• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi alamamak!

yani seni cepte biliyordur ondan evlenme teklifi etmiyordur.
mesele benim hanzo sevglmde zaten 4 bucuk yıl olmus gelip seni isteyelm ne evlenme teklifi dedi dün telefonda.
böyle bir öküzle evleneceğim işte ki neden evlenmek istdiğimide bilmiyorum ne b*k varsa artk.

Onemli olan evlilik teklifi degil de icraate gecmesi bence. Esim bana evlenme teklif ettiginde dugunumuze iki hafta vardi :)

Kızlar erkek arkdaşımla 3 bucuk yıldır birlıkteyiz yaslarımız ; onun 30 benim 29 ve ben bi süredir evlenme teklifi bekliyorum ama hala etmedi.Oturabilceğımiz kendine ait bi evi var o konuda rahatız.Konustuğumuzda hep evliliğe yakın hic düşünmüyorum demedi hatta bı ara şu zaman yaparız nişanı dedi ama o zamanda geçti neden ertelediğıni sordugumda net bişey söylemiyo 30 bin kadar bi alacagi var yanı dugun eşya masraflarını o para karşılar zaten daha önce konuşmuştuk eşyalar sorun olmazda demisti 1500 kadarda geliři var (analiz yapabilmeniz için sayısal bilgı verdim) bende çalışırım diyorum çok eşyada istemem diyorm ki bizimkılerde yardımcı olur zaten. Hep olumlu konuşuyo yeri geliyo eşya bakıyoruz plan yapıyorz ama evlenme teklifi gelmiyo adım atmadı hala bu belirsizlik beni çok üzüyo bende artık evlenmek onunla yaşamak istiyorum birikim yapmıyo beklemek anlamsız geliyo oyüzden bana geçerli bi sebep söylese birikim vs gibi ole bı sebepte söylemiyo sevgisindende eminim evlilik konusunuda hep ben açmıyorm kendi açtığı zamanlarda oldu acaba evlılığemı hazır degıl ama hazırım dıyor.İlgisi sevgiside yerinde eksik olsa sevgisi bitti dicem.Bu aralar cok dile getirdim neden erteliyoruz diye hayatı kolay sanıyosun gbi cümleler kurdu sadece sizce neden böyle davranıyo normalmi bunlar
sevgisinden eminseniz siz teklif edin

Evlenme teklifi bekliyorsan esya falan bakmayacaksin . Hem evlilik konuş hem teklif bekle. Önce teklif etsin kabul et sonra konuşmaya başlayın nişan eşya işlerini.

Zaten cevabi biliyor ki adam niye etsin.
Ama evlilik teklifi ettiginde Hayır diceksen o zaman heyecanli olabilir :)

teklifi neden ertelediğini vs bilmem de bana ben de çalışırım dedim demeniz değişik geldi

yani evlenmek iki kişilik

çalışın şimdiden tutun ucundan hazırlıkların

yani neyine güvenip de evleniyorsun diyen çıkabilir ona 1500 TL ile ama 3000 Tl olunca evlenilir der herkes

belki istemem dersin sonra içinde kalır vs vs diye düşünüyordur adam

Adam evlenir evlenmesine de. Ki mobilya falan da bakiyomussunuz. Teklife gerek yok. Ama 1500 aliyomus. Su zamanda gecinilcek bir para degil. Adam bu konuda hakli. Sen de hemen bir ise gir. Evlenmeyi bekleme.

belki teklif etmek ve evlenmek için programı vardır ve süpriz yapacaktır... Size belli etmek istemiyor olabilir mi?

Sen bekle bakalım biraz daha:)
evet şuan ona yetiyomuş ona ama aslında bekar sonuçta artması gerekir ama eĺinde paea turamıyı çok bende calısıcam diyorum bide hemen yarın evlenelim demiyorum ona sadece bi adım belki zamanla iş degisikligi flan olur yada birimıž memur olurz kısmet ama bunları beklemekte saçma geliyo çünkü olmayadabiliř uzun süre asgari maasla geçinen ınsanlar tanıyorum:110:

Son düzenleme:
Yaşlarınız 30, oturabileceğiniz evi var, 3.5 yıldır berabersiniz, halledemeyeceğiniz bir maddi sorun da yok. Açık açık konuşmanız lazım bence evlenmek isteyip istemediğini.
3 ihtimal var, ya evlenmek gibi bir planı yok, ya sizinle evlenmek istemiyor ya da yakın zamanda size bu konuyu kendi açacak/teklif edecek vs.
İlişkinizde büyük problemler var mı, ailelerin uyuşmaması, sürekli tartışmak gibi?

eski konularınıza bakayım dedim, çoğunu silmişsiniz yasak olduğu halde.
Bu ilişkinizde de sürekli kavga ediyor olduğunuzu yazmışsınız. Sağlıklı bir ilişkiye benzemiyor anlattıklarınız. Teklif etse bile iyi düşünmeniz lazım.
Evliligi düşünmemek gibi bi durum yok öle olsa konuşmak bile istemez bu konuyu benimle düşünmüyosa neden kredisine eşyasına kadar konuşsun benimle yakın zamanda edermi blmıyorm ama etcek olsa konu açıldgnda benmle tartsmazdı sanırım sürekli aynı konu deyip kızıyo ailesiyle bi sorunumuz yok onunlada bu konu dışında ciddi sorunlarımız yok önceden oluyodu ama artık oturdu ilişkimiz. o konular bana ait deil arkdaşım açmıştı teşekkür ederim yorumunz için

Kızlar erkek arkdaşımla 3 bucuk yıldır birlıkteyiz yaslarımız ; onun 30 benim 29 ve ben bi süredir evlenme teklifi bekliyorum ama hala etmedi.Oturabilceğımiz kendine ait bi evi var o konuda rahatız.Konustuğumuzda hep evliliğe yakın hic düşünmüyorum demedi hatta bı ara şu zaman yaparız nişanı dedi ama o zamanda geçti neden ertelediğıni sordugumda net bişey söylemiyo 30 bin kadar bi alacagi var yanı dugun eşya masraflarını o para karşılar zaten daha önce konuşmuştuk eşyalar sorun olmazda demisti 1500 kadarda geliři var (analiz yapabilmeniz için sayısal bilgı verdim) bende çalışırım diyorum çok eşyada istemem diyorm ki bizimkılerde yardımcı olur zaten. Hep olumlu konuşuyo yeri geliyo eşya bakıyoruz plan yapıyorz ama evlenme teklifi gelmiyo adım atmadı hala bu belirsizlik beni çok üzüyo bende artık evlenmek onunla yaşamak istiyorum birikim yapmıyo beklemek anlamsız geliyo oyüzden bana geçerli bi sebep söylese birikim vs gibi ole bı sebepte söylemiyo sevgisindende eminim evlilik konusunuda hep ben açmıyorm kendi açtığı zamanlarda oldu acaba evlılığemı hazır degıl ama hazırım dıyor.İlgisi sevgiside yerinde eksik olsa sevgisi bitti dicem.Bu aralar cok dile getirdim neden erteliyoruz diye hayatı kolay sanıyosun gbi cümleler kurdu sadece sizce neden böyle davranıyo normalmi bunlar

gerekirse ben de çalışırım demek yerine git işe gir çalış. hayatın gerçekten ne kadar zor olduğunu sen de gör o da senin ciddiyetini anlasın.
29 yaşındasın oturduğun yerden evlenme teklifi bekleyeceğine kendine bi hayat kur. başkasının sana kuracağı hayatı bekleme..

yani seni cepte biliyordur ondan evlenme teklifi etmiyordur.
mesele benim hanzo sevglmde zaten 4 bucuk yıl olmus gelip seni isteyelm ne evlenme teklifi dedi dün telefonda.
böyle bir öküzle evleneceğim işte ki neden evlenmek istdiğimide bilmiyorum ne b*k varsa artk.
Anlıyorum açıkçası benimkinin madđi olarak hazır olmadığını düşünüyorm oyüzden bekleđim sižın beklemeniz için sebep yoksa karşınıza alıp konuşun yıllarınızı kime hediye ettiğinize dikkat edin, zaman önemli sonu guzel bitecekse beklenmelı Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

gerekirse ben de çalışırım demek yerine git işe gir çalış. hayatın gerçekten ne kadar zor olduğunu sen de gör o da senin ciddiyetini anlasın.
29 yaşındasın oturduğun yerden evlenme teklifi bekleyeceğine kendine bi hayat kur. başkasının sana kuracağı hayatı bekleme..
Bugüne kadar sadece otrup beklemedim iş başvuları yaptm olmadı snra sınavlara calıstım memurluk çok istediğim için oda olmadı artık beklemem zaten söylediğim gibi yine iş bulamazsam gider babamla çalışırım kimseye yük olmayı düşünmüyorum bende mutlu deilim evde olmaktan

Adam evlenir evlenmesine de. Ki mobilya falan da bakiyomussunuz. Teklife gerek yok. Ama 1500 aliyomus. Su zamanda gecinilcek bir para degil. Adam bu konuda hakli. Sen de hemen bir ise gir. Evlenmeyi bekleme.
Haklısınız zaten o düşüncedeyim ama bı evlenme teklifiyle hemen dünya evine gìrmiycezki sonuçta

keşke ben evlilik teklifini sürünseydim diyorum:)
daha 2 aylık sevgiliyken evlenme teklifi aldim eşimden.:dondurma:

Back
X