Evlilik teklifi

ya aslında hayatta her şeyin ayrı bir güzelliği var yalnızsın diye üzülme senin de avantajlı olduğun noktalar var illaki ama duam seninle hakkında hayırlısı olsun sevdiceğine kavuşursun inşallah

sevdiceğimi bulsam boğazına yapışıcam buzamana kadar neredeydin bu kadar bekletilirmi diye

sevdiceğimi bulsam boğazına yapışıcam buzamana kadar neredeydin bu kadar bekletilirmi diye

Şu şekilde dua etmeni önerebilirim...

Allah'ım ,sen bildirmezsen ben bilemem..
Sen göstermezsen ben göremem...
Sen söyletmezsen ,ben söyleyemem.
Sevdir bana sevdiklerini,uzak et benden sevmediklerini...
Buldur dünya ve ahiretlik nasibime beni

inşallah canım inşallah hayırlısıyla

Tosunum iş çıkışında gel arkadaşlarla görüşelim akşam , ne zamandır görüşmüyoruz canlı müziğe falan gideriz dedi. Tamam dedim buluştuk sonra
arkadaş daha çıkamamış gel biz onun çalıştığı yere yakın bir yerde oturalım geç olcak dedi , tamam dedim bindik vapura gidiyoruz arkadaşın yanına , benim tosun gel burda oturuyorlar dedi ama ben bir afalladım dedim ki ama bize yerini söylemedi sen nerden biliyorsun diyip kafamı sağa doğru bir uzattım baktım iskele var ve balonlar bağlamışlar arkadaşlar orda bekliyor ,
ben gülüyorum pis pis çaktım köfteyi sonra yana bir baktım nikah dairesi var , bizim arkadaşlar fotoğraf çekiliyolar orda ,
sonra hıı dedim yanlış alarm, sonra arkamı bir döndüm ki benim tosun diz çökmüş arkamda benimle evlenir misin pankartı açıldı ,
kafe de oturanlar , denizin ortasında ki kayıkta ki insanlar bağırıp alkış yapıyorlar Ben bir utandım , bir heyecanladım anlatamam Evlenme teklifi umudumu yitirmiştim hanzo demiştim bir kaç gün öncesi halbu ki tosunum hazırlık içindeymişş :132:Herşey çok güzeldi takıverdim bende parmağıma pırlanta artıkınnn

Son düzenleme:

anaaammmmm ne hoooşşşş kız çok ballısın

Kızlar sevdiğiniz kişiden aldığınız evlilik teklifi nasıldı ? Ne gibi sürprizler yaptı size ? Anlatmaya var mısınız ?

tabi anlatıyım ilişkimizin 3 ayı :)
Galataya gezmeye gittik kuleye çıkalım diye ısrar etti :) tamam dedim çıktık :)
ben istanbul ayaklarımın altındasın diye dalga geçiyorumm
benim adam diz çöktü inanın ondan sonrasını hatırlamıyorum teklif ederken ne dedi ben nasıl evet dedim hafızamda o kısım yok
yüzüğü parmagıma takınca ağlayarak naptık biz dedim sonra sarıldık birbirimize
güzel bi masa hazırlatmıştı öylede yemek yedik
daha önceden demiştim galata teklif kız kulesinde düğün isterim diye ama 3. ay olduğu için aklımın ucundan evlenme teklifi geçmiyordu:)

Son düzenleme:

bir benimki apartmanda olmuş galiba herkesin mekanı birbirinden güzel

Allah mesut etsin canım :)

Ben daha almadım alınca buraya yazacağım tahminimce seneye bu zamana kadar etmiş olur
Ve ağzından kaçırdı bir gün dedi ki aklıma çok değişik bir evlenme teklifi geldi daha önce hiç görmedik bu şekilde teklif dedi hadi bakalım dedim bende bakalım görürüm inşallah umarım dediği gibi farklı olur

mmmm ben de merak ettim inşallah alırsın da paylaşırsın burada biz de okur dua ederiz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…