- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Bu kişisel bir mevzuİyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Güzel geceleriniz olsun
Süpriz miydi ama mesela şaşırdınız mı ?Yüzüğü getirdi taktı öyle özel bişey olmadı bizde
Aksine hiç beklentim yok Hatta ben bu kadar biliyorken niye takmıyor düşüncesindeyimAkışına bırakmış adam
Evlenecek sizinle bellide
ÇOk büyük beklentiniz olmasın
Deniz altında balonda felan
Bir yemek bir çiçek BENİMLE EVLENİRMİSİN umarım
AyyyAksine hiç beklentim yok Hatta ben bu kadar biliyorken niye takmıyor düşüncesindeyim
Götürüp başkasına takmazsa demişsinizİyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Güzel geceleriniz olsun
Bir evlilik teklifim bile olmadıİyi geceler herkese,
Güzel geceleriniz olsun
Bir evlilik teklifim bile olmadı
Aslında çok beklentim yok güzel bir yemekte yapabilir sadece bilsem kıyafetim güzel olur en azındanÖyle büyük bir sürpriz yapmadı.
İftar yemeğinde bir anda konuyu açtı, hızla süreci ilerlettik.
İnstagramda görüyorum öyle alevli meyvelerin içinden tek taş çıkıyor, biz köfte yiyorduk, içinden de hiç bir şey çıkmadı. Yanında 2şer ayran içtik sadece.
Aslında zamanı yok pek düşünecek.denemeye gittik zaten bakıyordu aldı. Ama işte o an vermedi ya benim kafada hala acabalar var :)Götürüp başkasına takmazsa demişsiniz
Beraber almışsınız sizin beğendiğiniz gibi olsun istemiştir.
Birde o zamandan beri hazırlık yapıyor olabilir teklif için.
Aslında çok beklentim yok güzel bir yemekte yapabilir sadece bilsem kıyafetim güzel olur en azından
Oooo büyük bir sürpriz yapacak demek ki!Aslında zamanı yok pek düşünecek.denemeye gittik zaten bakıyordu aldı. Ama işte o an vermedi ya benim kafada hala acabalar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?