Evlilik Teklifi

Benimki tamamen sürprizdi yüzük bile parmağıma olmadı biraz bol geldi. Hiçbir fikrim yoktu tahmin bile etmemiştim. Ben kesinlikle gösterişli şeylerden nefret ederim. Benim tercihim hoşlanana saygı duyarım ama bana bir meydanda havai fişeklerle ya da yanarlı dönerli meyvelerle teklif etse aşırı utanırdım Gayet hiç tahmin etmediğim bir anda çok sevdiğimiz salaş bir balık lokantasında bir fasıl gecesi varken ve fasıl ekibi romantik bir şarkı çalarken yüzüğü çıkardı. Şaşırmıştım yine düşük çenem sebebiyle bıcır bıcır konuşurken karşımda yüzüğü göreceğimi hiç beklemiyordum o küçücük restorandaki 10-15 kişinin alkışlaması bile yanaklarımı kızarttı :)

Kendisi beni ben kendisini imkansız bir aşk olarak gördüğümüz ama yine de sabahlara kadar sohbet etmekten geri kalamadığımız dönemde bir paylaşım üstüne bu konu açılmış ve o gün olurda bu ilişkiye cesaret edersem ben bu kıza salaş bir restoranda eski usul bir evlilik teklifi edicem diye aklına koymuş :)

Evlilik teklifi sart mi? degil. Biz esimle konusup kararlastirip evlendik teklif vs yoktu. Yuzukleri falan hep birlikte gittik kuyumcuya sectik taktik ciktik baskasina takmazsa ne demek

Ben teklif almadım. Flört ederken süreç kendi kendine yürüdü gitti. Hiç de eksikliğini yaşamadım. Sahilde organizasyonlu teklif alan arkadaşım "ay sen teklif almadın mı" demişti, 1 sene olmadı boşanıyor. Önemli olan huzurlu yaşamak olsun, gerisi boş.

İşin şakasını yaptım orda:) aldım bende teklifi zaten :)
Nasıl oldu peki? Evlilik teklifi hikayelerini çok seviyorum da

Bence evlilik teklifi böyle ÇATTT diye sürpriz olmalı. Hiç beklemediğin bi anda. Benimki daha önce gitmediğimiz şehir dışında saçma bir mekanda rezervasyon yaptırmış. Rezervasyonu alan adam bile şaşırmıştır ulan zaten mekan bomboş bu neyin rezervasyonu diye. Böyle ana yol kenarında hatta genelde düğünlerin yapıldığı bi mekan yahu o kadar saçma ki Beni de arayıp şık giyinmemi söyledi. "Evlilik teklifi edicen yani" dedim diye hala kızıyor

Kişiye bağlı biraz. Bazıları hiç takmaz umursamaz. Teklif almadan evlenen arkadaşlarım çok. Ama ben sürpriz olayına bayıldığım için benimki tamamen sürpriz oldu. İnce ince düşünülmüş emek verilmiş bi organizasyondu. Çokta hoşuma gitmişti. Şimdi dönüp baktığımızda ne güzeldi diyoruz.Etmeseydi biraz üzülürdüm

Haftasonu öylesine rutin buluşup yemek yiyecektik.Bende siyah bir elbise giydim her konsepte uyacak.Kebapçıda wc ye gidiyorum diye gidip bir Demet çiçekle geldi.:) Süpriz olmadı ama süpriz borcum olsun bir tane sana dedi :) Tam teklif edecekken adam masayı toplamaya başladı falan güldük komik de oldu.:)

Evleneceğimizi baştan beri konuşuyorduk da hatta evlilik teklifinin çok şaşırtıcı olacağından bahsediyordu planlarım var diyordu nişandan sonra teklif edecekti pandemi bahanesiyle her yer kapalı falan diye kaldı ne alakaysa teklifin bununla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…