Evlilik teklifi alamamak?? 3 senelik ilişkide

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Güncelleme sayfa 10

Kızlar selam yaşlar 26 ve 29 ise. Her iki taraf çalışıyor yeni yeni düzen oturtmuşlar. İki tarafın da ailesinin durumu normal yani kötü değil (ama sevgilimin ve benim birikimimiz yok maaşlarla geçiniyoruz)

Aileler tanışmış. Aynı evde yaşıyoruz aileler de bunu biliyor.

Babamlar artık beni sıkıştırmaya başladı ne zaman evleneceksiniz diye. Sizce bunu sevgilime söylemeli miyim

Bir taraftan da yaşım erken daha 28-29a kadar yolu var diye düşünüyorum ama ailem de baskı yapıyor artık

Son düzenleme:
Ağızla istemek biraz şey.. şey işte. Kendi niye düşünmüyor, akletmiyor? Asıl mesele bu.

Ben de o yüzden söyleyemiyorum ya
O da diyor ki biraz birikimim olsa bugün evlenirim. Ama kimse birikimi varken evlenmiyor yani aileden de yardım alıyor. Ailelerimiz kesinlikle maddi yardım yaparlar.

Her şeyi kendi yapmak zorunda sanki. Ya da bunu bahane ediyor bilmiyorum

Sevgilinize söyleseniz de niyeti yoksa fark etmez, onun düşünmesi lazim

Evlenmek isteyen birikim falan dinlemez elindeki olanaklarla düğün yapar. Herkes birikimle evlenmiyor. Bana biraz oyalıyor gibi geldi. Öyle bir şey olabilir mi?

Aynı evde yaşıyoruz aileler de bunu biliyor.
İyide eviniz var(kirada olsa) eşyalarınız var yapılması gereken memur önünde evet demek birkaç tane fotoğraf. Bence sevgilinize söyleyin ailem baskı yapıyor diye.

Evlenmek isteyen birikim falan dinlemez elindeki olanaklarla düğün yapar. Herkes birikimle evlenmiyor. Bana biraz oyalıyor gibi geldi. Öyle bir şey olabilir mi?

Aslında kendisi tanışma düzenlemek istedi ve ailelerimiz tanıştı
Ama sonrasında adım yok
Evlilik lafı geçince de birikimim olsa diyor direkt

Ama sonrasında adım yok
E ne diye aileleri tanıştırıyor o zaman? Saçma saçma işler.

Yasiniz genc, birikiminiz de yoksa o teklifi almamak hayriniza.

Su an minimum masrafla evlenmek isteseniz (ayni evde yasiyormussunuz, sifir esya masrafi dusunerek yaziyorum) dugun, gelinlik, ivir zivir 200 bin. Esya girerse isin icine 350bin. Bu dediklerim az esya, az davetli, basit gelinlik gibi minimal dugun dernek masraflari.

Adam bunu karsilayamayacagini dusunup teklif etmiyorsa ona helal olsun.

Yok tamamen amann nasilsa evli gibiyiz kafasiyla teklif etmiyorsa da ayrilin gitsin. Bunu en iyi siz anlarsiniz.

Ama sonrasında adım yok
Aynı evde yaşarken zaten neye ihtiyaç kalmış anlamadım.
Hayır evler ayrı olsa diyeceğim ki yeni ev kuramayacak.
Altı üstü nikahla resmiyete dökecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…