana iyi davraniyo asla yapmaz deyip didik didik etmeseydim bende sizler gibi burda ahkam keserdim

Bence siz bu kafayla bulup bulabileceğiniz en iyi eşi bulmuşsunuz ;) Affedin hemen affedin,hatta sarılın, yapışın,peşini bırakmayın zira başka bundan daha iyisi olması imkansız sizin gibiler için ;)

ewt kocam bana iyi davraniyo asla yapmaz deyip didik didik etmeseydim bende sizler gibi burda ahkam keserdim
He yani o kadar eminsin herkesin aldatıldığından
Sen iyi değilsin bence yardım al, bu adam ikinciyi aldatıp yine her erkek aldatır ama ben pişmanım dese yiyecek gibisin
Milletin kocaları aldatıyo bile olsa bu senin bulunduğun durumu normal ya da iyi kılmaz

Bence siz bu kafayla bulup bulabileceğiniz en iyi eşi bulmuşsunuz :KK66: Affedin hemen affedin,hatta sarılın, yapışın,peşini bırakmayın zira başka bundan daha iyisi olması imkansız sizin gibiler için :KK66:
Ne güzel iş hem aldat hem sonra karın teletabiler gibi sarılalım sıkı sıkı diye sevgi pıtırcığı olsun
Maksat karakterli eş olup olmaması değil sanırım, ikinci kadını yenme egosu olsa gerek

Back
X