Evlilik Teklifi :(

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Selam kızlar.Kısmetse eylül ayı ortasında söz&nişanım olucak.Erkek arkadaşım bu konularda pek konuşkan değil.Normal de de pek konuşmayı seven biri değil maalesef.Söz olacağını kendi ailesiyle konuşup kararlaştırdım düşünün yani..
Daha açık söylemek gerekirse benimki biraz odun :))) İstediğinde romantik oluyor ama bu erkekler romantikliği erkekliğe ters olarak algılıyo sanırım
Neyse işin özü şu, sözümüz olucak ve ben evlenme teklifi almadım.Napıcam bu konuda bilmiyorum.Bu konulardan kaçan bi tip erkek arkadaşım.Bana evlenme teklifi et de diyemem. Napıcam akıl verin lütfen

şöle diyeyimm benim de düğünüm olacak 2 hafta sonra bende hala almadım teklif yanii..kaç kere dedim evlenme teklifi edecen demi diye evet dedi hala ses yok hiç de beklemiyprum zateenn.benimki de aynne ölee odun :) gerçektenn.. beklemiyorum sen söle etki eder inşALLAH valla jkendiliğinden etmeyeceğine inanıyosan sölee ve de ettirr ..yoksa sonradann hiç etmez al benimki öle yaptı..hoş dese ne olur demese ne olur sonuçta evlilik için yaptık bütün hazırlığı ama insan bekliyo ama nerdee ..

Yani canım evet insan bekliyo :) Hayır öyle süpriz falan tektaş vs istemiyorum.Gözlerimin içine bakıp benle bir ömrü paylaşmak istediğini söylesin oda yeter ama odunluktan ödün vermiyolar :) Deniycem bikaç kez bakalım ne diycek..

canım istersen sende konuş onunla mesela direk olarak değilde dolaylı yollardan sölemeye çalş mesela deki şu ana kadar hiç evlenme teklifi almadımm bunu biraz dert ediyomuş gibi görün belki o da evlenme teklifi eder canım sana tavsiyem bu birde demişsinki konuşkan değil sanırım bu huyunu sevmiyosun o zaman neden evleniyosunuz canımm çok meerak ettm ??? inşallah sorunların en kısa zamanda düzelirrr

Ben evlenmek için can atan biri gibi görünmek istemiyorum onun gözünde.Çünkü eski kız arkadaşından evlenmediği için ayrılmış.Gerçi kızın yaşı büyükmüş beklemek istememiş.O çok karışık mevzu canım :) Soruna gelince, şöyle diyim.Ben alttan girip üsten çıkıp ondan istediğim şeyleri duyuyorum ama zorla olsun istemiyorum :)) Benleyken konuşuyorda aile içinde falan çok sohbete katılan biri değil.Benle de öyle olsaydı tabii onla anlaşamazdım :) Birazda biz bayanlar maço, odun erkeği seviyoruz bazen sanırım.Yoksa herşey monoton olur

peki canım inşallah istediğin gibii olur evliliğindde

Söz olayını onun ailesiyle konuşup kararlaştırman zaten evlilik için ne kadar istekli olduğunu göstermiş.
Sevgiline evlilik teklifi konusunda bir şeyler demen bunun yanında hiç kalır. :S
Madem onu odun olarak kabul ettin, söyleyebilirsin içindekileri.
Yoksa anlamaz aklından geçenleri. Yani anlattığına göre anlamaz diye düşündüm. :44:

Ailesi beni sevip kabullendiği için ondan daha hevesli gibi :) En küçük ve değerli oğlan olunca her işini başkası yapmış beyfendinin evlenme teklifini de anasından beklemem lazım herhalde

Benimki normal etmişti sarılırken deniz kıyısında
Ben yüzüklüsünü ederken diz çökeceksin öyle, yoksa kabul etmem demiştim
Ben derim yani nolcak

Son düzenleme:
Benimki normal etmişti sarılırken deniz kıyısında
Ben yüzüklüsünü ederken diz çökeceksin öyle, yoksa kabul etmem demiştim
Ben derim yani nolcak

Fena gaza geldim en yakın zamanda bu konuyu açıklığa kavuşturup paylaşıcam sizle :)) Ben erkek olsam çoktan ummadığı anda güzel bir evlenme teklifi yapmıştım :) Seninki de romantik olmuş..

boşver canım yaşım bende kalsın kusura bakma :26: tabikide her şeyin hayırlısı..................

Tamam canım, Allah gönlüne göre versin ne diyim :)

Yani hani Allah bozmasın boşanma göstermesin bir kez evleniyoruz şu hayatta o hayalle, neden istediğin gibi tam olmasın ki? Direkt benim gibi söyleyemem diyorsan (ben biraz patavatsızım çekinmem hiç ) çıtlat bakalım, şöyle evlenme teklif etmiş böyle bir video izledim falan gibi internette var ya öyle videolar, artık onu da anlar herhalde :))

Aynen, ilerde nasipse çoluk çocuğumuz sordugunda anlatacagımız güzel şeyler olsun :) Dediğin gibi yapıcam sanırım.
O anlalamazlığa verecek ama inat bu aldığım cevapları sizle tüm çıplaklığıyla paylasıcam

Sen teklıf etsene
hem ıstedığın gıbı olur hem değışık yanı ılla erkek teklıf etmesı gerekmıyor kı sonuçta

ılerde zamanı gelsın evlenmek ıstedığım zaman ben teklıf edıcem erkek arkadaşıma

aynne ölee insan bekliyorr..ben çıtlattım baktım icraat yok sonra dedim gyüzüne evlenme teklifi edecen diyee..şaşırdı benimki beklemiyodu çünkii tamma düşünüyoruz herhalde dedi hala düşünüyoooorr herhaldee..bende deli doluyumdurr resmi nikahta ona bir şaka düşünmüyor değilim yaniiii..ALLAH ım hepimizi mutlu mesut etsiinnn inşALLLAAAHHHH...

İnşallah dilediğin gibi olur canım :) Onuda düşünmedim değil ama sonra başıma kakmasın her tartışmada sen istedin benle evlenmeyi teklifi bile sen ettin diye

Ne gibi ni şaka ? :) Amiiiiiiiiiiiiiiin canım cümlemiziiiiiiiii

kizlar bi hossunuzz vallaha evlenme teklifi olmadan evlilik nasil oluyor boyle ya yoksa birbirinizi gormedenmi everiyorlar anlamadimm ...

Valla oluyo işte canım başına gelince anlarsın tarifi imkansız bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…