- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ağızla istemek biraz şey.. şey işte. Kendi niye düşünmüyor, akletmiyor? Asıl mesele bu.
Sevgilinize söyleseniz de niyeti yoksa fark etmez, onun düşünmesi lazimKızlar selam yaşlar 26 ve 29 ise. Her iki taraf çalışıyor yeni yeni düzen oturtmuşlar. İki tarafın da ailesinin durumu normal yani kötü değil (ama sevgilimin ve benim birikimimiz yok maaşlarla geçiniyoruz)
Aileler tanışmış, hep birlikte kahvaltı yapılmış. Aynı evde yaşıyoruz aileler de bunu biliyor.
Babamlar artık beni sıkıştırmaya başladı ne zaman evleneceksiniz diye. Sizce bunu sevgilime söylemeli miyim
Bir taraftan da yaşım erken daha 28-29a kadar yolu var diye düşünüyorum ama ailem de baskı yapıyor artık
Evet böyle bir beklentiniz varsa konuşun tabiki
Adam belki hiçbir zaman evlilik diye birşey düşünmüyor
Evlenmek isteyen birikim falan dinlemez elindeki olanaklarla düğün yapar. Herkes birikimle evlenmiyor. Bana biraz oyalıyor gibi geldi. Öyle bir şey olabilir mi?Ben de o yüzden söyleyemiyorum ya
O da diyor ki biraz birikimim olsa bugün evlenirim. Ama kimse birikimi varken evlenmiyor yani aileden de yardım alıyor. Ailelerimiz kesinlikle maddi yardım yaparlar.
Her şeyi kendi yapmak zorunda sanki. Ya da bunu bahane ediyor bilmiyorum
Sevgilinize söyleseniz de niyeti yoksa fark etmez, onun düşünmesi lazim
İyide eviniz var(kirada olsa) eşyalarınız var yapılması gereken memur önünde evet demek birkaç tane fotoğraf. Bence sevgilinize söyleyin ailem baskı yapıyor diye.Aynı evde yaşıyoruz aileler de bunu biliyor.
Tavrini ölcmek için bi söyleyin, eger oyalamak isterse zaten hep bahane bulurYani söyleyip meraklı görünmek istemiyorum ama aynı evde de yaşıypruz ve ailelerimiz modern de olsalar “e hadi artık” moduna girdiler
Evlenmek isteyen birikim falan dinlemez elindeki olanaklarla düğün yapar. Herkes birikimle evlenmiyor. Bana biraz oyalıyor gibi geldi. Öyle bir şey olabilir mi?
E ne diye aileleri tanıştırıyor o zaman? Saçma saçma işler.Aslında kendisi tanışma düzenlemek istedi ve ailelerimiz tanıştı
Ama sonrasında adım yok
Evlilik lafı geçince de birikimim olsa diyor direkt
E ne diye aileleri tanıştırıyor o zaman? Saçma saçma işler.
Kızlar selam yaşlar 26 ve 29 ise. Her iki taraf çalışıyor yeni yeni düzen oturtmuşlar. İki tarafın da ailesinin durumu normal yani kötü değil (ama sevgilimin ve benim birikimimiz yok maaşlarla geçiniyoruz)
Aileler tanışmış, hep birlikte kahvaltı yapılmış. Aynı evde yaşıyoruz aileler de bunu biliyor.
Babamlar artık beni sıkıştırmaya başladı ne zaman evleneceksiniz diye. Sizce bunu sevgilime söylemeli miyim
Bir taraftan da yaşım erken daha 28-29a kadar yolu var diye düşünüyorum ama ailem de baskı yapıyor artık
Valla garip yani kardeşimValla babası demiş buna bak evlilik düşünmüyorsan tanışmayalım bunun geri dönüşü yok diye
Sevgilim de eminim tanışın demiş
Tanıştırdık hala ses seda yok bizimkinden :)
Evlenmek zaten normalde ayni evde yasamak icin yapilmiyor mu , siz zaten ayni evdesiniz. Ne icin birikim yapacakmis beyfendi ?
Aynı evde yaşarken zaten neye ihtiyaç kalmış anlamadım.Aslında kendisi tanışma düzenlemek istedi ve ailelerimiz tanıştı
Ama sonrasında adım yok
Evlensem de bisey degismiycek zaten birlikte yasiyoruz diyor olabilir miAslında kendisi tanışma düzenlemek istedi ve ailelerimiz tanıştı
Ama sonrasında adım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?