Evlilik teklifi ve aile

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Evlilik teklifi alanlarrr ailenize nasıl söylediniz ? Yani mesela o gün mü hemen ? Onlar ne tepki verdi ? Ve diğer gelişmeler nasıl olduu ? Yaşayanlar anlatabilir mii ?😊

Ne güzel tatlı bir heyacanla yazmışsın inşallah her şey gönlünce olur bence çocuğun ailesi gelecekse söyle hemen ama evlilik teklifi aldim detayına gerek var mi bilmiyorum annene falan soyle tabi de babana sadece istemeye/tanismaya gelecekler denmesi daha uygun

Ne güzel tatlı bir heyacanla yazmışsın inşallah her şey gönlünce olur bence çocuğun ailesi gelecekse söyle hemen ama evlilik teklifi aldim detayına gerek var mi bilmiyorum annene falan soyle tabi de babana sadece istemeye/tanismaya gelecekler denmesi daha uygun
Yaa çok teşekkür ederim bana da anneye söylemek yeterli gibi geldi ama merak etmistim oyle 🤗

Ben daha ayın basında evlilik teklifi aldim. Bir gün sonra babama söyledim (annem zaten biliyordu) dedim ki erkek arkadaşım seninle tanışmak istiyor felan. Üç gün sonra sevgilim geldi bize tanıştılar ailecek zaten sevgilim yüzüğü var o şekilde haberleri olmuştu yani baba ben evlilik teklifi aldim demedimama yuzugumuzuve sevgilimi gördü tanıştı

Ben daha ayın basında evlilik teklifi aldim. Bir gün sonra babama söyledim (annem zaten biliyordu) dedim ki erkek arkadaşım seninle tanışmak istiyor felan. Üç gün sonra sevgilim geldi bize tanıştılar ailecek zaten sevgilim yüzüğü var o şekilde haberleri olmuştu yani baba ben evlilik teklifi aldim demedimama yuzugumuzuve sevgilimi gördü tanıştı
[/QUOTE
Öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun 🌸 Peki babanizla tanışmaya tek mi geldi erkek arkadaşınız onu anlamadim bir de annenizle daha önce tanışmışlar mıydı?

Evet sevgilim tek geldi. Annemle daha önceden tansitilar ayak üstü avmde karşılaşınca zaten 6 senelik bir ilişki az çok birbirlerini biliyorlardı fakat sadece konuya uzaktı o da tekliften sonra dahil oldu cunki ben eve yüzüğümü çıkarıp girmek istemedim.

Evlilik teklifi alanlarrr ailenize nasıl söylediniz ? Yani mesela o gün mü hemen ? Onlar ne tepki verdi ? Ve diğer gelişmeler nasıl olduu ? Yaşayanlar anlatabilir mii ?😊
Nişanımdan 3 gün önce aldım evlenme teklifini zaten 4 ay içinde tanıdım nişanlandık evledik bu adam resmen ketenpereye getirmiş yahu beni benim anne baba yok yengeme söyledim abime söyledi evlenme kararını 🤣🤣

Evet sevgilim tek geldi. Annemle daha önceden tansitilar ayak üstü avmde karşılaşınca zaten 6 senelik bir ilişki az çok birbirlerini biliyorlardı fakat sadece konuya uzaktı o da tekliften sonra dahil oldu cunki ben eve yüzüğümü çıkarıp girmek istemedim.
Teşekkür ederim tekrar hayirli olsun 😊

Haziran onun doğum günüydü bende bi restauranttan masa ayırtıp süpriz yapacaktım.Neyse restauranta geldik hediyelerini verdim yemek yiyoruz.Ben gömleğimi değiştircem çok terledim diyip arabasına gitti.Döndü gömlek değişmiş.(meğer yüzüğü almaya gitmiş) bu sefer ben lavaboya gittim.Ben lavabodan çıktığım da Bugün Seninle Evlenmek istiyorum diye bi şarkı çalmaya başladı.Masaya oturdum tek taşı çıkardı benimle evlenir misin diye.Ben şok ağladım hüngür hüngür.Ki 4aydır birlikteydik.Ailelerimiz sevgili olduğumuzu biliyordu.Annesi zaten evlenme teklifi edeceğini biliyormuş.Bende söyledim o gün.6.ayda nişan oldu.1.yıldönümümüz de nikah oldu.Nisan 2019 ayında da düğün oldu.sonuç 9 aylık evliliğimiz bitiyor.Boşanma aşamasındasındayız.Rabbim hiçbirinizin başına vermesin.Mutlu mesut bir ömür boyu yaşayın,birlikte yaşlanın 🙏🏼

Back
X