Evlilik Teklifi

itsgalatea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
1.706
1.192
83
İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Güzel geceleriniz olsun

Bu kişisel bir mevzu
Mesela ben eşimden evlenme teklifi almadım
17yıllık birliktelik 12yıllık evlilik bir de çocuk

Süpriz oldu. Sadece bastan böyle herkesin icinde bir teklif istemedigimi anlatmistim (olabilir ya aslinda hayir demek istiyorsun, ama herkesin önünde de rezil etmek.istemiyorsun , yani iki kisi arasindada daha samimi geliyor bana). Arkadaslarimiz sonra katildi. Bence acele etmemek lazim. Teklifi yapan da emin olmali

Götürüp başkasına takmazsa demişsiniz
Beraber almışsınız sizin beğendiğiniz gibi olsun istemiştir.
Birde o zamandan beri hazırlık yapıyor olabilir teklif için.

Aman ya evlilik teklifi Turk kulturune uygun degil bence supriz alan az kişi var. Gordugum çoğu kişi tamamen rol icabi teklif aliyor veya ediyor. İsteme olmuş, evlilik konuşulmuş teklif yapiyorlar ya da bazilari numaradan haberi yokmuş gibi yapiveriyor. Yani haberinizin olmasi garip bir şey değil.

Benim ki suprizdi ama yuzugu deneyerek seçsem uzulmezdim en azindan daraltmayla ugrasmaz direkt parmagima takardim. Parmak olcumu bile bilmeden almiş o derece supriz.

Bir evlilik teklifim bile olmadı

Öyle büyük bir sürpriz yapmadı.

İftar yemeğinde bir anda konuyu açtı, hızla süreci ilerlettik.

İnstagramda görüyorum öyle alevli meyvelerin içinden tek taş çıkıyor, biz köfte yiyorduk, içinden de hiç bir şey çıkmadı. Yanında 2şer ayran içtik sadece.

Aslında çok beklentim yok güzel bir yemekte yapabilir sadece bilsem kıyafetim güzel olur en azından

Götürüp başkasına takmazsa demişsiniz
Beraber almışsınız sizin beğendiğiniz gibi olsun istemiştir.
Birde o zamandan beri hazırlık yapıyor olabilir teklif için.
Aslında zamanı yok pek düşünecek.denemeye gittik zaten bakıyordu aldı. Ama işte o an vermedi ya benim kafada hala acabalar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…