Kızlar erkek arkdaşımla 3 bucuk yıldır birlıkteyiz yaslarımız ; onun 30 benim 29 ve ben bi süredir evlenme teklifi bekliyorum ama hala etmedi.Oturabilceğımiz kendine ait bi evi var o konuda rahatız.Konustuğumuzda hep evliliğe yakın hic düşünmüyorum demedi hatta bı ara şu zaman yaparız nişanı dedi ama o zamanda geçti neden ertelediğıni sordugumda net bişey söylemiyo 30 bin kadar bi alacagi var yanı dugun eşya masraflarını o para karşılar zaten daha önce konuşmuştuk eşyalar sorun olmazda demisti 1500 kadarda geliři var (analiz yapabilmeniz için sayısal bilgı verdim) bende çalışırım diyorum çok eşyada istemem diyorm ki bizimkılerde yardımcı olur zaten. Hep olumlu konuşuyo yeri geliyo eşya bakıyoruz plan yapıyorz ama evlenme teklifi gelmiyo adım atmadı hala bu belirsizlik beni çok üzüyo bende artık evlenmek onunla yaşamak istiyorum birikim yapmıyo beklemek anlamsız geliyo oyüzden bana geçerli bi sebep söylese birikim vs gibi ole bı sebepte söylemiyo sevgisindende eminim evlilik konusunuda hep ben açmıyorm kendi açtığı zamanlarda oldu acaba evlılığemı hazır degıl ama hazırım dıyor.İlgisi sevgiside yerinde eksik olsa sevgisi bitti dicem.Bu aralar cok dile getirdim neden erteliyoruz diye hayatı kolay sanıyosun gbi cümleler kurdu sadece sizce neden böyle davranıyo normalmi bunlar
Son düzenleme: