Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam.Erkekler iş bulduktan ne kadar süre sonra evlilik teklif eder?Senelerdir süren bir birlikteliğim var ama yeni işe girebildi o yüzden sormak istedim size.
Takriben 7 ay 23 gün 17 saat 52 dakika sonra.Kızlar selam.Erkekler iş bulduktan ne kadar süre sonra evlilik teklif eder?Senelerdir süren bir birlikteliğim var ama yeni işe girebildi o yüzden sormak istedim size.
Kız oyun bölümü mü bu geçince şu kadar süresi var diyelimKızlar selam.Erkekler iş bulduktan ne kadar süre sonra evlilik teklif eder?Senelerdir süren bir birlikteliğim var ama yeni işe girebildi o yüzden sormak istedim size
Evet 12 senedir beraberiz askerliğini yaptı ailesine maddi yarar sağlamayı düşünmüyor çalışmak için benim olduğum şehre geldi ve daha yeni işe girecek uzun süredir beraberiz biz onun için sordum.Erkek var erkek var. Askere gitti mi mesela? Yaşı evlenecek olgunlukta mi? Ailesinin durumu nasıl, ailesine maddi yarar sağlamak istiyor mu?
Hayır tabii ki ben 12 senedir beraberiz diye çalışmak için benim olduğum şehre geldi de girdikten sonra eder mi diye düşündümİse girince size teklif edeceğini mi söyledi ?
Yoksa bu sizin ongorunuz mu ?
Ailesi varlikli değilse beklersiniz.
Ki adam işe girdikten sonra farklı bir çevreye gireceği için belki evlilik düşüncesini bile kafasından silebilir.![]()
Daha yeni iş bulmuş hemen teklif etmez ki teklifin iş ile alakası da yok. Birikim yaptıktan sonra teklif etmeyi düşünebilir bunun bir zamanı olmaz kiEvet 12 senedir beraberiz askerliğini yaptı ailesine maddi yarar sağlamayı düşünmüyor çalışmak için benim olduğum şehre geldi ve daha yeni işe girecek uzun süredir beraberiz biz onun için sordum.
Siz kaç yaşından beri berabersiniz ?Hayır tabii ki ben 12 senedir beraberiz diye çalışmak için benim olduğum şehre geldi de girdikten sonra eder mi diye düşündüm
22 yaşından beri beraberim askeri de bedelli yaptı.Siz kaç yaşından beri berabersiniz ?
Askere kaç yaşında gitti bu adam ?
tatlım bunun işle ne alakası var? olaya çok yanlış yerden bakıyorsun.Kızlar selam.Erkekler iş bulduktan ne kadar süre sonra evlilik teklif eder?Senelerdir süren bir birlikteliğim var ama yeni işe girebildi o yüzden sormak istedim size.
Senelerdir iş bulmasını bekledik evlenmek için o yüzdentatlım bunun işle ne alakası var? olaya çok yanlış yerden bakıyorsun.
İlişki için 12 sene baya uzunmuş yaşlar kaç bu arada? Evlilik hakkında sevgilinizin ağzından bir şeyler çıkıyor mu öyle bir düşüncesi var mı? Eğer maddiyat olarak iyi değilse ve işe yeni girdiyse hemen teklif edemez ama birikim yaptıktan sonra edebilir eğer öyle bir düşüncesi varsa.Hayır tabii ki ben 12 senedir beraberiz diye çalışmak için benim olduğum şehre geldi de girdikten sonra eder mi diye düşündüm
tamam ama şu zamanda evlenmek için 400 bin anca yeter. işe girer girmez evlenme teklifi edeceğini sanmıyorum. evlilik şu zamanda kolay birşey değil çok masraflı birşeySenelerdir iş bulmasını bekledik evlenmek için o yüzden
Yani siz şuan 34 yaşında misiniz ?22 yaşından beri beraberim askeri de bedelli yaptı.