- 28 Aralık 2017
- 1.009
- 1.831
- 133
- 38
- Konu Sahibi Papatya129
-
Aslinda evlenmek istediginizi ama bunu soylemekten korktugunuzu erkekler anliyor maalesef. Kendine guvensiz duruyorsunuz bunu sormadiginiz icin aksine, guclu degil. Guclu kadinlar sen beni oyaliyor musun diyor kaybetmekten korkmadan net sekilde konusuyorlar. Evlenmek istiyorsaniz evlenme teklifini siz edin ya da konuyu acip cevre baskisi gordugunuzu soyleyin. Dugunu bir kac sene sonra yapariz durumumuz olunca simdilik sadece nikah yapalim dersiniz. Beraber yasiyorsunuz. Hersey yolunda mi hayatinizi bu adamla gecirmeye kararli misiniz bunlar da onemli. Emin degilseniz ayrilin bence cok uzamadan.İşte düğün dernek için herhalde
Ben de anlamadım ki sorup meraklısı gibi durmak istemiyorum
Net bence, istiyorsunuz ama ifade edersem büyü bozulur korkusu var:)Biliyor benim istediğimi
Ben sadece hemen olmasa da olur kafasındayım ben daha 26 o 29 diye.
Ama şu an teklif alsam evlenirim
Bilmiyorum benim de kafam karışık sanırım :)
Beşki yüzük alcak para biriktiriyodur ama sinyallerini verirdiValla babası demiş buna bak evlilik düşünmüyorsan tanışmayalım bunun geri dönüşü yok diye
Sevgilim de eminim tanışın demiş
Tanıştırdık hala ses seda yok bizimkinden :)
Şuraya kadar olan kısmı duyan erkek şayet biraz pişkinse, bu bir evlenme teklifi mi? diye sorar kadına :) riskli.Keşke babamlara söylemeseydik ya iki laflarından biri evlilik oldu sıkıldım. Bi imza mı atsak ne yapsak? Düğün var bi zaten babalar halleder sanıyorum olmazsa da takılarla öderiz. Gibi bir konuşma gayet açık dürüst ve amaca yönelik olur diye düşünüyorum. Açık açık ‘teklifini bekliyorum şaşırt beni’ diyip makas alın ve uzaklaşın
Tam tersi benm pek de umrmda değil acelem de yok ama sıkıldım imajı verir bence. Ki gerçekten de öyle arkadaş için. Madem neden tanıştırdın aileleri başımın etini yiyorlar…Eşim beni kendine ne kadar ulaşılmaz gördüyse artık, evlenme teklif ederken "seninle evlenebilir miyim?" diye sormuştu
Cool davranın bacım, babam öyle istiyor falanla ters teper belki.
Yani söyleyip meraklı görünmek istemiyorum ama aynı evde de yaşıypruz ve ailelerimiz modern de olsalar “e hadi artık” moduna girdiler
Birikim yapamayacaksa, demekki düğün yapamayacak, demekki sizle evlenemeyecek. Bunun açıklaması da sizle evlilik düşünmüyor demek. Bence tabi...Haklısınız. Yok o kafada olduğunu sanmıyorum
Tamamen maddi sebeplerdenmiş gibi geliyor
Ama o birikimi yapmasını beklersek bir 5-10 yıl daha bekleriz
Bu dönemde zaten tüm maaş geçinmeye gidiyor nasıl birikim yapacak ki
Evlilik teklif edemezsiniz, evliliği düşünüyor mu soramazsınız. Tam olarak bu ilişkide rolünüz nedir? Herşeyi erkek yapmalı kafasında biri iseniz; adam zaten evli gibi yaşıyor, neden bir de evlilik derdi çıkarsın ki başına?Valla yapana saygı duyuyorum ama ben de evlilik teklifi edecek kafa yok hahaha
Yani toplumsal normunu bilmemneyini geçtim, erkolar bunu bari siz yapın modundayım. Prensip olarak teklif etmeye karşıyım
Kendiniz istediğinizi belli etmeyin ailem de evlenin artık diyor. Anlatıyorum ama işte vs. Şeklinde ağız arayınYani söyleyip meraklı görünmek istemiyorum ama aynı evde de yaşıypruz ve ailelerimiz modern de olsalar “e hadi artık” moduna girdiler
Aynı evde yasayinda modern mı oluyorYani söyleyip meraklı görünmek istemiyorum ama aynı evde de yaşıypruz ve ailelerimiz modern de olsalar “e hadi artık” moduna girdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?