- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
inşallah kuzum ya sevildiğini bilmek kadar güzel bir duygu daha yok
Kesinlikle yok... Zaman dursun istedim çok... O an etrafımdaki hiç bişey umrumda değildi...
Ve şükrettim...
Sonra da dua ettim... Buruk gönüllerdesin Rabbim...Sevdiğin kullarının kalplerini birleştir... Senden başkasına kulluk ettirme... Sevdir sevdiklerini, uzak et sevmediklerini... Razı gelme hakkımıza girenlere...Senin verdiğin cana kastedenlere...
Dua müminin silahı diye boşuna söylememişler...
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bende çok hevesli bir şekilde istiyorum ama beklenti olunca hep bi doyumsuzluk oluyo ama yinede bekliyorum,bide bu aralar etrafımda herkes ya söz ya nişan ya düğün depresyonlara giricem
Whatsapptan teklif etti bide yuzuk ifadesi gondermis :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıra sana da gelir canım üzülmeee
bugün bi arkadaşıyla yaptığı konuşmaya denk geldim evlilik derdi diye bi ifade kullanmış ona üzüldüm biraz hevesimde gazımda kaçtı
Evliliği dert olarak mı görüyor yani işte buna üzüldüm
mevzu işe maaştan açılmış yeni çıkan bi şeyi teknolojik almak istediğini ama evlilik olduğu için alamadığını yazmış yani aslında kötü bi şey yok bunda ama ne biliyim her şartta isterdimki evlilik her şeye rağmen iyidir istediğim şeyi alamasam bileama öyle bi dünya yok biliyorum bende arkadaşıma kim bilir neler diyorumdurda işte aslında niyetim kötü olmadığından normal geliyor bana o da benimkileri bilse alınır
doğru söylüyorsunuz neyin neyden sonra söylendiği çok önemli aslında. Ama anlıyorum sizi insan her şeye rağmen iyi olmasını istiyor ama malesef bir yere kadar. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
ayyyy çok mutlu olduuummmmmben demiştim amaaaa Allahtan ümit kesilmez işte hiç beklemediğiniz bir anda tak diye olmuş çok çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin
O zaman en hayırlı zamanda en hayırlısıyla inşaAllahbanada bişey de ozaman olsun çok bunaldım ya hep yanlızım çok yanlızımmm
O zaman en hayırlı zamanda en hayırlısıyla inşaAllah
ben ilişkimizin ilk yıllarında haftada ortalama 3 kez evlenme teklifi alıp hukuk diliyle "esasa girmeden usulden ret" ediyordum.
üstelik, bir de sinir oluyordum durup durup söyleyip laçkalaştırıyor diye. bir süre sonra vazgeçti tabii ...
neticede evlenme teklifi almadım
ama evlenmedim mi, evlendim...
şimdi düşünüyorum da, güzel ve romantik bir evlenme teklifi almak sterdim. ama öte yandan usule çok da takılmamak lazımmış, esas olan aşkı yaşatabilmek
Amin,cümlemizden inşallahALLAH razı olsun canım
banada bişey de ozaman olsun çok bunaldım ya hep yanlızım çok yanlızımmm
ben ilişkimizin ilk yıllarında haftada ortalama 3 kez evlenme teklifi alıp hukuk diliyle "esasa girmeden usulden ret" ediyordum.
üstelik, bir de sinir oluyordum durup durup söyleyip laçkalaştırıyor diye. bir süre sonra vazgeçti tabii ...
neticede evlenme teklifi almadım
ama evlenmedim mi, evlendim...
şimdi düşünüyorum da, güzel ve romantik bir evlenme teklifi almak sterdim. ama öte yandan usule çok da takılmamak lazımmış, esas olan aşkı yaşatabilmek
Canım beniiiimmkeşke benim dememle olsa ama yine de bir dua edelim zararı yok
Rabbim karşına hayallerindekinden daha iyisini çıkarır inşallah onunla bir ömür mutlu mesut yaşarsınız üzmesin seni odunluk yapmasın romantik olsun arada bir eve çiçekle gelsin sen de kapıyı hep güler yüzle aç ama ne olursa olsun kavgalarınızı gece yatağa girince bitirin
Biraz babaannece oldu ama idare et
aaaaaa bu ne güzel dua canımmmçok teşekkür ederim inşallah bıktım artık yanlızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?