- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe gırmeden de teklif ederKızlar selam.Erkekler iş bulduktan ne kadar süre sonra evlilik teklif eder?Senelerdir süren bir birlikteliğim var ama yeni işe girebildi o yüzden sormak istedim size.
12 sene iş bulamamak için çok uzun bir süre. İş bulur bulmaz evleneceğiz konseptinden emin misiniz? Yani sevgilinizinde bu düşüncede olduğundan. Çünkü 22 yaşında işsiz birinin hayattan beklentisiyle 36 yaşında çalışan birinin beklentisi farklıdır. Siz iki duruma da uyuyor musunuz arkadaşınızın gözünde?Çok önce bedelli olarak yaptı öğretmen ama atanamadı her yere iş sordu bulamadı daha yeni girecek işte yani ne yapalım olmadı bugüne kadar şimdi iş bulmak öyle kolay değil ki yani.
Biz hep iş bulduktan sonra dedik evlenmek için o yüzden sordum zatenİşe gırmeden de teklif eder
Bu cok sevmek
Aşık olmakla ılgılı bir mevzu
Aklını kullanamadıgın zaman kitap hesap yapamaadıgın kör Bi mevzu aşk.
Buna baglı olarak da hele Su olsun da hele Bi bu olsun da
Hele şu kadar zaman gecsın de dıye öteleyemez aşık adam
İkinizde cok sevmemıssınız demek kiBiz hep iş bulduktan sonra dedik evlenmek için o yüzden sordum zaten
Evet 12 senedir beraberiz askerliğini yaptı ailesine maddi yarar sağlamayı düşünmüyor çalışmak için benim olduğum şehre geldi ve daha yeni işe girecek uzun süredir beraberiz biz onun için
Biz geç girdik daha doğrusu 2. üniversitemizdi ikimizin de 2016da mezun oldu benim okulun belirsizdi uzadı sonra kpss olmadı başka işlere de baktı birşey çıkmadı12 sene iş bulamamak için çok uzun bir süre. İş bulur bulmaz evleneceğiz konseptinden emin misiniz? Yani sevgilinizinde bu düşüncede olduğundan. Çünkü 22 yaşında işsiz birinin hayattan beklentisiyle 36 yaşında çalışan birinin beklentisi farklıdır. Siz iki duruma da uyuyor musunuz arkadaşınızın gözünde?
Bana evlenmek için acelesi yok gibi geldi. Yani önceliği evlilik değil. Şimdi çalışıyor diye fikri değişecek diye bir şey yok. O yüzden soruyorum sevgiliniz evlilikle ilgili ne düşünüyor diye.Biz geç girdik daha doğrusu 2. üniversitemizdi ikimizin de 2016da mezun oldu benim okulun belirsizdi uzadı sonra kpss olmadı başka işlere de baktı birşey çıkmadı
Bence adam o konuda da yalan söylemiş olabilir.Haydi yalan demiyelim ayıp olmasın da gerçeği carpitmis diyelim.Bu arada branşı ne ? 36ya kadar atanamamış ise yani merak ettim.![]()
Ay biz de aynı böyle olduk :) askerden geldi, benim olduğum şehirde iş buldu ama yalan olmasın bir kaç ay sonra geldi evlilik teklifi :) 10 sene geçince unutuluyor tarihler :) iş yerinde yöneticim sürekli sorardı geldi mi teklif diye. Çünkü herkeste bir beklenti oluyor o aşamadan sonra :)Hayır tabii ki ben 12 senedir beraberiz diye çalışmak için benim olduğum şehre geldi de girdikten sonra eder mi diye düşündüm
Adam evlenmemek için. 12 sene beklemiş.Dile kolay 12 sene,hiç bir işin ucundan tutmamış.......İkinizde cok sevmemıssınız demek ki
Evlenmeyın en iyisi.
Anlaşılan seninki baya zor hazır oluyor,12 sene nedir Allah aşkına.Şimdi düğündü,eşyaydı , altınlardı bir 12 yıl daha beklersin kardeşim.Ben ne sorduuum siz neler diyorsunuz kızlar ya valla. ben erkekler ne zaman hazır oluyor evlenme teklifi etmeye iş bulduktan sonra ne zaman eder diye meraktan soruyorum senelerdir beraberiz diyorum. neyse teşekkürler yine de ne diyeyim
Bunun bi kuralı yok ki. Edesi yoksa bahaneler bitmez.Kızlar selam.Erkekler iş bulduktan ne kadar süre sonra evlilik teklif eder?Senelerdir süren bir birlikteliğim var ama yeni işe girebildi o yüzden sormak istedim size.