bunu daha önce espiriye vurup söyledim manyak sevgilım dedı maddi açıdan hazır hissetmiyosa kabul etmezse bı faciaya dönüşür göze alamamsevgisinden eminseniz siz teklif edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu daha önce espiriye vurup söyledim manyak sevgilım dedı maddi açıdan hazır hissetmiyosa kabul etmezse bı faciaya dönüşür göze alamamsevgisinden eminseniz siz teklif edin
Evet haklısınız ben sadece birikim yapamıyoya ödenmiş ödenmiş olur dıye düşünmüştümEvlenme teklifi bekliyorsan esya falan bakmayacaksin . Hem evlilik konuş hem teklif bekle. Önce teklif etsin kabul et sonra konuşmaya başlayın nişan eşya işlerini.
**Anlıyorum açıkçası benimkinin madđi olarak hazır olmadığını düşünüyorm oyüzden bekleđim sižın beklemeniz için sebep yoksa karşınıza alıp konuşun yıllarınızı kime hediye ettiğinize dikkat edin, zaman önemli sonu guzel bitecekse beklenmelı Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah
Bugüne kadar sadece otrup beklemedim iş başvuları yaptm olmadı snra sınavlara calıstım memurluk çok istediğim için oda olmadı artık beklemem zaten söylediğim gibi yine iş bulamazsam gider babamla çalışırım kimseye yük olmayı düşünmüyorum bende mutlu deilim evde olmaktan
Evet ama bak 3 buçuk yıldır berabermişsin zaten. Evlenceksiniz ki sürdürüyosunuz. Bu durumda teklif abes geliyo.Haklısınız zaten o düşüncedeyim ama bı evlenme teklifiyle hemen dünya evine gìrmiycezki sonuçta
Bende zaten kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorm ama bizim görüşmelerimızde sıkıntı.oluyo ailem ögrense daha rahat edicez bi adım atsa rahatlıycaz snra istiyosa bisene sonra evlenelim sorun degilben birilerine yük olursun babında değil kendine ait hayatını kur anlamında söyledim. belli ki gelir sahibi olarak tamam seni seviyor ama evlenmeyi kendi indinde sanıyor. sen kendi paranı kazanır kendi ayakların üzerinde durursan sana bakışı değişecektir. erkekler böyle ellerine üç kuruş geçti mi kendilerini bir şey sanıyorlar. buna izin verme.
zaten aslnda sorn tekĺif deil adını koymaması canmEvet ama bak 3 buçuk yıldır berabermişsin zaten. Evlenceksiniz ki sürdürüyosunuz. Bu durumda teklif abes geliyo.
ben yapmıştım hiçte hazır degildi maddi açıdan sanırım bu yüzden o cesaret edemiyordu.Gönüller bir olursa herşey aşılır 12 yıldır evliyim uzun süre maddi sıkıntılar oldu ama çok mutluyumbunu daha önce espiriye vurup söyledim manyak sevgilım dedı maddi açıdan hazır hissetmiyosa kabul etmezse bı faciaya dönüşür göze alamam
İnşallah öyledir doğum günümde falan etse çok.mutlu olurum ama sanki etmiycek gbı yakn zamanda çünkü bu konuyu açınca tartşıyo benimle hayatı kolay sanıyosun dedi en son sanrım maaşına güvenemiyo geçınemeyiz dıýe ama bende haklıyım hem zaten bende çalscam kararlıyımbelki teklif etmek ve evlenmek için programı vardır ve süpriz yapacaktır... Size belli etmek istemiyor olabilir mi?
Aaaa sizmı etmiştniz kabul etceğınden emindıniz demekki yakında dogum.günü partisí yapıcam bendemi etsem zaten arkdasĺar et diyolar dalgasına diyolar gerçiben yapmıştım hiçte hazır degildi maddi açıdan sanırım bu yüzden o cesaret edemiyordu 12 yıldır evliyim uzun süre maddi sıkıntılar oldu ama çok mutluyum
Suan evet derim ama daha fazla uzatırsaZaten cevabi biliyor ki adam niye etsin.
Ama evlilik teklifi ettiginde Hayır diceksen o zaman heyecanli olabilir :)
Evet olabilir ama ben çok hevesleri olan bi kız deilim düğün bile istemiyorum okadar deýim asgari maaşla geçınip 300 tl artıran ınsanlar okudum biraz önce tabiyki rahat geçinmek istyodr ama 30 yaşındayız daha fazla beklemek anlamsz olucağı varsa yine olur zamanla başka bir iş hemen çocuk yapmayız bi sekılde önlem alınır zaten hemen evlenelim demiyorum adı konsun istiyorm çünkü rahat görüşemiyorz ve ailemde söylenmeye başladı artık kaç yıl oldu diyeteklifi neden ertelediğini vs bilmem de bana ben de çalışırım dedim demeniz değişik geldi
yani evlenmek iki kişilik
çalışın şimdiden tutun ucundan hazırlıkların
yani neyine güvenip de evleniyorsun diyen çıkabilir ona 1500 TL ile ama 3000 Tl olunca evlenilir der herkes
belki istemem dersin sonra içinde kalır vs vs diye düşünüyordur adam
Annemler eşya konusunda yardımcı olcak ve diger masraflardada herşeyi ondan beklemiycezki zaten konuştuk bunlarıteklifi neden ertelediğini vs bilmem de bana ben de çalışırım dedim demeniz değişik geldi
yani evlenmek iki kişilik
çalışın şimdiden tutun ucundan hazırlıkların
yani neyine güvenip de evleniyorsun diyen çıkabilir ona 1500 TL ile ama 3000 Tl olunca evlenilir der herkes
belki istemem dersin sonra içinde kalır vs vs diye düşünüyordur adam
kesinlikle böyle yapın öyle çok içten durmayınSoguk davran biraz, ilgini çek yani.
Nedenini sorar elbet.
Iliskimiz çok belirsiz kafam karisik falan de hatta onumuzdeki 2 yil planlarinda evlenmek yoksa ben surdan bi taksi çevireyim de.
Evlilige hazır deilmisin dıýe sordugumda hazırım dedi ama hem barıştıktan snra evlilik konusunu açanda kendisi oldu ben kendi kendime düsünmedim sonuçta oda şöyle yaparıž böyle yaparız dediEvlenmek istemeyip bunu size söyleyemiyor olabilir