- Konu Sahibi SessizveDerinden
-
Selam kızlar.Kısmetse eylül ayı ortasında söz&nişanım olucak.Erkek arkadaşım bu konularda pek konuşkan değil.Normal de de pek konuşmayı seven biri değil maalesef.Söz olacağını kendi ailesiyle konuşup kararlaştırdım düşünün yani..
Daha açık söylemek gerekirse benimki biraz odun :))) İstediğinde romantik oluyor ama bu erkekler romantikliği erkekliğe ters olarak algılıyo sanırım
Neyse işin özü şu, sözümüz olucak ve ben evlenme teklifi almadım.Napıcam bu konuda bilmiyorum.Bu konulardan kaçan bi tip erkek arkadaşım.Bana evlenme teklifi et de diyemem. Napıcam akıl verin lütfen
Selam kızlar.Kısmetse eylül ayı ortasında söz&nişanım olucak.Erkek arkadaşım bu konularda pek konuşkan değil.Normal de de pek konuşmayı seven biri değil maalesef.Söz olacağını kendi ailesiyle konuşup kararlaştırdım düşünün yani..
Daha açık söylemek gerekirse benimki biraz odun :))) İstediğinde romantik oluyor ama bu erkekler romantikliği erkekliğe ters olarak algılıyo sanırım
Neyse işin özü şu, sözümüz olucak ve ben evlenme teklifi almadım.Napıcam bu konuda bilmiyorum.Bu konulardan kaçan bi tip erkek arkadaşım.Bana evlenme teklifi et de diyemem. Napıcam akıl verin lütfen
Ben evlenmek için can atan biri gibi görünmek istemiyorum onun gözünde.Çünkü eski kız arkadaşından evlenmediği için ayrılmış.Gerçi kızın yaşı büyükmüş beklemek istememiş.O çok karışık mevzu canım :) Soruna gelince, şöyle diyim.Ben alttan girip üsten çıkıp ondan istediğim şeyleri duyuyorum ama zorla olsun istemiyorum :)) Benleyken konuşuyorda aile içinde falan çok sohbete katılan biri değil.Benle de öyle olsaydı tabii onla anlaşamazdım :) Birazda biz bayanlar maço, odun erkeği seviyoruz bazen sanırım.Yoksa herşey monoton olur
Olmasa da kk var bakarız hep beraber çaresine
Söz olayını onun ailesiyle konuşup kararlaştırman zaten evlilik için ne kadar istekli olduğunu göstermiş.
Sevgiline evlilik teklifi konusunda bir şeyler demen bunun yanında hiç kalır. :S
Madem onu odun olarak kabul ettin, söyleyebilirsin içindekileri.
Yoksa anlamaz aklından geçenleri. Yani anlattığına göre anlamaz diye düşündüm. :44:
inşallahh olur cnmm sen yine iyisin benim şuana kadar hiç sevgilim olmadı çok yalnızım
Tşk ederim tatlım inşallahYaşın kaç ? Valla sevgilin olupta uyumsuz, hergün kavga trip çekicene olmasın daha iyi
Benimki normal etmişti sarılırken deniz kıyısında
Ben yüzüklüsünü ederken diz çökeceksin öyle, yoksa kabul etmem demiştim
Ben derim yani nolcak
boşver canım yaşım bende kalsın kusura bakma :26: tabikide her şeyin hayırlısı..................
Fena gaza geldim en yakın zamanda bu konuyu açıklığa kavuşturup paylaşıcam sizle :)) Ben erkek olsam çoktan ummadığı anda güzel bir evlenme teklifi yapmıştım :) Seninki de romantik olmuş..
Tamam canım, Allah gönlüne göre versin ne diyim :)
Yani canım evet insan bekliyo :) Hayır öyle süpriz falan tektaş vs istemiyorum.Gözlerimin içine bakıp benle bir ömrü paylaşmak istediğini söylesin oda yeter ama odunluktan ödün vermiyolar :) Deniycem bikaç kez bakalım ne diycek..
Olmasa da kk var bakarız hep beraber çaresine
Sen teklıf etsene
hem ıstedığın gıbı olur hem değışık yanı ılla erkek teklıf etmesı gerekmıyor kı sonuçta
ılerde zamanı gelsın evlenmek ıstedığım zaman ben teklıf edıcem erkek arkadaşıma
aynne ölee insan bekliyorr..ben çıtlattım baktım icraat yok sonra dedim gyüzüne evlenme teklifi edecen diyee..şaşırdı benimki beklemiyodu çünkii tamma düşünüyoruz herhalde dedi hala düşünüyoooorr herhaldee..bende deli doluyumdurr resmi nikahta ona bir şaka düşünmüyor değilim yaniiii..ALLAH ım hepimizi mutlu mesut etsiinnn inşALLLAAAHHHH...
kizlar bi hossunuzz vallaha evlenme teklifi olmadan evlilik nasil oluyor boyle ya yoksa birbirinizi gormedenmi everiyorlar anlamadimm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?